Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bytte trapp innendørs

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen som har gjort dette i det siste og kan si noe om kostnad? Googling fører til svar fra 50.000-300.000 liksom :knegg: I vårt tilfelle gjelder det trapp over to etasjer med repos. Usikker på om den vi har kan fikses.


#2

Pøblis sa for siden:

Vi betalte 120.000 for ny trapp i nytt hus. U-trapp, ikke med repos, med lukkede trinn og lys i trinnene. hvitoljet eik fra Stryntrappa. Vet ikke hva det koster å installere, da det var inkludert i byggeprisen.


#3

IzziCreo sa for siden:

Oh, nice! Takk. Var det over to etasjer, Pøblis?

Vi ser for oss hvitoljet eik, åpne trinn og veldig gjerne lys.


#4

Pøblis sa for siden:

Vi har to etasjer, så trappen er mellom 1. og 2. etasje. Valgte lukket fordi vi har bygget vinrom under trappen. Er veldig fornøyd med hvitoljet eik. De har en variant i ask som også er veldig fin og veldig lys - og litt billigere enn eik, tror jeg.


#5

IzziCreo sa for siden:

Høres flott ut! Hvor mange trinn er det?


#6

Pøblis sa for siden:

Femten trinn. Vi har takhøyde på 260 cm.


#7

apan sa for siden:

Vi anla også en trapp (i forrige hus) for noen år siden. Det var riktignok ifm en større ombygging. Jeg mener de sa at en trapp kostet type 80 000. Altså; det finnes dyrere trapper. Men jeg tror altså ikke dere må opp i 300 000.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.