Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kokosbollene mangler delfiafett ...

#1

petra sa for siden:

Hva gjør jeg nå? Jeg har lagd kokosboller og de skal jo dyppes i kokesjokolade blandet med delfiafett! Men jeg har glemt å kjøpe delfiafett!! Hva kan jeg bruke isteden? Kan jeg bare smelte sjokoladen og dyppe de i den? Jeg har ikke mye lyst å traske til butikken nå.............


#2

Filifjonka sa for siden:

Kokosfett gjør sjokoalden mer tyntflytende og "glattere", det vil nok være vanskelig å få den jevnt og tynt på uten. Det blir ikke det samme, men kanskje du kan prøve med litt smør i sjokoladen istedet. (Hvis du ikke orker å dra på butikken...) :)


#3

petra sa for siden:

Ja det kan vel hende det går med smør... Orker ikke gå til butikken, men tror jammen jeg må lure gubben til det!! Er jo best å følge oppskriften er ikke så flink i kakebakst, men kokosbollene ble gode selv uten sjokoladetrekk....:)


#4

jolie sa for siden:

Oppskrift?


#5

allium sa for siden:

Jeg lagde uten fett en gang, det ble helt spiselig, men det gikk med ca. tre ganger så mye sjokolade, siden sjokoladen ikke ble så flytende, og la seg i tykkere lag utenpå kokosbollen.


#6

GinaK sa for siden:

Kan du bruke olje, tro sånn helt i nøden??


#7

petra sa for siden:

Her finner du oppskriften www.foreldreportalen.no/forum/showpost.php?p=393139&postcount=16

Gubben gikk i butikken han! Og når han kom hjem igjen oppdaget jeg at jeg hadde kastet resten av kokosen for den var gått ut på daton!! Og det hadde jeg glemt i farta...:p Så da ble det sjokoboller eller kokosboller uten kokos!:)


#8

Miss Norway sa for siden:

Det høres sinnsykt godt ut!!! :sukk: slankekur


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.