Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ukeskaffe for første oktoberuke


#2

007 sa for siden:

God mandag. :gjesp:

Jeg sover elendig for tiden, og lurer på om deg skulle økt østrogendosen? :gruble: Jaja. Siste arbeidsuke for høstferie, sol og sommer, så bare å stå i det.


#3

Adrienne sa for siden:

God mandag (håkkei, tre forsøk på å skrive mandag riktig, trenger kaffe). Søvn er viktig, 007, så jeg ville prøvd å øke dosen litt og sett om det hjalp.

Er småforkjøla så her blir det hjemmekontor med ullsokker og rikelige mengder te.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Sover fryktelig dårlig jeg også, og innser at legetime må bestilles. Hadde en rolig og avslappende helg, men kjenner at helgene er for korte. Det var veldig lite motivasjon å spore når mandagsmorgen (mørkt var det og) var et faktum.


#5

Mex sa for siden:

God morgen.
Kaldt i dag tidlig. Veldig glad for at vi prioriterte å rydde utemøbler og gjøre klart for vinteren i helgen. Jeg er definitivt ikke klar for vinter helt enda, men hva jeg er klar for eller ikke bryr værgudene seg svært lite om..


#6

Inagh sa for siden:

God morgen.

Har sovet overraskende godt i natt, til tross for at jeg veit vi blir underbemannet på jobb i dag - jepp, alt dere leser om bemanningskrise i barnehage er sant, hvert ord. (Jeg skal dog ikke klage, barnehagen jeg jobber i er virkelig blant de bedre hva bemanning angår, men selv der brenner det altså på dass til tider.)

Ellers rusler jeg rundt og er bekymret for nært familiemedlem, 16 år, uheldig kombinasjon av ADHD, asbergers, lynende intelligens, manipulerende adrenalinjunkie uten empati og forståelse for at sprellene hen foretar seg får konsekvenser, ikke bare for vedkommende selv, men også for resten av folkene rundt dette unge mennesket...

Kort fortalt bor vårt unge, nære familiemedlem, av ymse årsaker,, på institusjon, langt fra hjemstedet, som eneste beboer, med 3-1 bemanning døgnet rundt. Og selv med denne bemanningen har vedkommende klart stikke av og er søkk vekk på tredje døgnet nå. Gudane må vite hvor hen har gjort av seg, og i hvilket selskap hen befinner seg i. :sukk:


#7

Blondie sa for siden:

Åh, Inagh, så fælt! :klemme:


#8

Mex sa for siden:

Å, så utrolig vondt og vanskelig, Inagh. :klemme:


#9

Albertine sa for siden:

Å Inagh, så grusomt! :klemme: Håper inderlig ungen kommer til rette fort.


#10

Pøblis sa for siden:

Huff, så tragisk, Inagh. :trist:

Jeg har en liten høstferie og er sammen med bare de to hundene og ingen andre på hytta i innlandet. Skal male og beise litt, gå tur med de to pelsdottene og lage og spise middag med barnebarnet og familien hennes etterpå.


#11

Syrinx sa for siden:

Ja, nei, kva har eg gjort så langt denne veka...

  1. Holdt senga ein time ekstra pga avlyst behandlingstime
  2. Tetta ein dass, samt fiksa denne (skal halde att på detaljar, men det er ei mindre ekkel historie bak enn ein lett kan tru)
  3. Ete frukost med blautkokt egg og røykt ørret frå Bud
  4. Brygga ein cortado som eg nyt i skrivande stund

Ingenting i meg trur at nokon som helst har interesse av like detaljerte oppdateringar framover, men eg startar høgt og så kan det berre gå nedover. Alt press tatt vekk. :knegg:

Avgårde på behandling etterpå, har full dag der.


#12

Stompa sa for siden:

Morn. Ble helt forvirra av tittelen og lurte på om jeg hadde missa en dag, men heldigvis stemte det at det fortsatt er september. :humre:

Jeg er fortsatt ikke frisk, men formen er foreløpig bedre enn i går. Krysser fingrene for at det går rette veien.


#13

Blå sa for siden:

:klemmer: Inagh.

Her er det intens møteuke i dag og fra og med onsdag. Og den kommer til å generere masse arbeid til neste uke, som er høstferien her på vestlandet. Så det blir kort høstferie på meg.

Men, men. Det er stort sett gøye ting heldigvis.


#14

Blondie sa for siden:

Jeg går med hjertemåler i en uke for å forsøke å plukke opp flimmeret jeg stadig oftere opplever. I natt har den hatt utslag, så da vet jeg i det minste hvorfor jeg føler meg i elendig form. Det er da noe.


#15

Skilpadda sa for siden:

God morgen! Jeg rotet med å klikke meg inn på forrige blogginnlegg, og der sa Toffen i første kommentar at det var en nydelig sommerdag i Oslo, og det syntes jeg var i overkant sarkastisk for en tidlig mandag morgen. :knegg:

Det har blitt ganske hustrig, synes til og med jeg, men i motsetning til de fleste rundt meg synes jeg det er ganske deilig, egentlig. Gikk et par fine turer i helgen i solskinn og nydelig, skarp høstluft, og veien til jobb er også mye mer oppkvikkende når det er så kjølig som nå.


#16

Adrienne sa for siden:

Så bra at det skjedde når du hadde måler på, Blondie, selv om det er kjipt at du har det sånn. :klemme:


#17

Syrinx sa for siden:

Inagh- eg held pusten og håpar på snarleg funn av ungdom. :klemmer:


#18

Maverick sa for siden:

Jeg synes også det er ganske digg, Skilpadda! :juhu:


#19

løve70 sa for siden:

God mandag!

Startet dagen med møte 07.30, rakk så en kjapp joggetur i ikke altfor ille vær før dagens møtemaraton startet........

Vi har et svært tilbud som skal leveres om to uker - masse jobb som gjenstår....


#20

star sa for siden:

Håper han kjapt kommer til rette, Inagh. :klemme:

Jeg prøver å gjøre noe fornuftig, men det er vanskelig. Litt opplæring etterpå selv om det er fridagen min. Teams er kjekt sånn altså.


#21

Timar sa for siden:

Inagh, det høres ut som en helt forferdelig situasjon. Håper hen kommer til rette fort. :klemme:

Jeg har hjemmekontordag, og tester hvordan konsentrasjonen er med oppussingsbråk fra ikke mindre enn tre steder rundt meg samtidig! :gaah:


#22

tink sa for siden:

God formiddag. Er en snartur innom på jobb for å pakke ned og sende noe utstyr vi har leid for helga. Dersom det ikke blir sendt i dag - så må vi nemlig betale for to måneder i leie. :rolleyes:


#23

Fersken sa for siden:

Inagh: Krysser fingre for at ungdommen kjapt blir funnet. :klemme:
Syrinx: Jeg liker dine oppdateringer i kaffestugu, fortsett med de! :jupp: Og så synes jeg du har fått gjort mye til å være en mandags morgen.

Alle som sliter med søvn: :klemme:

Jeg sover selv ganske godt når jeg først sover, men jeg kommer meg da ikke i seng før lenge etter midnatt og må likevel stå opp tidlig nok for å rekke møter. :gal: av meg selv.


#24

Nenne sa for siden:

Jeg har omsider kommet til enden av e-postene som har ramlet inn mens jeg hadde ferie. Jeg satser på et par rolige uker nå med ferieavvikling både her og der som gir færre møter og mindre mas.


#25

Pamina sa for siden:

Det blir noen dager på jobb denne uka, så blir det biltur med yngste til Surnadal for ordne BankId. #måhuskepass

Veldig deilig og rolig på jobb da, når man får sitte og tenke tankene ferdige og og ta det litt roligere enn ellers.


#26

Toffskij sa for siden:

Hos oss starter høstsemesteret om en uke (I know ...), og nå begynner det å dra seg til skikkelig. :yessir: Jaja, man kjenner at man lever, i hvert fall!


#27

Addison sa for siden:

ekstremt stille på kontoret i dag, høstferien har vel sin virkning her også. Jeg tar tog i dag, gleder meg til å lese bok på vei hjem, og få ferdig middag av de to som har ferie i heimen. :knegg: Håper mellomste gjør alvor av å være hjemme noen dager i ferien, hun har det ellers meget travelt i sin studenttilværelse. :nikker:


#28

millact sa for siden:

16-åringen og jeg har kost oss i Monaco i dag. Han elsker biler; vi fant masse luksus og var også på bilmuseet til Prins Albert.


#29

Fintdethei! sa for siden:

God morgen! Det blir en nydelig dag i byen mellom de syv fjell. Starter med en rolig time hjemme før jeg skal avgårde på møter utenfor kontoret et par dager.


#30

Ru sa for siden:

Oktober!
Og værvarselet for Bergen klinker til med 16 grader. Og jeg som har kjøpt meg nye, forete, støvletter. :himle: Går med dem uansett, da.


#31

Blå sa for siden:

:fniser: av Ru. Jeg går med rosa sneakers og tviholder på litt sommerfølelse.

Men, skal nok frem med noe foret ganske snart jeg også.

Dag 2 av travel uke. Det er deilig med en aktiv summing på kontoret.


#32

Addison sa for siden:

Startet dagen med å kjøre til jobb i tett tåke, men nå titter solen frem. :elsker: Litt mer folk her i dag heldigvis. Jeg sparer støvletter og vinterklær litt til, blir fort oppstart med sånt og så 6 mnd med vinter igjen. :nemlig: Er ikke heeelt klar, men har jo ikke så mye valg.


#33

star sa for siden:

På kontoret.
Ikke så mye arbeidslyst å spore, men skal da få gjort noe i løpet av arbeidsdagen.


#34

Pamina sa for siden:

På jobb, veldig stille uten elever og lærere, og tid til å gjøre sånne langdtryge og kjedelige oppgaver som må gjøres. Skal gjøre meg ferdig i dag, slik at jeg kan gjøre morsomme ting resten av dagen og de timene jeg skal jobbe i morgen.


#35

millact sa for siden:

Nyter solen fra en terrasse i Nice. Kaffen er god, snart frokost og så blir det en rolig dag med strand og badeliv.


#36

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg har morgengogget langs strandpromenaden og gjort noen øvelser for knærne. Nå spiser vi frokost.


#37

Candy Darling sa for siden:

Jeg har møtt Pøblis på kafé (tilfeldig, men hyggelig), og har litt vondt i jobbviljen på fjellet. Men nå kom det en sky, så da er det bare å dra på seg øretelefonene!


#38

Syrinx sa for siden:

Strålande sol på Sunnmøre. Skulle hatt styrketrening i siste økta i dag, men eg hadde eigentrening i staden. Tok sykkelen og trådde meg opp til eit vatn oppi her, godt nøgd med den turen.


#39

Inagh sa for siden:

Ungdommen vår ble takk og lov funnet nå i kveld - veldig langt fra stedet hen stakk fra. Hen er i god behold, ikke synlig ruset, men skrubbsulten. Hen blir flydd tilbake til stedet hen stakk fra i kveld og får legesjekk der.

Så kan vi puste litt lettere igjen, fram til neste gang hen stikker.


#40

Blånn sa for siden:

Så godt, Inagh!


#41

Syrinx sa for siden:

Det der var godt nytt, Inagh!


#42

millact sa for siden:

Så godt, Inagh!


#43

Pøblis sa for siden:

så bra, Inagh. :hjerter:

Har avsluttet minihøstferien og er hjemme igjen. Og så har jeg møtt Candy på kafe, men den nyheten er allerede delt her. :knegg: Det er forøvrig en superhyggelig kafe som er et supert tilskudd til det lille stedet dem ligger, jeg er der hver gang jeg er i nærheten.


#44

007 sa for siden:

God onsdag. :gjesp:
Mannen glemte å vekke meg da han gikk, men jeg hadde heldigvis klokka på. Det mørkner mer og mer, jeg trodde der var natt da alarmen ringte.

Travel dag, så bare å svosje i den.


#45

Fintdethei! sa for siden:

Trenger aldri alarm, og kunne lett nådd 7-flyet uten alarm også :vræl:.
Nuvel, ny dag og pen i tøyet, til og med nydusjet :knegg:.

Kurs i dag også, men kaffen de hadde der smakte høgg, så moccamasteren jobber nå, det skal nytes medbrakt, ja.


#46

Maverick sa for siden:

God morgen! :juhu:

Altfor tidlig oppe og i gang, sitter på Oslo Spektrum og forsøker å gjespe diskret, med vekslende hell. Nick Cave i dag, egentlig en av mine yndlinger. :hjerter:


#47

Addison sa for siden:

Heldigvis flere på kontoret i dag, blir nok en bra jobbdag håper jeg. Fortsatt skikkelig grumpy på vikarinstruktøren på SATS i går som hadde glemt at hun skulle være vikar, timen avlyst etter at den skulle begynt. :mumle: Ble 4,5 kjedelige km på mølle i stedet, hadde ikke engang med meg ørepluggene til tlf, jeg skulle jo på time! :trasser:


#48

tink sa for siden:

Onsdag da. Enig i at det plutselig er mørkt om morgenen, og vi trenger definitivt alarm hjemme hos oss. Nå er det mørkt når vi står opp, og når jeg går til bilen. Men foreløpig lysner det før jeg parkerer bilen på jobb.


#49

Nenne sa for siden:

Hjemmekontor på grunn av legebesøk i dag. Fastlegen holder til to minutter hjemmefra, så det blir helt dust å dra på kontoret og kjøre frem og tilbake flere ganger.

Det er så fint ute i dag at jeg nesten vurderer lunsj på verandaen.


#50

Stompa sa for siden:

God formiddag. Tror jeg endelig begynner å se slutten på sykdom; ikke feber og hjernetåka har letta såpass at jeg har klart å jobbe litt. Og nå er det faktisk litt ok vær også, så jeg tror jeg skal rusle en rolig tur ned til byen og ta en kaffe eller noe. Ville helst gått i marka, men stoler ikke på formen. Greit å ha buss som alternativ på returen.


#51

løve70 sa for siden:

Nydelig, men iskaldt høstvær her i dag. Tynne hansker var ikke nok, må finne frem de tykke....

Stallkontor i dag :knegg: Arvingen skal ri trening klokken 12, så kjekt å få det med seg.


#52

Millen sa for siden:

Sitter på kaffebar og koser meg med kaffelatte etter heftig kiropraktor time. Kanskje jeg sovner når jeg kommer hjem?Nesten ikke sovet på 2 døgn...


#53

Skilpadda sa for siden:

Ser frem til Nick Cave i kveld! :hjerter:


#54

Maverick sa for siden:

Åh, det er koselig Padda - da ble det litt mer verdt det å stå opp kl 05 i dag. :knegg:


#55

Skilpadda sa for siden:

Ja, vi er mange som setter pris på det, Mave! :jupp: (Både mannen min og flere av kollegene mine, for eksempel.)


#56

007 sa for siden:

God torsdag. :gjesp:
Det tikker ned mot høstferie, og det trengs hvis mer enn jeg trodde.

Dugnad i velforeningen i ettermiddag, og jeg håper været er som i går. Hittil er det skumring og tåke, tror jeg. :gruble:


#57

millact sa for siden:

Siste dag i Nice; dagens plan er litt shopping med han på 16, se litt på livet fra utekafe og gamlebyen.


#58

Pøblis sa for siden:

Hjemmekontor. Foreløpig svart på fem eposter og drukket kaffe i sengen.


#59

Fintdethei! sa for siden:

Kontoret i dag etter to dager på kurs. Passe umotivert, tror det er fordi dagens kaffedose ikke er makset enda.
Kjøpte ny hodepute i går, det var digg! Når man sover dårlig, så kan man i hvertfall ligge godt.


#60

Syrinx sa for siden:

Eg har brukt natta og morgonen på å tøffe meg opp nok til å greie ta opp eit viktig spørsmål med behandlaren min i dag. Det er visst ikkje så enkelt å prøve tale si eiga sak, gitt.

Bortsett frå det så snakkar vi torsdagsmorgon utan regn her på Sunnmøre. Det er no meir som ei gåve denne hausten.


#61

Blondie sa for siden:

Vi hadde et vaskefirma her i går og nå nyter jeg skinnende ren bolig. De vasket skikkelig grundig og vi er begeistret. Denne hverdagslykken skal vi må opplevd annenhver uke. :glis:

Jeg skal til kiropraktor etterhvert og planlegger å spasere dit. Mulig det blir buss hjem.


#62

Eia sa for siden:

Kan du si hvilket, Blondie? :sikler på grundig førjulsvask:

Her er det fortsatt mye å gjøre, men vi har hodet over vannet, så ingen fare. Godt å se at vi fortsatt gjør det bra, tross den mildt sagt turbulente byggebransjesituasjonen. :takknemlig:


#63

Albertine sa for siden:

God morgen! Våkna av min egen hoste kvart over fem og måtte stå opp for ikke å vekke gjestene. Har fått satt deig til boller og rundstykker og rydda på kjøkkenet, samt servert havregrøt og gresk omelett til tre gjester. I dag skal ting bakes ut, og jeg skal lage seks kaker, ha opplæring på ny ansatt, holde strikkekveld for studenter og gjøre ferdig moms-regnskapet. Innimellom blir det klesvask, kjøkkenvask, noen poster i SoMe og diverse småplukk.


#64

star sa for siden:

På jobb. Nydelig vær. Sitter og vurderer fri i jula. Må være en av oss her, så når vil jeg ha fri tro.


#65

polarjenta sa for siden:

God morgen

På plass på kontoret, trodde jeg hadde tom kalender og planla lunsj og møte med hovedverneombudet, men av en eller annen grunn fant jeg ut at jeg skulle sjekke min egen kalender(som brukes i min andre jobb)og der lå det sannelig 2 møter. Vel, jeg og hovedverneombudet skal på samme møte og klarer å få til en lunsj mellom 1 og 2 møte.

Høstferie denne uka, jeg har hatt fri mandag og tirsdag, men fordelen med høstferie er at jeg ikke trenger å vekke lillebror.


#66

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg har morgentrent. Nå skal vi snart spise frokost før vi skal velge mellom solseng på stranda og solseng ved bassenget. Harde valg. :knegg:


#67

Tjorven sa for siden:

Jeg valgte solseng ved bassenget et par mil sør for der Blånn er. Det er veldig godt med litt pause fra verden.

Dessverre er det bare å konstatere at moren min har blitt veldig gammel på ganske kort tid. Men hun koser seg veldig over at vi er med på ferie. Og hun er fremdeles veldig snill. Hvis jeg skal ha et positivt fokus.


#68

Maverick sa for siden:

:juhu:

Jeg har blitt for gammel for konsertbransjen og lider litt av sen natt og tidlig morgen. Eller, who am I kidding. Jeg lider en hel del.


#69

Skilpadda sa for siden:

Det var en storslagen konsert, i det minste! Så da lider du i alle fall for noe som var bra.


#70

millact sa for siden:

Min mor skulle vært med på ferie, men er hjemme med covid. Vi prøver igjen til våren.


#71

Inagh sa for siden:

Vi hadde vaskefirma i mange år. Droppa det da vi kjøpte hytte og måtte prioritere annerledes økonomisk. Savner det noe inderlig! :humre:


#72

Eia sa for siden:

Vi droppet det først fordi jeg mente at barna skulle lære å gjøre det selv, og da måtte jo vi gjøre det også. :knegg:

De har tydeligvis ikke lært en dritt, men nå må vi også prioritere litt annerledes økonomisk. Men en hovedvask 2 ganger i året har jeg lyst til å få til, siden vi begge jobber mye, både betalt og frivillig.


#73

star sa for siden:

Humper på bussen. Var effektiv på morraskvisten og fikk unna både dusj og laging av pizzadeig på halvtimen jeg hadde fra jeg stod opp til jeg fikk ut døra.


#74

tink sa for siden:

God morgen! Endelig inne igjen etter en dag på tørkeloftet i påvente av nytt passord. Ingen vaskefirma hos oss, men mangeårig arbeid med å lære opp ungene begynner å gi frukter, bare så synd de flytter ut så snart de er ferdig opplært.

Klart og fint vær denne fredagen, og jeg er veldig klar for ei litt roligere helg enn 150 % jobbing.


#75

Martis sa for siden:

Bitteliten høstferie i dag, skal jobbe til lunsj og deretter suse på fjellet. Det blir godt å komme litt bort!


#76

Blondie sa for siden:

Vi har hyret inn vaskefirma nå fordi jeg er syk. Det letter hverdagslogistikken for han som er på jobb og må ta mye av det andre. Vi bor i en ganske liten bolig, så i normale tider ville det nok ikke blitt prioritert (men guri, så deilig!).


#77

Mex sa for siden:

God morgen. Jeg ser at Oslofolket har vært heldige med høstferien sin. Nydelig vær denne uken med mye sol. I neste uke, når Innlandet skal ha høstferie, så er det meldt gråvær og regn. :(


#78

007 sa for siden:

Jeg tror det er meldt regn i høstferieuka her på Vestlandet også, så det skal bli greit å sette seg på et fly sørover i morgen.
Fagdag med elever i dag og vi skal på omvisning på lokalsykehuset.


#79

Albertine sa for siden:

Regn og lavt skydekke på Sunnmøre, men jeg har sol i hjertet og synes det bare er kos. Skikkelig kafévær. Fredag er egentlig superbakedag, men jeg tok en god del i går og kan ta det litt mer med ro i dag.


#80

-ea- sa for siden:

Første snøsklett i Nordens Paris idag. Såpass mye sørpesnø at jeg måtte leite fram snøkosten fra det hemmelige rommet under bagasjerommet i bilen. :)
Må sjekke om noen har ledig time for dekkskift til uka.


#81

Fersken sa for siden:

Høstferie, høstschmerie. :mumle:

Jobber på, nok at ting å drive på med.


#82

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg har fôret hester og gjort litt stallarbeid på morran, og det er en deilig start på dagen - hvertfall når det er sol og høstskarp luft og ingen prøver å spise meg opp eller løpe meg ned. :knegg:

... og så har jeg skrevet en disposisjon til et essay om migrasjon og flyktninger som skulle leveres i dag viste det seg. Og jobbet litt. Og nå skal jeg jobbe en hel del mer. :leppe:


#83

Taien sa for siden:

God formiddag! Jeg er sykemeldt og prøver å finne energi til å rydde og gjøre klar til bursdagsmiddag i kveld. Det er bare mamsen som kommer, men LITT feiring har jeg da lyst på. Jeg har valgt lammelår som bursdagsmiddag, og det gleder jeg meg vilt til!! Marsipankake til dessert får jeg også! :glis:


#84

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har plutselig blitt sjef for både det ene og det andre, og tydeligvis betyr det e-post-brannslokking hver eneste morgen. :gal: Disse tingene går på rundgang, så jeg teller allerede ned til den verste av disse jobbene går videre til nestemann om to år.


#85

Skilpadda sa for siden:

God morgen! Hjemmekontor med strålende sol gjennom vinduene, og skal prøve å få unna en del jobb før vi reiser av gårde til München og gjenforeningstreff med venner jeg traff der sommeren 1994. Helt utrolig at det er 30 år siden!


#86

Millen sa for siden:

Hurra for Taien :ballonger:

Jeg har sovet inatt,jippi.
Ut og ordne noe bursdagsgaver, og litt husarbeid står på planen. Eller det er hva hodet vil, men kroppen er ikke helt med som vanlig.


#87

Maverick sa for siden:

Hipp hurra for Taien! :ballonger:


#88

Blondie sa for siden:

Gratulerer, Taien! :fest:

Jeg har fått en litt nedslående beskjed av legen og spontaninviterte ei venninne til lunsj. Veldig fint! :hjerter:


#89

Stompa sa for siden:

Siste høstferiedag tilbringes som den første: utslått på sofaen. Fikk meg en legetime i dag, og det er høyst sannsynlig mykoplasma. Har fått antibiotika, og håper på fask effekt så jeg klarer å gå på jobb på mandag. Ville definitivt ikke klart det i dag.


#90

Syrinx sa for siden:

Hurra for deg, Taien!

Og litt hurra for helga mi. Mann og barn har reist til Trondheim, så eg, hunden og ein pose smågodt blir heime åleine. Det blir godt å få kvilt hovudet skikkeleg.

I morgon går formiddagen med til å arrangere navnefestseremoniar i kulturhuset. Det blir nok slitsomt for meg, men også fint sidan det gir meg ei pause frå meg sjølv nokre timar.


#91

Pingis sa for siden:

Jeg er alltid imponert over frivilligarbeidet ditt, Syrinx!

Jeg har vært skikkelig sliten ei stund, og hadde muligens hatt bruk for ei rolig helg, men det er arbeidshelg, så det er vel bare å sette på alarmen og kle seg i hvitt. Men jeg skal jobbe med fine folk, da. Så det blir nok bra når jeg først kommer så langt.


#92

star sa for siden:

Sliten og kje. Må ha en pust på sofaen før pizza laging.


#93

Syrinx sa for siden:

Tusen takk, Pingis. Det vart eg veldig glad for å lese at du syns.


#94

vixen sa for siden:

Både jeg og lille Mao er vant til at dagen starter klokka sju. Så han mjauet og stod i så da var det bare å stå opp. Kattunge er nesten som å ha småbarn igjen, men de blir heldigvis litt fortere stor. Eksen kom i går og han tar med gutta på hytta på høstferie i dag. Jeg skal på høstpub i kveld sammen med søstersen. Ellers litt plan om å vaske hus og lage lapskaus.


#95

Fintdethei! sa for siden:

Ruskeværslørdag i vest. Kino i kveld, ellers lite planer. Tror jeg trenger litt ruskeværsluft etterhvert.


#96

Blånn sa for siden:

Vi har sjekket ut av hotellet og venter på skyss til flyplassen. En uke time-out var deilig. Hjemme venter yngste som har kommet hjem på høstferie.


#97

Stompa sa for siden:

Dag to på antibiotika – hodet er klarere, og jeg ligger på sofaen UTEN ullpledd. Håper det betyr at formen er på vei oppover.


#98

Eia sa for siden:

Hei fra småbruket! Yngste og kompis veksler mellom å kjøre crossere og hvile. Mann snur på rustne takplater, så snøen skal falle lettere av til vinteren, mens jeg har satt på årets første fårikålgryte og skal straks skrubbe peisfrontvegg. :jupp:


#99

Albertine sa for siden:

Eksen har vært her for å hente yngste til høstferie, og det var koselig å se ham igjen. Han hadde med seg vofsen, en av de underligste hundeskapningene jeg noensinne har sett. Veldig uvanlig i Norge, og bare 3000 på verdensbasis.
Kafeen er stengt på grunn av sykdom, og det er så uvant å faktisk ha helg at jeg må minne meg på at jeg ikke skal gå løs på de hundre andre prosjekter vi har i huset. Hostinga stopper meg heldigvis fra å slite meg helt ut.


#100

millact sa for siden:

Ryddet, støvsuget, handlet mat og vasket klær etter ferie. Eldste og venninnen er kjørt for å hente thai mat; vi får middagsgjester og gjør det lettvint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.