Fryseren vår tok nettopp kvelden. Den var sikkert godt over 30 år gammel, av typen dypfryser (bokstavelig talt, jeg når ikke ned i den uten å henge over kanten og dingle med bena) og nå har vi lyst på fryseskap. Vi er to voksne mennesker som ikke er spesielt opptatt av å lage mat, og en snart 18-åring som heller ikke er det. Det er vel ikke så mange årene før yngste også flytter ut så behovet for noe veldig stort har vi vel ikke?? Men dybde er kanskje lurt?
Det du vil ha er et skap som er selvtinede, det er aldeles genialt. Vårt skap har ikke trengt noen form for avriming enda, og vi har hatt vårt skap lenge, kanskje10 år.
Så er det lurt å sjekke minimum driftstemperatur hvis du skal bruke det i en kald bod.
Og så er det hvor stort skap du trenger, hvis du har plass hadde jeg tatt full høyde.
Hvis man sliter med å få plass til f.eks kalkun eller en halv reinskrott, så kan man ta ut fryseskuffer og få bedre plass ved å legge kjøttet rett inn på rillene. Må ha et sted å lagre fryseskuff midlertidig da. Har jeg hørt.
Elsker elsker elsker fryseskap! Har alltid hatt det. Kjøpte nettopp et nytt også. Det har både hyller og skuffer. Hvis man trenger dybde, kan man ta ut skuffer. Men mange av dem er ganske dype, og man får plass til mye mer enn man tror. Har hatt en halv hjort i én skuff. Den var riktignok partert og i nokså små stykker.