Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøttdeig av kalv

#1

~TM~ sa for siden:

Hva i all verden lager jeg av det uten at det like gjerne kunne vært laget med "vanlig" kjøttdeig eller karbonadedeig smaksmessig? Smaken vil vel drukne i gryter, til taco, lasagne, pizza e.l.?

Jeg har fått en del av svigermor nemlig og har kun planer om å lage en slags kjøttkake/karbonadegreie, men har nok deig til andre ting også.


#2

Strå sa for siden:

Som kjøttboller uten for mye tilsetninger beholder du smaken helt fint. Og det var det eneste tipset jeg hadde å komme med.


#3

Maverick sa for siden:

:hulk:

Jeg innser at jeg er en vegetarianer i teorien.

ser for meg store, brune kalveøyne


#4

Harriet Vane sa for siden:

Gode kjøttboller? Jeg har brukt kalvekjøttdeig i lyse gryter med sopp, paprika, grønne aspargesbønner og litt buljong og matfløte.


#5

~TM~ sa for siden:

Oppskrift?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.