Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring seige cookies

#1

liefje sa for siden:

Jeg har bakt noen fantastiske cookies, seige som bare det med pekannøtter og Daimbiter (sånn type 250 kalorier hvis man spise en :lol: ). Nå lurer jeg på hvordan jeg best skal oppbevare disse til jul. Fryse dem eller lufttett boks? Ønsker at de skal holde seg seige og gode.


#2

Nenne sa for siden:

Frys dem.


#3

liefje sa for siden:

Jeg fant ut at det var best ja. Takk for svar.


#4

Nenne sa for siden:

Du kan gjerne dele oppskriften da. :blafre:


#5

liefje sa for siden:

Såklart! :-)

sugarspunrun.com/soft-chewy-butter-pecan-cookies/

Jeg brukte Daim i stedet for Heath Toffee bits. Nøtter og Daim må ikke hakkes for fint, det skal være chunks, liksom (på godt norsk). Ikke steke for lenge, de er rimelig myke når steketiden er over, men stivner mer når de er blitt kalde.

260 kalorier per stykk ( :fnis: ) men åååå så gode!!


#6

Nenne sa for siden:

Å, milde Moses! :hjerteøyne:

Notert! Takk og takk.


#7

liefje sa for siden:

Vi må kalle dem Liefjes cookies hvis de blir en schlager på Foreldreportalen :nemlig::D


#8

Nenne sa for siden:

Absolutt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.