Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skolesekk vgs.

#1

Myria sa for siden:

Eldstemann trenger en ny sekk og den han har nå er 33L og nesten alltid full så han kan ikke ha noe særlig mindre sekk (jeg ser at det stort sett er 20-25 L som foreslås i tidligere tråder). Noen som har forslag? Han vil ikke ha DB.



#3

tink sa for siden:

Mellomste hos oss har en skatesekk fra Session.



#5

Bokormen sa for siden:

Beckmann her også, som ble med over fra ungdomsskolen. Helt enkel, svart sekk.



#7

Myria sa for siden:

Takk for gode forslag. :jupp:


#8

Vianne Rocher sa for siden:

Min har bag. Fra Fred Perry. Det gikk altså ikke an å være så nørd at man går med ryggsekk :knegg:.
Finnes selvsagt ikke praktisk, kan ikke beskrives som anatomisk fornuftig på noen måte men å kjøpe enda en sekk som ikke blir brukt var heller ikke aktuelt så det ble bag.


#9

Malama sa for siden:

Mens min bare bruker den svarte sekken han fikk utdelt på skolen, med akademiet skrevet på i oransje et sted.

Jeg fikk ham til å sette på en sånn navnelapp vi brukte på klærene hans (ikke like stor fare for at buksene blir borte på vgs som i barnehagen så vi merker ikke alt lenger...) på den, siden alle har lik.


#10

Myria sa for siden:

Her får de ikke sekk på skolen. Bag er nok ikke hans greie, det må være noe praktisk. Han har brukt ungdomsskolesekken til nå, men den holdt altså ikke særlig mange ukene inn i vgs.

Jeg har vist ham alt som er foreslått her, men han endte på en helt annen sekk (typisk :knegg:) fra Under Armour. Men takk for alle forslag uansett. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.