Har kjøpt ferdigstekt ribbe. Den var varm og nylaget da vi kjøpte den i går. Den lå i sånn "metallpose" og vi lot den være i den posen. Ble lagt i kjøleskapet da den var kald. Hvordan får jeg nå svoren sprø igjen når den varmes opp? Den virker jo helt "bløt" nå. Har alltid tidligere bare spist sånn ferdigstekt ribbe med det samme, så jeg har ikke hatt dette eventuelle problemet før.
Varmet den 30 minutter i vanlig varmluftsovn og så to minutter under grill. Det gjorde susen selv om et par stykker svor ble litt brent. Men kjempegodt var det likevel.
Airfryer eller på varmluft i vanlig over, høy varme. Dersom posen var lukket da den var varm har det nok blitt veldig fuktig inne i posen, noe som gjør det vanskeligere å få svoren sprø igjen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.