Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips om god flislegger i Oslo og omegn?

#1

IzziCreo sa for siden:

Ja, noen som har en på hånden som de vil dele? Skal flislegge gang, to gjestetoaletter og høyst sannsynlig et bad. Sistenevnte kan det jo hende vi finner en totalpakkeløsning. Det er kanskje mest vanlig? Sist vi gjorde det, så bygget vi ut, så da tok entreprenør seg av det (og det flisefirmaet skal vi IKKE ha igjen, for han drev psykisk mishandling av sine ansatte :sjokk: ).


#2

Millen sa for siden:

Jeg tror jeg ville funnet noen som kan ta alt som en pakkeløsning, og dere slipper å være prosjektleder. Vi tok ett bad for mange år siden, og de ordnet alt. Ble anbefalt av megler, tror de het murmester1, men aner ikke om de eksisterer ennå.


#3

veobra sa for siden:

Murmester1 eksisterer fortsatt. Jeg kjenner forlk som har brukt dem og de virker fornøyd. De som har brukt dem er typen som sjekker og gjør ting skikkelig.


#4

IzziCreo sa for siden:

Ja, jeg fant de også. Har de i bakhånd for i dag hadde jeg befaring med snekkerfirma vi bruker, og de har flislegger i firmaet også. De kan ta seg av alt egentlig (de bygget tilbygget i huset vi flytter fra).


#5

Millen sa for siden:

Oi! Vi brukte de i 2007/2008 ish. Godt å høre de fortsatt eksisterer. Vi var fornøyde. Flyttet derfra for 9 år siden.


#6

Pøblis sa for siden:

Jeg er superfornøyd med firmaet som bygget huset vårt - alle håndverkerne gjorde en superjobb. Men de holder til i Drammen, så det er jo omegn, men på feil side av byen, antar jeg?


#7

veobra sa for siden:

Det kan være et kvalitetsregistre at de blir i bransjen, kanskje.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.