Jeg har tatt på meg å bake til jobben. Dette trenger ikke være noen voldsomme greier, men det er snakk om flere dager, og da helst noe som er lett å spise, holder seg i romtemperatur noen timer og gjerne noe som kan fryses, men det er ikke noe must. :) Det blir en del folk, både kunder og leverandører.
For hygienen sin del hadde egentlig noe muffinsaktig vært ok, men jeg ser for meg at langpannekaker holder seg bedre uten å bli tørre?
Den ene dagen blir det vafler, og så tenker jeg kanskje noe med surmelk i røren til diverse kaker, men blir veldig glad for forslag!
Vi har hatt gulrotkake i kafeen på jobb. Bunnen kan fryses før man smører på - og den tåler fint å stå ferdig pyntet noen timer ute i romtemperatur (ikke sommervarme). Tror vi ofte lagde dobbel porsjon, men steikte i runde former fordi det så fint ut. Langpanneversjoner er også topp.
Jeg gikk også inn i tråden for å anbefale gulrotkake. Den blir bedre når den får litt tid på seg, og med en fast glasur, så takler den romtemperatur en god stund.