Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kunstige «avskårne» blomster med kvalitet

#1

Hyacinth sa for siden:

Finnes det kunstige blomster av god kvalitet? Jeg mener ikke grønne planter, men blomster til å ha i vase.

Jeg ser at med interiør i nøytrale farger, så hjelper det helt sykt på uttrykket i huset med friske blomster. Men det blir dyrt å kjøpe friske blomster hver femte dag, og dessuten er det ofte ikke blomster i de fargene jeg ønsker. Akkurat nå har jeg en blanding av rustrøde nelliker og greiner med nyper fra naturen i vase, men disse blomstene er på hell.

Jeg kunne tenke meg noen kunstige blomster jeg kan sette i vase i perioder jeg ikke har friske blomster. Men de må ikke se plæstik ut. Jeg var innom Kremmerhuset, siden blomstene deres så nokså fine ut på nettsiden, men i virkeligheten kunne man se limet på bladene. Ikke pent.


#2

Hyacinth sa for siden:

De trenger ikke se ut som ekte blomster, altså, det er ikke et poeng at de skal være naturtro, nødvendigvis. Men de må ikke være stygge…

For tiden har jeg dilla på rustrøde blomster, eller dempet oransje, og fersken.




#5

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk! :)

Jeg søkte litt i natt (fikk ikke sove) og ser at Bohus har mye jeg må sjekke ut også.


#6

liefje sa for siden:

De aller fineste falske blomstene får du uten tvil hos Bolina. De er ikke billige, men det synes definitivt på kvaliteten Så klart er det best om du kan gå dit og se dem i virkeligheten, men de har nettbutikk bolina.no/collections/blomster-planter


#7

Pøblis sa for siden:

Jeg har noen fra bolina og noen fra Ikea. Ikea har mange fine som ser bra ut, jeg har både gerbera og nelliker som ser veldig ekte ut. De har også fin eukalyptus.


#8

Neket sa for siden:

Jeg har og fra IKEA, men ser jo at de er fake hvis man er helt bortpå, men de er fine på avstand. :knegg: Har noen jeg liker som jeg tror er fra Kremmerhuset også da, så mulig jeg ikke er kresen nok. :knegg:

Har en katt som spiser på alt av friske blomster så jeg er avhengig av plast. :knegg: Har friske også innimellom, men er så pes å passe på om de er gifitige eller ikke.



#10

Isolde sa for siden:

Synes Feel sine er fine. Jeg har Mongolia derfra som ser ekte ut.


#11

Hyacinth sa for siden:

Oi, her var det mange tips! Tusen takk! :blomst:

Hvor har forresten Bolina fysiske butikker?


#12

Tallulah sa for siden:

Jeg syns papirblomster er finere enn plast. De ligger det ordentlig håndverk bak, og de er ikke skadelige for miljøet, verken i produksjon eller når de etterhvert går i oppløsning eller kastes.

Jeg har også noen innmari fine av garn som er kjøpt på en bedrift med arbeidssamvirketiltak. De ser jo ikke ut som ekte blomster, men er veldig flotte.


#13

liefje sa for siden:

Ja, men bare en butikk så vidt jeg vet. På Stabekk.




#16

Serafin sa for siden:

Jeg skulle foreslå lego-blomster, vi har en bukett stående på spisebordet, hehe.


#17

Tussa sa for siden:

Eg har sidan midten av juni hatt en stor bukett med farga brudeslør. Det er ferske blomster som på eit vis tørkar inn etter et par veker men det vises ikkje. Så om du vil ha ferske blomster som står ekstremt lenge kan det vere verdt å sjekke ut.


#18

liefje sa for siden:

Det er flere ulike blomster som tørker fint av seg selv slik som brudeslør. Artisjokkblomster og hortensia er to eksempler. Jeg tar vare på slike og bruker dem igjen og igjen. Pleier også å kjøpe eller plukke strå og ha innimellom og de holder seg også lenge. I tillegg har jeg kunstig eukalyptus fra Bolina som fyllstoff. Blander ofte en eller flere av disse tingene sammen med friske blomster for å få en litt "ny" bukett eller fargepalett.


#19

Elise sa for siden:

Jeg har en flott bukett roser fra nille som jeg tar frem når jeg mangler noe annet å ha på bordet. I perioder står de lenge fremme. Nå har jeg veldig mange potteplanter, fikk en stikling kinesisk rose og den har bare formert seg så nå har rosene fra nille hatt lang pause.



#21

Hyacinth sa for siden:

I går kjøpte jeg bittelitt blomster her og der og laget en bukett. Var blant annet innom Bohus. Hvis Bolina er dyrt, så var iallfall ikke Bohus noe billigere. Jeez for en pris.

Uansett. Mannen kommenterte at det var nye blomster i vasen, men jeg er temmelig sikker på at han ikke merket at de var kunstige. :lol: (Det trenger ikke å si noe som helst om kvaliteten.) Så nå venter jeg bare på hvor lenge de kan stå før han merker at de aldri visner…


#22

Millen sa for siden:

Jeg har begynt å kjøpe rosene fra Mester Grønn til 60 kr. De holder også lenge, nesten 14 dager. Jeg ble skikkelig overrasket over det. Er ofte buketter med ulike farger.


#23

frukt sa for siden:

Har du vurdert Living flowers? De har buketter som skal holde seg fine i 6 måneder. Så reklame på Facebook, og tenkte på denne tråden. :humre:
livingflowers.no/


#24

Hyacinth sa for siden:

Takk :) Har hørt om det, men ikke prøvd.


#25

Floksa sa for siden:

Jeg må jo bare fortelle historien om Halloween blomstene mine :knegg:
Jeg kjøpte en bukett røde og hvite blomster med blodsøl og øyeepler som senter. Av plast (obviously) på Europris. Svigermor så på dem og mente det var så koselig at jeg hadde kjøpt blomster og at de var fine :lol:
De skal forøverig straks fram igjen


#26

Hyacinth sa for siden:

:haha:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.