Hva gjør jeg nå? Jeg har lagd kokosboller og de skal jo dyppes i kokesjokolade blandet med delfiafett! Men jeg har glemt å kjøpe delfiafett!! Hva kan jeg bruke isteden? Kan jeg bare smelte sjokoladen og dyppe de i den? Jeg har ikke mye lyst å traske til butikken nå.............
Kokosfett gjør sjokoalden mer tyntflytende og "glattere", det vil nok være vanskelig å få den jevnt og tynt på uten. Det blir ikke det samme, men kanskje du kan prøve med litt smør i sjokoladen istedet. (Hvis du ikke orker å dra på butikken...) :)
Ja det kan vel hende det går med smør... Orker ikke gå til butikken, men tror jammen jeg må lure gubben til det!! Er jo best å følge oppskriften er ikke så flink i kakebakst, men kokosbollene ble gode selv uten sjokoladetrekk....:)
Jeg lagde uten fett en gang, det ble helt spiselig, men det gikk med ca. tre ganger så mye sjokolade, siden sjokoladen ikke ble så flytende, og la seg i tykkere lag utenpå kokosbollen.
Gubben gikk i butikken han! Og når han kom hjem igjen oppdaget jeg at jeg hadde kastet resten av kokosen for den var gått ut på daton!! Og det hadde jeg glemt i farta...:p Så da ble det sjokoboller eller kokosboller uten kokos!:)