Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ukeskaffe for oktoberuke nr. 3


#2

Eia sa for siden:

Morn, morn! På plass på jobb. Skal snart ut i produksjonen, men trenger en dose kaffe til, og gjennomgang av e-poster først. :kaffepc:


#3

Stompa sa for siden:

Morn fra et høstlig men fint Berlin. Vi fikk med oss siste kveld med lysfestival i går; det var en høydare, sjøl om vi bare bevega oss fra Alexanderplatz til Museumsinsel. Full fart i dag, med lærerike opplegg for elevene.


#4

Nenne sa for siden:

Ny uke og her sitter jeg ferdig pakket for en rundtur på vestlandet. Jeg er ikke tilbake før torsdag kveld. Jeg gleder meg ikke, men har greid å planlegge sånn at all kjøring blir i dagslys, jeg orker ikke mørkekjøring og nær-hjort-opplevelser lenger.


#5

007 sa for siden:

God morgen. :gjesp:
Hjemvendt fra sol og varme, og (litt) klar for jobb igjen. Bruker tiden frem til lunch for å huske hva jeg gjorde før ferien, tenker jeg.


#6

tink sa for siden:

God morgen. Student levert på flyplassen etter hjemlån, "babyen" levert i god tid før bussavgang til en uke med leirskole. Mulig det blir litt tomt i huset med bare mellomste, mannen og meg.

Har litt å ta tak i etter en uke med litt avspasering og mye reising.


#7

Fersken sa for siden:

Det er altså SÅ mandag. Forsovelser, sviktende teknisk utstyr på hjemmekontor og plutselige endringer for en reise denne uken. Og jeg har bare rukket en kopp kaffe!


#8

star sa for siden:

Årets time hos gynekologen unnagjort. Og jaggu får jeg nå lov å vente 2 år ril neste.
Ferdig handla også.


#9

Syrinx sa for siden:

Eg starta dagen med å få ei veldig positiv og oppløftande nyheit som kan vere med på å gjere ein viktig skilnad for meg.

No skal eg straks ut og ta ned det lille plastdrivhuset og gjere litt anna småtteri i sola.


#10

Taien sa for siden:

God formiddag! Her våknet jeg kl 4 i natt og da var det slutt på søvnen. Jeg har vært hos lege, og ble sykemeldt nye tre uker (har vært sykemeldt i nesten 2 mnd). Var en tur innom jobb for å ta en drøs med sjefen.
Gikk også en tur med det nye midlertidige familiemedlemmet vårt, en lite pomeranian jente på 3 år som skal bo hos oss i 6-8 uker. Eieren har ødelagt foten og klarer ikke ta seg av henne nå. Så hun bor her. (Det betyr betydelig økning i allergitablett inntaket...men so be it!).


#11

Blondie sa for siden:

Familien har reist på jobb etter ferien og jeg passer på sofaen med pelsen. Sjaber form etter litt mye aktivitet i ferien. Planen er å nyte høstsola litt, men mulig det blir fra hagen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.