Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kaker som tåler å stå framme en stund

#1

Bokormen sa for siden:

Jeg har tatt på meg å bake til jobben. Dette trenger ikke være noen voldsomme greier, men det er snakk om flere dager, og da helst noe som er lett å spise, holder seg i romtemperatur noen timer og gjerne noe som kan fryses, men det er ikke noe must. :) Det blir en del folk, både kunder og leverandører.

For hygienen sin del hadde egentlig noe muffinsaktig vært ok, men jeg ser for meg at langpannekaker holder seg bedre uten å bli tørre?

Den ene dagen blir det vafler, og så tenker jeg kanskje noe med surmelk i røren til diverse kaker, men blir veldig glad for forslag!


#2

tink sa for siden:

Vi har hatt gulrotkake i kafeen på jobb. Bunnen kan fryses før man smører på - og den tåler fint å stå ferdig pyntet noen timer ute i romtemperatur (ikke sommervarme). Tror vi ofte lagde dobbel porsjon, men steikte i runde former fordi det så fint ut. Langpanneversjoner er også topp.


#3

Eia sa for siden:

Surmelkskake, holder seg lenge og du kan variere toppingen.


#4

Malama sa for siden:

Sjokoladekake i langpanne holder seg jo lenge i romtemperatur


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg gikk også inn i tråden for å anbefale gulrotkake. Den blir bedre når den får litt tid på seg, og med en fast glasur, så takler den romtemperatur en god stund.


#6

Timar sa for siden:

Jeg lager en sjokoladekake med kefir fra Trines matblogg. Det blir bedre etter en dag eller to og vil tåle romtemperatur godt.


#7

Erica sa for siden:

Sjokoladekake med surmelk og en enkel glasur av kaffe, kakao og melis som helles over etter at kaken er prikket. Den vil holde seg godt endel timer.

Ellers vil jo brownie og formkaker av ulike slag også holde seg vil jeg tenke.


#8

Karamell sa for siden:

Ja, unngå fløtekremer, så holder vel mye seg en stund. Nøttebunner også, vil jeg tro, men det ville jeg ikke servert pga mange er allergiske.


#9

Bokormen sa for siden:

Takk for gode forslag! 🙂


#10

tink sa for siden:

Eller krydderkake! Jeg har helt glemt krydderkake, den er også basert på kefir og tåler en god arbeidsdag på kakebordet.




#13

Syrinx sa for siden:

Kva med den gode, gamle slageren browniesmuffins? Dei er fine å fryse, smakar nesten best halvvegs opptint.

2 egg
3 dl sukker
100 g smelta smør
2 dl hvetemel
4 ss kakaopulver
1 ts vaniljesukker
ei klype salt


Pisk eggedosis
Bland inn smør og det tørre

Steik midt i ovnen, 200 grader i 12-13 minutt

(Då ungane var mindre femdobla eg denne og hadde klar bakst til alle avslutningar og barneselskap. Knall.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.