Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Holdbarhet på fenalår i romtemperatur?

#1

Martis sa for siden:

Vi har vært bortreist hele julen og i dag da jeg hentet posten på postkontoret var det et fenalår i en av pakkene... Det er vakuumpakket, men har nok vært på postkontoret siden helgen før jul.

I orden eller kastes? Mannen er ikke spesielt glad i dette og jeg spiser ikke sånt som gravid, så tanken var å sende dette til svigers i nord Norge og jeg gidder ikke å spanderer porto hvis det uansett må kastes.


#2

Strå sa for siden:

Fenalår bør holde seg i romtemperatur i hvert fall i en måned. Videre antar jeg at Postens julelager er noe kjøligere enn et gjennomsnittlig kjøkken. Tror alt er i orden. Men hvorfor ikke skjære av og gi til noen venner og koke ertesuppe på beina? Det er godt det.


#3

Søster sa for siden:

Trodde det kunne holde seg i måndesvis för det er åpna.


#4

annemede sa for siden:

Mener at det kan holde seg ganske lenge.


#5

Martis sa for siden:

Jeg trodde egentlig det, men er skeptisk i disse matforgiftningstider :knegg:
Så da videresendes 2,5 kg fenalår til nord Norge.


#6

Mikkeline sa for siden:

Kan ikke tenke meg at det er noe problem.


#7

Elisabet sa for siden:

I butikken så oppbevares mye spekemat i romtemperatur. Det kan helt sikkert spises. Selv om du er gravid så kan du såvidt meg bekjent spise fenalår allikevel om du har den en god tur i fryseboksen først. Du må i alle fall ikke kaste den, da kan heller jeg betale porto til meg. ;) Fenalår er noe av det beste som finnes.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.