Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Myke pakker og en nesten treåring

#1

Sitron sa for siden:

Iben fikk veldig lite leker til jul og det var egentlig ganske deilig. Det ble ikke sånn at hun ikke visste hva hun skulle leke med fordi det var for mye. Så i motsetning til harde pakker, var det en hel del myke.

Min mor uttrykte bekymring for at det kanskje ble for mye klær. Den bekymringen viste seg å være ubegrunnet. Iben fikk både ullundertøy, utenpåfleecetøy og masse bukser og gensere. Hun pakket ut det ene etter det andre og for hvert sett med klær hun pakket ut ble hun mer og mer hyper. Hun ordnet og styrte, kledde på seg og av seg. Ropte "seeee mamma, klær!" og var helt i ekstase.

Så jeg har hvertfall ett unntak her i huset når det gjeldet "regelen" om at myke pakker er kjedelige. ;)

Iben; ikledd et stk fleecesett samt ulltøy, bukse og genser under der igjen. For ikke å snakke om at finstasen fortsatt sitter på. ;)


#2

Nessie sa for siden:

:fnise:

Så søt hun er!!
Lekker påkledning. :nemlig:

Hannah ble også glad for de myke pakkene.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Hehe noe så herlig! Vi har akkurat det samme her, med fireåringen. Hun elsker klær og da jeg skulle pakke opp alle eskene med babyklær her i går, var det nesten et lite helvete å få henne til å IKKE løpe rundt i haugene med klær og prøve på seg alt mulig og legge ting tilbake i skapene sine. :knegg:

Så stor hun er blitt forresten, hun er veldig forandret i ansiktet siden jeg så henne i sommer. Herlig unge!


#4

Frantzen sa for siden:

:smelt: :hjerter:


#5

Obelix sa for siden:

Søt jente du har.

Her blir også ungen glade for myke pakker.
Pakker er pakker, åkke som.


#6

Bokormen sa for siden:

Så skjønn hun er. Ordentlig god unge. :)


#7

trøtt sa for siden:

Så søt hun er.

Alle ungene her blir glade for klær, også gutten. Han blei kjempeglad for et par strikka sokker han fikk til jul. Det skal ikke så mye til.


#8

Mandarin sa for siden:

Hi hi så koselig!
Vi hadde det på samme måte med lillemor. To jogge-kosedresser var stor stas. Nystrikkede lubber også. Og nye hals, votter og ullundertøy ble også satt pris på.
Jeg var strålende fornøyd med gavene i år. Ikke masse tulle-leker som blir søppel etter et par mnd. Men få gode leker, kjekke bøker og masse klær.


#9

Enhjørning sa for siden:

Herlig, Sitron! :D

Vi har også en gutt med klesdilla, han ble så begeistret over parene med hjemmestrikkede ullsokker han fikk til jul, at han insisterte på å bruke dem med en gang.
Begge parene. :knegg:
Ingen problemer med myke pakker her! :riktig:


#10

Inagh sa for siden:

Så herlig at hun blir like glad for myke pakker! :hjerter:


#11

Miromurr sa for siden:

Herlig bilde! :D

Så flott at hun blir glad for å få klær i gave. Husker lillebroren min var, og er fortsatt i en alder av fler-og-tjue, på samme måten. Håper gutten min også blir det, foreløpig er det innpakningspapiret som er aller mest spennende når han får gaver. Men så er han bare åtte måneder, så det er vel ikke så rart.


#12

Left sa for siden:

Mine blir også glade for klær heldigvis.

2 åringen min ble rasende over at han måtte pakke opp flere gaver - han var da opptatt med den nye John Deere tjatteroren sin må vite!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.