Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefaling av flyttebyrå i Oslo?

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen som har erfaringer? Tar gjerne i mot dårlige også, så vet jeg hvem vi skal styre unna.
Vi pakker alt ned selv, og mye står allerede på minilager, men det er snakk om flytting av større møbler, tv, vaskemaskin, tørketrommel etc. Det er snakk om kun én km mellom husene, så ikke lange turen.
Husker dere hva dere betalte så er det også info som er interessant.


#2

apan sa for siden:

Vi har nettopp brukt Flyttefoten, et lokalt firma herfra. Flyttet to et stort hus til to steder. Det kostet ca 20 000, men var også svært omfattende. Vi var kjempefornøyde med dem. Veldig trivelige og effektive folk. De har gode omtaler lokalt her.


#3

Toffskij sa for siden:

Vi har gode erfaringer med Grünerløkka Flyttebyrå. Veldig greie og fleksible, kan gjøre så mye eller lite du trenger. Oppfattet prisene som greie, men de avhenger jo helt av hvor mange biler de må kjøre og hvor mange timer det blir. Jeg hadde i hvert fall ingen følelse av at de overfakturerte oss.


#4

pippo sa for siden:

Vi brukte Flyttegutta for et par år siden. Veldig greie og flinke. Betalte 1900,- pr time for bil og 3 menn. De var raske og vi kunne hjelpe til for å spare tid.


#5

IzziCreo sa for siden:

Tusen takk! Da har vi jo flere alternativer :blomster:


#6

IzziCreo sa for siden:

Dere som har flyttet: Har dere valgt fastpris eller timespris? Prøvde meg på en sånn kalkulator, men det føler jeg er litt usikkert. Hvem vet hvor mange esker det blir til slutt og ende liksom.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.