Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Panna cotta og vaniljestang

#1

007 sa for siden:

Jeg pleier å bruke denne oppskriften til panna cotta, men irriterer meg grønn over at alle vaniljefrøene legger seg i bunnen. Sikkert naturlig, den synker jo ned når den står i ro og stivner, men likevel irriterende.
Finnes det en måte å både bruke vaniljefrø fra vaniljestang og få denne jevnt fordelt i den ferdige desserten? :blond:


#2

Nextlife sa for siden:

Hvis du kjøler den ned til nummeret før klumpete, gir den en god omgang med visp og så heller i glass eller skål blir frøene jevnere fordelt. Desserten får dog ikke den helt glatte overflaten som når du heller den rennende i sine servetingsformer.


#3

007 sa for siden:

Jeg pleier helle i skål, og har forsøkt visping. Ene gangen for sein visping, da ble det klumper.


#4

Nextlife sa for siden:

Hvis du opplever det igjen, fyll oppvaskkummen med varmt vann, dypp bollen nedi og visp til klumpene forsvinner. Det er mye lettere å kontrollere konsistensen på den måten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.