Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger tips folkens, det blir karnevalbursdag

#1

Svanen sa for siden:

neste mnd fyller eldste 9 år, og hun vil ha karnevalbursdag.
Hun har allerede bestemt seg for å være flaggermus (det fant hun ut i høst da vi var i Danmark). Har kjøpt svart stoff til å lage vinger til henne (får vel til noe, selv om jeg ikke er god til å sy)
Har litt ideer til leker, pynt, mat, men kanskje noen har gjort noe lignende før...
Så...?


#2

Svanen sa for siden:

ble dette feil forum tro... Har alle forlatt dette forumet etter jul? ingen som har tips til meg :(
I dag har jeg iallefall begynt å lage pinjata (skrives det slik?). Skal bli en bamse, men ser foreløpig ut som et megapåskeegg og et mindre et... Spent om jeg får de sammen. Tapetlim er skikkelig klin, har jeg nå erfart. Får tørke et par dager før jeg går videre.
Om noen likevel skulle lese dette, så tar jeg fortsatt imot tips....


#3

Kanina sa for siden:

Ååå, så gøy! Jeg har bursdag i februar, og fikk ha karnevalsbursdager som barn. Men det foregikk stort sett som alle andre bursdager med mat og innhold, bare at alle var utkledd... Pinjata høres jo gøy ut!


#4

Sonar sa for siden:

Får du gode råd andre steder, så kom gjerne med ideer her. Jeg har en gutt som blir 8 år i neste mnd og vi tenkte på karnevalbursdag. Har aldri hatt temabursdag før. Tror det kan bli veldig kjekt jeg.


#5

Maz sa for siden:

Det er jo mulig å kjøre sambamusikk.

Det er jo også mulig å lage musikkinstrumenter. Marakass eller hva de heter. Du kunne jo prefabrikere når du først holder på med tapetlim.... og la ungene dekorere. Eller om du var virkelig sprek, kunne dere lage dem som bordkort.


#6

Tuppen sa for siden:

Vi har lagd muffins og satt frem melis i forskjellige farger og div. snop til pynt. Det har vært veldig populært å få pynte selv.
Flaggermusvinger har vi faktisk kjøpt til en billig penge på HM - men om du syr selv så blir det sikkert enda bedre.
Jeg syns det er lurt å ha en viss plan for selskapet, med leker osv. Det holder støynivået nede - og ungene syns som regel det er gøy. (Nå har jeg mest erfaring med gutteselskap, men regner med det ikke er så stor forskjell)


#7

Svanen sa for siden:

Får høre med hun i morgen angående samba, de er glad i slike musikkleker, så går det an å bruke litt samba...
Tror vi hopper over maracas... Flere av disse jentene har gått i samme barnehage, og der lager de maracas til hver 17. mai. Kanskje det er flere foreldre med et lager av maracas...("dessverre" ganske solide og fine :nemlig:)

Muffins ideen din likte jeg. Har litt cacas farger, så det hadde vært moro.
Har lagd flaggermusvinger
www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?p=769335#post769335
I grove trekk pleier vi å ha en "plan", men med mye frilek på slutten. Varierer en del hva de har lyst til å gjøre. Et år holdt de på med "sett halen på grisen" runde på runde, i høst på mellomste bursdag var det bare en runde, så fant de på noe annet. Men alltids greit å ha noe "på lur" om de går litt bananas ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.