Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mikrofiber

#1

Vito sa for siden:

Er det noen som har mikrofibersofa?
Hvordan er de å holde, like lettstelte som de påstår i annonsene? Eller blir de fort stygge? Og har fargen masse å si med tanke på slitasje og flekker?

Om du har en mikrofibersofa, ville du ha kjøpt det igjen?


#2

Hønni sa for siden:

:abonnerer:


#3

Nabojenta sa for siden:

Ei venninne av meg kjøpte slik sofa, og det er det dummeste hun noen gang har gjort. Hun vasker og vasker, men får den likevel ikke ren. (Og hun er en av mine venninner med støv på hjernen.)


#4

Trixie sa for siden:

Jeg har hatt det og var ikke veldig laget av flekker.
Det som var mest irriterende var at alt ble så statisk. Men du får kjøpt impregnering til de som er veldig lurt å ta på, og dette har visst også antistatisk effekt.
Ellers var jeg veldig fornøyd med sofaen, kjøpt på Skeidar.


#5

Leandra sa for siden:

Jeg har og er egntlig fornøyd,nå er min bare 1,5 år gammel,så den er vel forholdsvis ny.Lett å holde ren ja.Men føler egntlig at alle typer smuler lklistrerseg fast,det irriterer meg litt.Må nesten støvsuge sofaen flere ganger i uken,dette slapp jeg med skinnsofaen.Men nå spiser ungen en del i stuen her:rolleyes: Kunne nok funnet på å kjøpe det en gang til ja.Men min var en billig salong,så tviler på den kommer til å holde så veldig mange år,synes allerede den er litt slitt.


#6

Fibi sa for siden:

Svogeren min og samboeren hans kjøpte seg en lys beige microfibersofa, og har lovpriset den ever since. Lillegutten deres på rundt året har sølt sjokoladeis, gulrotpure, og diverse annet gørr i sofaen. Selv har de sølt cola mm., men sofaen er like fin enda. Må legge til at de er flinke til å tørke av med EN gang det søles. (De har gjort det enkelt og har en sprayflaske med vann, og et par tørre, rene kluter i en liten skoeske under sofaen. Ingen ser den, men den er max to meter unna om de skulle søle noe.)


#7

Kanutte sa for siden:

Svigers har nettopp kjøpt seg microfibersalong, og har hatt den for kort tid til at det er sølt i den. Men er enig med Trixie at vi blir veldig statiske. Knøtta (snart 3) elsker å klatre og hoppe i den, og det fjonete håret hennes står til alle kanter i tillegg til at hun får støt når hun tar i oss.


#8

annemede sa for siden:

Mamma kjøpte en til å ha på hytta for at det skulle være lettvint å holde rent, skinnsofaen vår er lettere å holde fri for flekker, synes jeg.


#9

Vito sa for siden:

Det var jo smart :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.