Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjekk hva jeg har kjøpt meg i dag!

#1

Irma sa for siden:

En Ibanez AEG-8E akustisk gitar. :digger:Nå skal gamle kunster hentes fram igjen. Fra før av har jeg el-gitar og akustisk gitar med plaststrenger, men de har støvet ned i nærmere 15 år. Poden er musikkglad, og jeg føler at jeg må ta meg sammen å spille litt igjen. Kanskje en gitar det faktisk går an å stemme vil gjøre susen?

Noen andre som spiller gitar her, og som har litt peiling? Har jeg gjort et bomkjøp? Det skjedde litt spontant. :sparke: Jeg syntes den var så slank og fin, også ble jeg veldig imponert av innebygget stemmeboks. Lett å imponere med andre ord. :humre:


#2

LilleT sa for siden:

Wow! Gratulerer! :D


#3

Veronal sa for siden:

Gratla! Kanskje du kan komme hit og synge nattasangen for meg? Sliter litt med å sovne på kveldene nå etter å ha sovet minimum 12 timer hver natt i hele julen. :knegg:


#4

Fluke sa for siden:

Ifølge mannen er dette en bra/fin gitar. :nikker:


#5

Irma sa for siden:

Ikkeno problem. Må bare komme inn i grepene igjen. optimist Eller så kan dere ta dere en tur å bli smittet av vannkopper, sammen med litt visesang. :p

Flotters! Det er uttak til forsterker, så kan vi underholde naboene også. Mannen min har et monster av en forsterker, men jeg tror jeg holder meg til min lille jeg kjøpte for konfirmasjonspengene. Greit å holde seg inne med naboene. Mannen min har hatt et par Ibanez-bass, han har iallefall vært fornøyd.


#6

Ru sa for siden:

Grattis!

Jeg har også lyst på gitar. :trasser:


#7

Misteri sa for siden:

Den var jo bare lekker da. Gratulerer. :blomster:

Har alltid ønsket å kunne spille gitar. Kanskje jeg skulle tatt meg et kurs engang. Ingenting er jo som å dra på teltur, sitte rundt bålet og en klinker litt på gitaren. :elsker:


#8

malena sa for siden:

Oi, gratulerer! Den var veldig fin, såpass med peil har jeg i alle fall. :D :nedstøvet gitarspiller:


#9

Pamina sa for siden:

Nå må jeg snart dra fram gitaren min igjen. Jeg har en flott Ibanez stålstreng stående i stuen. Kanskje på tide å spille litt mer med snuppa.

Gitaren ser flott ut!


#10

Azi sa for siden:

Wow Gratulerer!! :D


#11

Irma sa for siden:

Du kan vel også synge pent, kan du ikke? Det er jo en fordel for omgivelsene. Jeg tror ikke omgivelsene mine er glad for at jeg har fått meg gitar. :humre:

Nå har jeg sortert gamle noter inn i en perm, spilt sånn ca. i 30 minutter til sammen - og har fingre såre som fy. I de gamle notatene fant jeg papirer fra et gitarkurs jeg gikk på for 20 år siden, og der står det at man ikke skal henge gitarer på veggen. Jeg hadde tenkt til å kjøpe en dings til å henge gitaren på veggen, for å få den ut av podens radius. Noen som vet hvorfor man ikke skal henge gitarer på veggen?


#12

Ekorn sa for siden:

Stilig!


#13

Fluke sa for siden:

Man skal ikke henge dem på yttervegger på grunn av temperatursvingninger og sånt, men på innervegger kan de godt henge (sier mannen min). Jeg har hatt både fiolin og bass hengende på veggen, og det går bra med dem. :nemlig: Mannens gitarer henger også på veggen og har det fint.


#14

Irma sa for siden:

Hm. Den veggen jeg tenkte på var selvsagt yttervegg da. Den er rimelig godt isolert, vi svetter oss gjennom vinteren i stua, så jeg tror kanskje jeg tar sjansen.


#15

Benzo sa for siden:

Grattis med ny gitar, Irma. Den ser i hvert fall stilig ut. :)


#16

Shamu sa for siden:

Tøff gitar!!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.