Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Laptopen min ...

#1

Tove sa for siden:

I går låste den seg og jeg måtte bare slå av maskina ved å holde inn knappen. Nå får jeg ikke startet de igjen...søren altså...:( Noen som har noe peiling på hva som er galt? Det er en HP som er ca. 2 år gammel...


#2

Slettet bruker sa for siden:

Plukk ut batteriet og strømforsyningen, smekk batteriet på plass, plugg inn strømforsyningen og start maskinen. :D

(har også HP - drittmaskin, forøvrig)


#3

Tove sa for siden:

Det fungerte dessverre ikke :(


#4

him sa for siden:

Hva mener du med at du ikke får startet den? Ingen lys, ingenting på skjermen?


#5

Tove sa for siden:

Det lyser på de blå lysene over tastene, der hvor jeg har kontrollen for lyd og diverse annet. Slik som den skal når maskina skal slå seg på, men det bare stopper opp der...slår seg av og begynner og lyse igjen...men skjermen er svart og ingenting skjer..


#6

Juste sa for siden:

Da kan jeg garantere at den må på service. Det kan være mange grunner til dette, harddiskkrasj, hovedkort som er gåent, prosessor som er kokt, defekt minne etc. Den må sjekkes av en proff. Jeg tror mest på hovedkortet eller prosessoren siden den bare hang seg mens du brukte den. Det vil nok koste noen kroner.


#7

Tove sa for siden:

Regnet egentlig med det ja :rolleyes:


#8

Isa sa for siden:

Huff, så kjipt. Datatrøbbel er ikke noe gøy.

Håper du får sendt den på service og at det ikke blir altfor dyrt. :klem:


#9

Cascaye sa for siden:

Har hørt fra en som jobber på reparasjonssenteret til HP at det er et vanlig problem at hovedkortet går om det er en 6-serien?


#10

Isolde sa for siden:

Er nok noe sånt ja.

Jeg har opplevd det 2 ganger siste halvåret. 1 gang måtte mannen bare reinstallere hele maskinen andre gangen måtte han bytte ut harddisken fordi den var så gåen at han ikke engang fikk reddet det som var på den.

Får håpe du slipper å miste alt sånn som jeg.

Heldig vis hadde jeg backupen fra første kresj når den gikk helt.


#11

Juste sa for siden:

Bare et tips: dersom det er Hovedkort/prosesser så klag som bare det dersom garantien er utgått. De skal holde lenger enn 2 år, så her er det mulighet til å få fikset det gratis. Er det minne/harddisk skal det nok litt mer til, men det er lov og prøve her og. Legg vekt på at problemene har vart en stund.

Er den mindre enn 2 år gammel går det selvfølgelig på garanti.


#12

maggypop sa for siden:

Trykket du på power-knappen mens batteriet var ute? Avogtil er dette det som skal til for at PC'en nullstiller seg helt.


#13

Tove sa for siden:

Jeg kjøpte min pc på Siba, og kjøpte den forsikringen som skal dekke det meste. Den varer i 3 år og var rimelig dyr, syntes jeg når jeg kjøpte den, men kanskje den kommer til nytte nå :D En egenandel på rundt 400 kroner. Krysser fingrene for at dette er noe som gjelder nå :)

Det har jeg ikke prøvd....kan jo gjøre et forsøk :)


#14

Tove sa for siden:

Det er denne serien ja.


#15

Cascaye sa for siden:

Har pc-en fått en diagnose nå?


#16

Tove sa for siden:

Ja, den er inne til reparasjon nå, og jeg er så glad jeg kjøpte ekstra forsikring på den. Jeg vet ikke enda hva de har gjort, men den skal visst sendes tilbake i morgen :woohoo:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.