Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ukeskaffe for oktoberuke nr. 2


#2

Mex sa for siden:

God morgen.
Høstferieuke for Innlandet og Vestland i hvert fall, denne uka.
Jeg skal ha fri et par dager i slutten av uka, ser frem til det. :)
Først en vanlig dag på kontoret, så er det en dag med tjenestereise og så en tur på Ullevål for penicillinallergi-test.


#3

tink sa for siden:

God morgen. Høstferieuke her også, jeg jobber mesteparten av uka, men har en del reise og skal avspasere på fredag. Så det blir en litt annerledes uke.


#4

Blondie sa for siden:

Vi har også høstferie, noe som best gjenkjennes ved at ungdommene dormer frem til de skal på jobb. :knegg:


#5

Fintdethei! sa for siden:

Høstferie her også, jeg tror jeg tar fri onsdag-fredag. Bare fordi jeg trenger det.


#6

star sa for siden:

En av 2 har høstferie her. Jeg har fridag og har gjort unna en av 2 avtaler. Snart ut for avtale 2 og diverse andre ærend.


#7

Albertine sa for siden:

Høstferie her også, som betyr at det ikke er noen unger her. Rart. Skal ha opplæring på ny ansatt i dag, og ellers skal jeg bare la ribbeinet få hvile.


#8

Blånn sa for siden:

Dag en etter høstferie her. Det er hardt! :knegg:


#9

Eia sa for siden:

Høstferie i Telemark også. Det betyr ungdommer i arbeid. I dag og i morgen er det yngstemann, torsdag og fredag er det eldste til kollega sin tur. :jupp:


#10

Tjorven sa for siden:

Tilbake på jobb etter veldig fin høstferie. Det er utrolig kjipt at arbeidsmotivasjonen min er fullstendig på minussiden. Jeg ble kvalm av tanken på å gå på jobb i går kveld, og rett inn i et helvetesmøte kl 08.15 i dag. :gaah:

Jeg må gjøre noe, men klarer ikke helt å bestemme meg for hva det "noe" skal være.


#11

Nenne sa for siden:

Jeg er også litt der, Tjorven. Totalt motløs i møtet med mandag. Hver uke.

Jeg har egentlig mye spennende å gjøre, men alt for liten tid å gjøre det på og så er det litt for mange som mener mye om hva jeg skal gjøre, som ikke burde ha innflytelse i det hele tatt fordi de er for dårlig oppdatert.

Vi holder, heldigvis til en forandring, på med en slags omstrukturering nå og da tror jeg at min rolle skal bli tydeligere definert, noe jeg håper skal gi mindre innblanding fra uvedkommende.


#12

Fersken sa for siden:

Høstferie i Rogaland også, resten av familien sov fortsatt da jeg gikk på jobb. Skal ikke ha noe fri og så må jeg også på kontoret hver dag siden hjemmekontoret mitt er på ene barnets soverom til vanlig. Og der sover jo barnet nå når det er ferie. :knegg:


#13

Tjorven sa for siden:

Der naila du min problemstilling til fulle. Og jeg er en veldig autonom person, så dette blir ekstra demotiverende for min del.


#14

Mex sa for siden:

Huff da, Tjorven. Det er jo ikke noe kjekt.
Og møte kl 08.15 en mandags morgen?? :sjokk:
Micromanegement ledelse tror jeg ville ødelagt hverdagen min.


#15

Blå sa for siden:

:klemmer: Nenne og Tjorven. Det er utrolig kjipt å ikke trives på jobb.

Jeg trives vanligvis på jobb, men akkurat i dag er jeg trett og sur. Ingen god grunn til det en gang. Jeg har nok sovet dårlig i natt, og vet at jeg hadde masse stressdrømmer.

Men, det er godt vær, jeg kan forhåpentligvis gå litt tidlig og prøve å få meg en tur nå mens været er på min side. Så får det heller bli treningssenter en annen dag med dårligere vær.


#16

Skilpadda sa for siden:

God morgen! Hadde en fantastisk hyggelig tur til München med gode venner i helgen, og er heldigvis ikke altfor trøtt i dag. Og så kjenner jeg litt på hvor heldig jeg er som trives så godt på jobben; det er alltid hyggelig å komme hit og treffe kollegaene på mandag morgen.


#17

Toffskij sa for siden:

Jeg trives også på jobben, men akkurat nå er det Årets Villeste Uke, og huhei hvor det går! :yessir:


#18

star sa for siden:

Da har jeg gjort unna begge avtaler og gjort alt det andre på lista mi. Nå teamsmøte.


#19

Adrienne sa for siden:

Jeg har en alle er dumme når jeg er sur-dag i dag, så kanskje like lurt at jeg har hatt hjemmekontor, for da har jeg kunnet kjefte på pc-skjermen i fred og uten at de som burde hørt kjeftingen min får det med seg. :knegg: Det har vært så innmari mandag og innmari høst, så nå har jeg laget meg en kopp kakao og håper det på magisk vis gjør resten av kvelden bra. Det er jo lov å håpe.


#20

Syrinx sa for siden:

Eg strever for tida, føler meg svikta av helseforetaket. Tøffe tak. Men, på det positive sida. Etter å ha landa djupt i sofaen i sta, motlaus til det meste, fekk eg litt ny energi etter at eit dikt kom til meg og eg fekk vore litt kreativ. Dette medførte at eg orka dra til byen og handle meg ein porsjon kinamat, som var akkurat det eg trengte.


#21

Pamina sa for siden:

Det ble fort tomt på jobb i dag, gitt! :knegg:

Fint å se folk, men smart nok hadde jeg ikke lagt opp til noe særlig med møter i dag.

Har en grusom onsdag denne uken, skal være glad når den er over.


#22

millact sa for siden:

På hotell på Skøyen på jobbreise med kollega. Bra å komme seg vekk; stemningen er så som så hos oss også. Lite å søke på.


#23

Pøblis sa for siden:

God morgen! Hjemmekontor i dag. Ferdig dusjet, men tilbake i sengen for en kaffekopp før oppstart. Det regner, og jeg elsker høstdager med regn, så denne dagen blir sikkert prduktiv og fin.


#24

Mex sa for siden:

God morgen. På vei til storbyen i dag. En del møtevirksomhet og så blir det vel en rolig kveld på hotellet.


#25

Tjorven sa for siden:

Jeg har sovet bedre i natt, men føler meg underlig nok mer sliten nå enn i går hvor jeg nesten ikke sov hele natta.

I dag er det bare å komme meg gjennom dagen. Jeg har en del som må skrives og det er egentlig godt arbeid når jeg er litt lei.


#26

tink sa for siden:

Interessant å se hvor forskjellige vi er Tjorven. Jeg liker å skrive, men ikke dersom jeg er trøtt og lei. Da kan jeg heller slappe av med et regneark eller vaktlister eller noe.

Har sovet godt i hotellseng og er klar for todager med intensivt kurs.


#27

007 sa for siden:

Nydelig morgen på kaneriøya mi etter regnbyger på seinnatten. Vi drikker kaffe og skal snart snøre på oss joggesko for å gå til en fiskerlandsby og spise frokost der. Klokka er en time bak Norge, men vi la oss tidlig i går og våknet rundt sju.


#28

Ru sa for siden:

Hadde microhøstferie med fri i går. Fikk noen dager i fint vær med fantastisk flotte høstfarger på fjellet. Det er så fint der nå! :elsker:

Tilbake på jobb måtte jeg rett i streng-modus. På tide å stramme grepet litt i teamene, autonome team er ikke hjemme-alene-fest, som en klok kvinne en gang sa. :humre:


#29

Blå sa for siden:

Jeg hadde en "alle er dumme når jeg er sur" dag i går. Men, i dag er jeg i superduper humør.

Jeg har unnet meg en rolig morgen med frokost med mann og storesøster og nå akkurat kommet i gang med det som skal bli en supereffektiv, men litt kort kontordag.

De skal gjøre noe bråkete arbeid her, så det er mange på hjemmekontor. Men, enn så lenge bråker det ikke noe særlig og jeg satser på at det skal gå fint med høretelefoner og litt musikk.


#30

Adrienne sa for siden:

Forsinket tog var dårlig kombo med et møte jeg bare måtte rekke klokka ni, men det gikk med et nødskrik. Møte gikk bra og nå har jeg haugevis med notater som må oppsummeres og struktureres. Det er ikke bare bare når diskusjonen på ingen som helst måte var strukturert. :svimmel:


#31

Skilpadda sa for siden:

I dag har jeg omsider både tid til å trene OG husket å ta med meg treningstøy. :fløyte: Så kanskje jeg omsider kan få kommet i gang med noe som ligner en treningshøst?


#32

Blå sa for siden:

:heia: Skilpadda.

Jeg har også treningstøy liggende og en klar plan om å komme meg avgårde i dag.


#33

Tjorven sa for siden:

Melder meg inn i gjengen som har med treningstøy på jobb. Jeg tror jeg skal få til en økt også, for knerten skal lage middag og er seint ferdig på skolen i dag.


#34

Maverick sa for siden:

:juhu:

Jeg skal i stallen etter jobb, og var det i går også. Teller som treningsøkt det, ja? :knegg:


#35

Skilpadda sa for siden:

Helt klart, Maverick! :jupp:


#36

Blå sa for siden:

Jeg har trent. :stolt: Og jeg klarte 20 min på tredemølle. Siden jeg langsomt begynner å komme meg fra ett vondt kne er det en veldig fremgang


#37

Syrinx sa for siden:

Eg har vore på kino og sett filmen om Sondre Justad. Den må eg berre anbefale, kjempefin var den. Og ein god bonus at han var der og spelte live før filmen.


#38

star sa for siden:

På kontoret. Vått ute. I dag var vi få som gikk av bussen på siste stopp gitt. Få biler på parkeringen her også.


#39

Blondie sa for siden:

Sykehustimen min ble avlyst, så jeg fikk litt bedre tid. Vi koser oss med kaffe, trøtt hund og morgennyheter.


#40

Fintdethei! sa for siden:

Litt rolig sofakontor i dag. Skulle egentlig ha fri, men så ramlet det inn et møte jeg ville ha med meg, så da ble det sånn.


#41

Nenne sa for siden:

På kontoret, men her er alle vekk, så noen ni-kaffe ble det ikke. Det som er nesten hele grunnen til å gå på jobb! :sjokk:

I morgen vil jeg sove en halv time lengre og ta hjemmekontor. Fredag også tror jeg. Det blir travelt i helga med å feiring av minstemann som ble 20 på mandag og til uka er det jobbreise nesten hele uka. Jeg kan lade opp opp med litt fredeligere dager hjemme.


#42

Blå sa for siden:

God morgen

Litt trett kontorkontor i dag. Og masse å komme gjennom siden jeg planlegger høstferie de to neste dagene.

Men, det er verd det når jeg kan legge opp til fire dager på fjellet. :lykkelig:


#43

tink sa for siden:

Knallhardt kursopplegg dag to her ved Mjøsa. Klar for hjemreise og en rolig dag med teamsmøter fra kontoret i morgen.


#44

Tjorven sa for siden:

Jeg startet dagen med bursdagssang for den ferske 17-åringen! :ballonger: Han ble skikkelig glad for verdens kjedeligste og lysegrå hettegenser. Han ber ikke om mye den gutten. Heldigvis enda mer glad over neste presang, som er at det er avtalt at han og tre kompiser skal spise på restaurant i kveld. Uten voksne. (Egentlig burde knerten bli kokk, men han er også en slik som elsker matte og fysikk.)

Og at han klarer seg uten oss i kveld er egentlig fint, for jeg skal jobbe på tribunen når Vålerenga tar imot Juventus i Champions League i kveld!!! For meg er dette så vanvittig kult at det nesten ikke kan beskrives. :hyper:

(Jeg skjønner at ikke alle klarer å forstå min fotballinteresse, men dette gir meg virkelig intens glede.)


#45

Blondie sa for siden:

Hurra for Knerten! :ballonger:


#46

Nenne sa for siden:

Gratulerer med Knerten!

Jeg skal ha et tullemøte om noen minutter med noen av alle dem som blander seg i ting de ikke har greie på. Heldigvis blir sjefen min med for å støtte meg. De som ville forankre alt mye høyere oppe i organisasjonen er så på villspor at de knapt finner veien. Og sånn går no dagan ...


#47

star sa for siden:

Gratulerer med Knerten. :fløyte:


#48

Maverick sa for siden:

:juhu:

Seks Oslo Spektrum-show på åtte dager. Det er i overkant for en tilårskommen dame som meg. :knirk:


#49

amylin sa for siden:

Det er i overkant for en middelaldrende dame som meg også. (I tillegg til Sentrum scene …)


#50

løve70 sa for siden:

Jeg er for tiden i Doha og hadde en litt rar opplevelse i dag. Vi arrangerte en liten brukerkonferanse på et hotell. Det var meg og 3 kollegaer, alle mannlige, en ung og to gamliser på min alder :knegg: Hun som var ansvarlig fra hotellets side antok at jeg var ansvarlig for arrangementet fra vår side - helt sikkert fordi jeg var eneste kvinne ;) Det var litt av en a-ha opplevelse for meg. Har jo reist verden rundt i snart 20 år, men egentlig hatt få sånne opplevelser...


#51

Pamina sa for siden:

Gratulerer med Knerten! :hjerter: :fløyte:

Tøff møtedag, men nå er det bare et kveldsmøte igjen i dag. Det er ikke jeg ansvarlig for, annet enn å være til stede.

Skal prøve å tenke noen litt lengre tanker før møtet.


#52

millact sa for siden:

På vei hjem fra jobbtur, forhåpentligvis mye klokere.


#53

Blå sa for siden:

Jeg er på hytten. Med fyr i ovnen og ett glass rødvin. Dessverre ble jeg ikke ferdig med ting i dag, så det blir hyttekontor i morgen. Men akkurat nå har jeg feriefølelsen likevel.

Det er deilig at jeg klarer å kose meg her alene. Det gir meg mestringsfølelse.


#54

star sa for siden:

Er så sigen på ettermiddagenene så jeg sovner fra alt. :sukk:


#55

him sa for siden:

Morn, høstferie i Trøndelag så veldig rolig på jobb. Meeeeen må vel komme meg i siget nå. Er på min andre kaffekopp, så ...

PS! Jeg har et gammelt innlegg på instagram som har tre års dag - som jeg gjerne skulle ha repostet i historien min på insta og FB. Noen som vet hvordan man gjør det?


#56

Blondie sa for siden:

Jeg er på vei til kiropraktoren, skal bli godt etterpå. Ellers lite planer, vi rusler rundt i høstferietempo.


#57

Tjorven sa for siden:

Blå: Det høres helt nydelig ut å være på hytta på den måten. Selv om du må jobbe litt i dag. Vi har i høst oppdaget fenomenet "hyttekontor", og synes det er helt ypperlig. Da er det liksom ferie i det øyeblikket man logger av pc-en.

Jeg var jo så fotballgira i kaffebloggen i går. Det ble tap på laget mitt i går, men det var egentlig skikkelig urettferdig. Mitt lag hadde utrolig mange flere sjanser, men Juventus var dødlig effektive på den ene sjansen de fikk. Det var uansett kult å spise kirsebær med de store, og det er 5 kamper igjen.


#58

Blånn sa for siden:

God morgen! Vikarlista ble klar i dag også. Puh! I dag er frist for den store tellingen i skole-Oslo (og landet forøvrig?). Så jeg teller elever, språkvedtak, lærertimer, assistenttimer, vedtak om tilrettelagt opplæring +++. Og jeg kom i mål i år også.


#59

tink sa for siden:

God morgen. I dag er det skjærings i vaktlista vår, det betyr at jeg rykker opp til frontlinjen. Det skjer heldigvis såpass sjeldent at jeg godt kan stå i det. Slipper å sløve til diverse teams-seminar da.


#60

Sissel sa for siden:

God dag! På kontoret i dag. En veldig travel dag, men sånn blir det jo når jeg er vikar for en kollega, og må gjøre både hennes og min jobb.

Gleder meg til i kveld, da skal vi på konsert med Sigvart Dagsland og Karoline Krüger.


#61

celebelen sa for siden:

Langt på dag i Danmark, jeg dro hjemmefra kvart på fem for å rekke fakir-flighten. Egentlig unødvendig, viste det seg - vi hadde fint rukket det med et fly (eller to) senere.


#62

Nenne sa for siden:

Fakir-flighten?

Du lever atskillig mer spennende enn jeg. :humre:


#63

Fersken sa for siden:

Jeg har vist initiativ og fått en stor oppgave rett tilbake. Angrer nå som en hund. :knegg:


#64

Blånn sa for siden:

God morgen! Vikarkabalen er i boks før kl. 7.30. Bare en som ringte i morges og det ventet jeg på og hadde planlagt vikar. :knegg: Jeg skal prøve å går 12.00-12.30 i dag.


#65

ingling sa for siden:

Fakirflighten er vel den som går før pysjamasflighten, tror jeg. :humre:

Travel fredag her, da passer det dårlig at mange systemer er nede. :gaah:


#66

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb og har nydelig utsikt over byen. De siste dagene har det vært grått, slik at vi ikke har sett noe som helst. Men i dag er det helt klart.

Sånn apropos lokalisering. Jeg har i år ledet et prosjekt med mål om at vi skal få bli på vår nåværende (svært sentrale) lokasjon, og i går fikk jeg den siste dokumentasjonen som jeg tror spikrer dette. Vi får bli her, men må klare oss med litt mindre areal. Det er skikkelig gull, for i dag har vi mer enn nok plass.


#67

Addison sa for siden:

God morgen! Nydelig dag etter noen skikkelig grå, regntunge høstdager. Veldig kjølig da, men nå er vi vel tross alt midt i oktober snart. Kaldt på hjemmekontoret, men har ull og varm kaffe, og har satt på en ovn. Vurderer å fyre i ovnen, men det blir kanskje litt i overkant når solen skinner ute. Glad for helg snart!


#68

Nenne sa for siden:

Jeg er på hjemmekontor jeg også og ullbukse og ullsokker er på. Vi fyrte en kveld tidligere i uka, så sesongen er i gang, men ennå tar sola litt i hvert fall og i dag er det fint! :)

Vi skal feire mandagens 20-åring i morgen, så det blir handling, rydding og matstell i kveld og baking i morgen. Det er bare familie da, så alt må ikke være strigla, bare godt nok.


#69

Blå sa for siden:

Hyttekontor.

Jeg sov til kl. 10 og våknet til epostmeldinger og telefoner og noe som måtte ordnes. Så nå har jeg kaffe og pc og skal snart ha frokost,

Etterpå må vi ut en tur. det er snødd bitte litt i natt, men nå er det sol og nydelig.


#70

007 sa for siden:

Sydenuka vår går mot slutten, hjemreise i morgen kveld. Nydelig varmt og fint vær, så nå føler vi oss ferdiglada og klar til en lang og mørk vinter. Jeg er glad vi valgte høstferie i solen og ikke gamblet på fjellet, for snapper fra fjellheimen har vist surt vær hele uka og snø i dag.


#71

Blå sa for siden:

Fra mitt fjell kan jeg melde om godt vær men kaldt i går. I dag snør det.


#72

Fintdethei! sa for siden:

Jeg ser ut på snø på fjellet mitt (og det er 435 meter høyt). Plan for dagen er det største kjøpesenteret (grøss) i omegnen og buksejakt med tenåringen (dobbeltgrøss). Det kan nok kreve tur på kafe også, ja.


#73

star sa for siden:

Har tatt helg. Og bussen var faktisk før rutetid. Lønner seg å dra tidlig.


#74

Syrinx sa for siden:

Har hatt siste dag i 8-vekers behandlingsløp i dag. Tårevått farvel med fantastiske (!!!) medpasientar og gode behandlarar.

Det er sludd og kaldt ute, trur eg skal fyre i ovnen.


#75

Fintdethei! sa for siden:

Snøen på fjellet mitt er ikke forsvunnet i natt, og det er meldt ordentlig ruskevær i dag. Kanskje det blir en tur på treningssenteret eller kanskje en ruskeværstur etterhvert. Også lurer jeg på om jeg skal fortsette litt ryddeprosjekt i dag. Det er veldig kjedelig, faktisk. Først kaffe, uansett.


#76

Mex sa for siden:

Snø på fjellet mitt her også. Solen skinner akkurat nå, håper det holder seg slik.
Høstferie med late dager, god mat og brettspill. :hjerter:


#77

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg skal gogge rosa sløye-løpet i dag. Det er meldt iskaldt pissregn og jeg lurer på hva jeg skal løpe i.


#78

Eia sa for siden:

God formiddag! Nikoser meg alene hjemme. :zen:

Har begynt - igjen - på en slags notatdagbok. Denne gang med kun 3 inndelinger, og kun for private notater. Det gjorde meg i alle fall godt i dag, og så får vi se hvor lenge det holder. :knegg:

I kveld skal jeg spise ute med en venninne/kollega fra frivilligjobben på et nyåpnet sted i nabobyen. Det ser jeg frem til! Ikke så mye til sykkelturen i regnvær, dog ...

I mellomtiden skal jeg visst sortere klær og få dem av gårde til bestemmelsessted, vaske bad og lese litt bok. Da bør jeg vel begynne snart, da. : oppmedseg:


#79

Stompa sa for siden:

God formiddag. Jobbelørdag her; får unna noe vurderingsarbeid og legger siste hånd på forberedelsene før vi reiser til Berlin i morgen med 40 elever.

Jeg er fortsatt ikke helt frisk etter at jeg var sengeliggende hele høstferien, og akkurat nå gleder jeg meg ikke spesielt til turen. Blir forhåpentligvis greit når vi bare kommer oss av gårde, men to do-lista med forberedelser blir bare lengre og lengre i stedet for å krympe. :gaah:


#80

Fintdethei! sa for siden:

Har ryddet klesskapet mitt og en kommode på soverommet :glorie:.


#81

Fersken sa for siden:

Det irriterer meg voldsomt at om en fast overføring jeg har mellom noen kontoer ikke blir gjennomført på forfallsdato om den kommer på helg, samtidig så klager banken at et fast trekk fra den kontoen som min overføring skulle til IKKE har nok dekning når deres faste trekk skjer på samme dato og fungere tydeligvis selv om det er helg! :gaah:


#82

millact sa for siden:

Jeg har handlet mat og skal levere klær til en bruktbutikk.


#83

Fintdethei! sa for siden:

Sitter inne i regnværet og strikker. Det er eneste plan for dagen. Håper jeg klarer å motivere meg til en tur ut.


#84

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har trent crossfit og er helt kake. Måte løpe til t-banen også. Det var de siste kreftene. Resten av dagen er det husvask på planen, tror jeg.


#85

millact sa for siden:

Lapskaus på kok; må gi eldste middag før hun setter seg på flyet.


#86

Eia sa for siden:

God dag! En liten pause fra hageryddingen. Pelargoner skal inn, georginer skal opp og tørkes, og tulipanløker skal settes. Fin søndag!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.