Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pizzasteinen sprakk - hva ville du gjort?

#1

Lille meg sa for siden:

I forrige uke hadde vi pinsa-bonanza, og underveis i prosessen så jeg at pizzasteinen som vi brukte, hadde sprukket opp. Jeg har alltid vært påpasselig med å varme steinen opp sammen med ovnen og også kjøle den ned sammen med ovnen, så dette er irriterende.

Kombinasjonen av høy temperatur og at pizzasteinen brukes til mat gjør meg skeptisk til å lime den. ChatGPT er enig med meg. Steinen sprakk opp i det ene hjørnet, så det er på mange vis mulig å fortsatt bruke den. I alle fall for pinsa. Hva ville du gjort?


#2

Karamell sa for siden:

brukt den som den er eller kastet og kjøpt ny. Jeg ville ikke limt.


#3

My sa for siden:

Jeg ville fortsatt å bruke den uten liming. Og kjøpt pizzastål i stedet, hvis det var behov for å bytte den ut. Jeg ville ikke ha limt.


#4

Tjorven sa for siden:

Vi har pizzastål, og hvis dere skal bytte ut steinen, så anbefaler jeg stål isteden. Enklere å rengjøre og mindre sannsynlig at det går i stykker.

Jeg ville sikkert brukt stenen til den ikke fungerte lenger. Men faren er vel også at steinen blir ujevnt varm når den er litt ødelagt.


#5

annemede sa for siden:

Vi fikk med stål til å ha oppå steinen, så det har jeg brukt ...


#6

Sol sa for siden:

Jeg legger de to bitene ved siden av hverandre i ovnen, det fungerer akkurat som før.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.