Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julegavetips 2024

#1

amo sa for siden:

Hva skal vi kjøpe i år? Ifjor var det happyhoodies og varmeteppe som ble de store hit`ene hos oss. Hva finner vi på i år? Tantebarn,egne barn og kjærester…..
Skriv gjerne alderen. Gleder meg til det renner inn med ideer. :D


#2

Nada sa for siden:

Jeg har begynt å strikke julegaver til tantebarn, foreløpig er det sokker jeg har holdt på med. Tipper det blir litt dukkeklær til ei niese. Ellers henger jeg her for tips.


#3

veobra sa for siden:

Takk for tips! Jeg har en liten gjeng som kan få sånne digre hoodies!


#4

millact sa for siden:

Jeg håper å finne noen smågaver i alle fall i Nice i høstferien.


#5

Blondie sa for siden:

Tøfler fra apoteket ble en hit til de unge voksne her i fjor.
Jeg synes gave til kjæresten er vanskeligst, mann 46 har mye fra før.

Tar gjerne imot tips til «barna» også. Jente (25), gutt (23), jente (20), jente (17), jente (16). Svigersønn (29) får nok en varm genser.


#6

Madicken sa for siden:

Henger i tråden for tips. :jupp:


#7

Shun sa for siden:

Jeg har tenkt å lage en del julegaver; har tenkt å sy en strikketøymappe til de som strikker, og har kjøpt luksuskanvas fra Merchant and Mills til tre prosjektbager.


#8

celebelen sa for siden:

Jeg har begynt å plantefarge garn, og tenkte å lage småhesper i forskjellige farger til strikkerne i familien.


#9

Nada sa for siden:

Wow! For noen fantastiske gaver!


#10

Retz sa for siden:

Det blir mest strikkede gaver som vanlig, går stort sett i sokker til de voksne og gensere/jakker til ungene. Isager Highland Wool er et nydelig ullgarn uten plast, og det er utrolig drøyt. Til en voksen cardigan str S går det med litt over fire nøster, dvs rundt 300kr, så her er det mulig å strikke svært rimelige gaver.

Tovede pulsvanter i restegarn av finull er også populært, og til de unge voksne blir det luer i mohairblanding. Strikker også gjerne sjal, men det har ikke vært noen ønsker om det de siste årene. Votter er alltid populært og gøy å strikke.

Jeg laget også julebrød til hele familien, og prøver meg ofte på spiselige gaver som hjemmelaget pesto, lemoncurd, chiligelé, biscotti mm.


#11

Snippa sa for siden:

I år blir smågavene til venner og noen voksne barn (ikke mine) et glas hjemmelaget taco-krydder og lefsevarmer til noen, sitteplater med rygg til andre.
Til små barn blir det toalettmapper med navn.

Til andre blir det mye billetter. Konserter, musikaler, teater.


#12

Blondie sa for siden:

Min store drøm er å bli en som kan lage hjemmelagede julegaver. :hjerter: Det er de beste gavene.


#13

My sa for siden:

For en gangs skyld er det faktisk guttungen det blir lettest å kjøpe gaver til, på grunn av sin nyoppståtte lidenskap for golf. Masse greier vi kan fylle opp med der, både av klær og utstyr. Jentene er mye vanskeligere, men tror eldste i alle fall skal få en AeroPress kaffebrygger. Mannen er det helt håpløst å finne på noe til. Til han er det uansett ikke noe poeng å kjøpe noe før Black Friday, for da handler han alltid en hel dunge til seg selv. :mumle: Sannsynligvis blir det noe lite og symbolsk + en opplevelse.

Men først har tvillingene bursdag, jeg begynner aldri å planlegge jul eller julegaver før det, siden jeg først må tenke ut burdagsgaver.



#15

jolie sa for siden:

Jeg håper jeg rekker å strikke noe til alle nevøer og nieser. I fjor ble det pannebånd, men i år kom jeg på det litt tidligere så kanskje jeg rekker sokker. I alle fall til de minste. Mange begynner å få ganske store føtter nå. :knegg: Til søs/svoger (mine brødre vil ikke utveksle gaver lengre) blir det nok hjemmelagd snop på en fin boks. Til mine egne barn vet jeg ikke. Eldste ønsker seg en veske. Yngste ønsker seg sikkert noe spill-relatert.





#19

Malama sa for siden:

Lurer på om dette kanskje kan bli noe jeg gir bort i år....


#20

millact sa for siden:

Får jeg tak i kalenderposer nå? Folkehøgskoledatteren kommer hjem på høstferie; jeg vil overraske henne med adventskalender.



#22

Nextlife sa for siden:

Jeg så enkle hvite og gråpapirposer på Nille i går.


#23

millact sa for siden:

Takk Blondie og Nextlife.


#24

frukt sa for siden:

Gutta på haugen har mye spennende for de som vil gi noe spiselig.
www.gutta.no/

Og har man gårdsbutikker i nærheten kan man ofte finne mye godt der. :jupp:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.