Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Adventskalender

#1

millact sa for siden:

Skal lage til hun på folkehøgskole og er godt i gang. Tips til ting? Vi snakker små og rimelig.

Til nå har jeg ulikt fransk godteri, penn, håndkrem. Kjøper flaxlodd og leppepomade. Gøye sokker?


#2

liefje sa for siden:

Praktiske småting til hybel? Potetskreller, oppbevaringsbokser, skjærebrett, vinopptrekker e.l. Eller små lysestaker eller annet pyntenips til hybel. Er vel mulig å finne sånt ganske rimelig på Nille og Clas Ohlsson etc. Vi kjøpte en del sånt til vår student, og var også villige til å la slike praktiske kalendergave være litt dyrere enn resten siden det jo kommer mye mer til nytte.


#3

millact sa for siden:

Gode tips!


#4

IOA sa for siden:

Te, nudler, Rett i koppen og godteri.


#5

My sa for siden:

I kalenderen til min hybelboer i fjor, puttet jeg en del julepynt som hun kunne bruke til å pynte med i førjulstida, for å få litt julestemning på rommet sitt. Fant mye fint og billig småtteri på Søstrene Grene o.l. Sånt som en søt liten snøkule, noe papirpynt til å henge i vinduet, et par nisser, et lite pyntehus med (batteridrevet) telys inni, liten pakke med noe DIY-julepynt jeg fant i bokhandelen ... ga henne også et par pepperkakeformer den ene dagen, sammen med oppskrift på "mine" pepperkaker.

Så fikk jeg litt andre familiemedlemmer til å bidra med innhold noen av dagene, inkludert en liten skriftlig hilsen (tenkte også å inkludere noen av vennene hennes her hjemme, men kom aldri så langt at jeg fikk kontaktet dem).

Godteri på lørdagene.

En liten bilderamme (10X15 cm) med et koselig eller morsomt bilde (jeg satte inn ett av henne og kusinen fra de var små). Ansiktsmaske fra Normal, et lommespeil, et lite armbånd, diverse kosmetikk, duftlys ...

Ja, det stemmer, på Kid kjøpte jeg en pakke med fire små adventslys med tall på, der hun fikk ett i kalenderen hver søndag i advent (første søndag i advent er vel på første desember i år, så det er mulig i år også).


#6

millact sa for siden:

Gode tips! Jeg kan jo sende de siste pakkene til henne også.


#7

Meissa sa for siden:

Jeg har akkurat bestilt gøyale sokker på Temu og var overrasket over kvaliteten når jeg mottok dem. Fine og man får jo med motiv av nesten hva som helst. Jeg kjøpte med Lucky Luke på og wiley coyote og muldvarpen og musikknoter.

Ellers kan det være fint med en god dusjsåpe? Vi har nettopp fått normal her i byen og tenker nesten at de utelukkende kan leve av å selge kalendergaver. 18-åringen min liker seg så godt der at hun likesågodt har begynt å jobbe der.


#8

Mikkeline sa for siden:

Knekki strikk hvis hun har hår med litt lenge. Ulike masker (leppe, øye etc). Har ofte veldig billige på parfymeriene nå før jul. Neglefil, sminkefjerner osv.


#9

millact sa for siden:

Det ble endel ting fra Normal, ja.

Nå er tingene sendt med henne, innpakket, samt kalenderposer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.