Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva bør vi ha med på et asiatisk koldtbord

#1

Mex sa for siden:

Vi har konfirmasjon neste helg, og menyen er ikke helt i boks.
Svigerrinne skulle egentlig fikse, men hun har lagt syk i 3 uker nå, så hun er usikker og vi må ha en backupplan.
Vi blir 24 stk
Det som er på planen er;
Sushi (Hvor mye bør jeg beregne? Ikke alle spiser, og det skal bare være en liten del av et koldtbord)
Vårruller (jeg lager selv)

Og så var resten av menyen overlatt til svigerrinne. Jeg tenkte;

  • Kyllingspyd

.. men hva mer?



#3

amylin sa for siden:

Nudler
Wonton
Gyoza
Dumplings
Innbakt scampi


#4

Mex sa for siden:

Godt forslag.
Det er lettvint og kjapt å lage


#5

Mex sa for siden:

Bare nudler? Eller kanskje noen stekte nudler med noe?
Wonton, Gyoza og Dumplings er vel kanskje litt mer jobb? Det har jeg aldri lagd før. Kan det lages en dag eller to i forveien?

Innbakt scampi er digg!

Gode forslag. Takk! :)


#6

tink sa for siden:

Mellomste ønsket seg sushi til konfirmasjonen. Det fikk han, men både fordi det er dyrt og noen av gjestene er litt kresne så fylte vi på med thailandsk "tapasmeny" fra catering og noen esker med pizza for de som er ekstra kresne...

Vi bestilte alt fra catering, men på bordet var også kyllingspyd, salat, ris og noen bakker med typisk kylling i sursøt saus og en eller annen karri/kokossaus med kjøtt og grønnsaker. Mulig det også var foccachia (ikke asiatisk, men digg med noe brødmat).


#7

Syrinx sa for siden:

Om det er rom for ei suppe/gryte også så kan eg melde om at kylling i rød curry blei stor suksess då eg serverte det på koldtbord.


#8

millact sa for siden:

Enig i scampi og kyllingspyd med koriander og lime. Sistnevnte selges på på Coop Extra.


#9

Pamina sa for siden:

Satay kyllingspyd er enkelt og veldig godt,

En asiatisk salat med en syrlig chilidressing

Larb- kyllingsalat med koriander og mynte.


#10

Høns sa for siden:

Hvor bor dere? Kreativ catering har et veldig billig og prisgunstig asiatisk koldtbord alternativ som kan supplere andre retter.


#11

daffy sa for siden:

Jacobs har mye godt som det er umulig å feile med. Crispy duck kits for eksempel, og gyoza som er kjempegode, både kylling- og rekevarianten. Rekechips er jo også noe barn og unge ofte syns er godt.


#12

Isolde sa for siden:

Jeg har brukt gyosa fra frysen på asiatisk butikk. Kyllingspyd med kyllingfilet og ferdig krydder. Den jeg kjøper har også saus krydder i posen.
De fritterte scampiene fra rema sin frys er bare å hive i airfryer.

Lage bryllupsmiddag (vennefest) med stekt ris, med og uten kylling, våruller med og uten, kyllingspyd, edamame bønner, gyosa med og uten kjøtt. Fritert scampi og rekechips. Alt gikk, folk var mette.


#13

Mex sa for siden:

Mange gode tips her! Tusen takk!

Vi bor i Gudbrandsdalen, så ikke like stort utvalg på cateringsiden her som mange andre steder. Men nå tror jeg at jeg har fått en god del tips som kan gjøre det enkelt og smakfult, og samtidig ikke koste altfor mye! :)


#14

Isolde sa for siden:

De fleste asiatiske butikker har alt dette. Er kanskje en sånn innen kjøreavstand? Men rema her har også godt utvalg i frysen.


#15

Bokormen sa for siden:

Vi hadde stekte nudler i en konfirmasjon, det var populært. :)

Vi kjøpte fra en lokal restaurant, men det kan lages enkelt selv også. Det var mer tidsaspektet som slo inn for oss. :knegg:

Stekt ris er også enkelt å lage til mange.

Marinerte kyllingvinger, kan lage en langpanne full.


#16

løve70 sa for siden:

Vårruller er også godt og lett å bestille fra lokale restauranter.


#17

m^2 sa for siden:

Hva med en asiatiskinspirert salat som Pamina også er inne på - typ kål, gulrot skåret i strimler med ostehøvel, vårløk, limesaft, sesamolje og -frø? evt også med agurk, chili,...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.