Jeg lager dumplings til i morgen etter denne oppskriften. Under Notes står det at man kan fryse de og dampe de frosne, men skal jeg dampe de før frysing eller fryse de rå? Hva tror dere?
Freeze for up to a couple of months if made of fresh ingredients and steam from frozen.
De var forøvrig veldig gode. :nam: Spiste de to jeg prøvedampet. Tror jeg må kjøpe en sånn bambusdampeting for det er jo mye gøy man kan lage med damp.
Jeg liker ikke min bambusdamper. Får vel så godt resultat i nonstickpanne med lokk og en halv dl vnn, og damper til vannet er borte. Dumplings er noe av det beste jeg vet! :nam:
Det kommer an på dumplingen, syns jeg. Det er jo ikke alle som skal ha stekeskorpe i bunnen. Jeg gjør det på denne måten med gyoza, men mye annet damper jeg bare. De frukt lenker til er ikke i deig, det er bare kjøttboller som skal dampes.
Gadd ikke å fryse siden de skulle dampes dagen etter, så jeg satte de i kjøleskapet. Det var litt fullt på komfyren, så det ble damping på rist i gryte. Godt ble det lell. :jupp: