Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ovn til ungdomsrom

#1

millact sa for siden:

16-åringen trenger en ovn på rommet sitt. Tenker det blir noe som skal stå på gulvet evt panelovn til vegg.

Hva bør jeg kjøpe og hvorfor?


#2

Anne C sa for siden:

Vi kjøpte en vanlig til vegg, jeg har litt angst for sånne som står på gulvet. Stoler ikke på de.


#3

millact sa for siden:

Ja, vegg er nok best.


#4

Input sa for siden:

Jeg husker ikke merke, men vi har ovner med Wifi, som kontrolleres via app. Og med automatisk tidsstyring. Tenåringen her skrur gjerne opp varmen til 30 grader når han sitter og spiller, og kunne fint glemme å skru den ned igjen for natten.


#5

Isprinsessen sa for siden:

Og vi har for noen år siden kjøpt ovn med wifi og etter noen oppdateringer fungerer ingen av de.


#6

Malama sa for siden:

Vi har også en ovn med wifi på tet tenåringsrom hvor wifi/appen ikke har fungert på flere år, men hey, den har knapper så det går bra.

Eller er det den døde ovnen her under vinduene i spisestua som har wifi kanskje, den gamle på barnerommet har bare programmering til nattsenking ? Kanskje. Den styres uansett av knappene manuelt og den under vinduene i spisestua... Det har vi en vifteovn for den lange panelovnen har ikke evnen til å lage varme lenger.


#7

Martis sa for siden:

Jeg ville ha kjøpt en panelovn som festes på veggen. Det er fint med noe styring siden det er barnerom og han vil sikkert ha det varmere på dagen enn natten. Tror du finner mye greit på Clas ohlson eller Jernia eller tilsvarende som kommer med ledning. Ellers må du ha elektriker til å koble den.


#8

-ea- sa for siden:

Dette skjedde også hos noen jeg kjenner. Mine panelovner med manuell programmering funker fint etter mer enn ti år. Var litt mer styr å stille dem inn da.



#10

Lhi-My sa for siden:

Jeg kjøpte Adax panelovn med wifi til et syverksted for tre-fire år siden og liker både ovnen og app’en. Fungerer utmerket. Ovnen ble kjøpt på Elkjøp og var ikke spesielt dyr. Vi har samme ovn, kjøpt i fjor vinter, i gangen vår. Den har ikke wifi, og det savnes heller ikke da ovnen kun brukes når det er sprengkulde og da går vi uansett forbi den hele tiden siden den er i gangen mellom stue/kjøkken og bad. Det var noen hundrelapper i prisforskjell, mener jeg å huske. Lurt å kjøpe nå, jeg leita veldig midtvinters i fjor når den gamle ovnen i gangen takket for seg midt i en kald periode.


#11

Input sa for siden:

Det er Adax vi har på barnerommene. I stua og på kjøkkenet har vi Mill, og de fungerer fint de også.


#12

veobra sa for siden:

Gardinene er lange og eier ønsker dem slik. Det blir derfor ovn til å ha på gulvet. Jeg må undersøke litt mer hva som anbefales. Appstyring høres lurt ut, men den må jo vare.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.