Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er dette en grei TV?

#1

Bayone sa for siden:

Vi har bestilt en sånn på Elprice. Fikk den for 6999,- Noen som vet noe om den? Er den bra? Har absolutt ikke peiling så vil gjerne ha både positiv og negative informasjon.

LG 42" Plasma-TV 42PC55 1024x768, 15000:1, HD-ready

Produktbilde

www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=335989


#2

Nessie sa for siden:

Ser nå fin ut? :blånn:


#3

Juste sa for siden:

Ser ut som du har fått en grei TV for pengene der, HDTVorg gir den i hvert fall grei anmeldelse. Til den prisen kan man ikke vente og få en toppmodell i 42".

"There are better LCD's and Plasma's out there, but the LG 42PC55 offers a level of performance that is hard to beat for the price. An excellent choice for a budget home cinema system."


#4

Slettet bruker sa for siden:

Vi har en LG plasma. Er veldig fornøyd med den. Jeg tror faktisk det er samme tv-en, men i så fall har den virkelig gått ned i pris fra i fjor til i år. :dåne:


#5

Bayone sa for siden:

Det var vel Elprice sin feil. De skulle ha en billigere modell på salg men fikk den ikke inn så da fikk de ett parti (10 stk. ) av denne isteden. Vi fikk nr. 10 :D Komplett har den til 13.995 ;)

Er veldig klar over at det ikke er en toppmodell men tror nok vi skal greie oss lenge med denne :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.