Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rester av stekt kalkun - hva lager jeg?

#1

Myrsnipa sa for siden:

Vil ha noe kalkunfrikassé eller lignende. Noe med masse saus iallefall.

Hjelp? Ligger til tining i kjøleskap.


#2

Dixie Diner sa for siden:

Kalkunfrikassè er jo knallgodt da, lag det. Ellers så kan du lage sånne Club Sandwicher, med kalkun, majones, bacon og salat/tomat. Jeg hadde dilla på sånne med kalkunfilet en periode. Egentlig kan du vel lage alle slags kyllingretter, bare med kalkun i stedet?


#3

Myrsnipa sa for siden:

Og hvordan lager man kalkunfrikassé? :knegg:



#5

Myrsnipa sa for siden:

Takk. Nei, det visste jeg ikke. :knegg:


#6

Pasta sa for siden:

Jeg lager alltid denne av kalkunrester:

Lager saus av:
1 pk matfløte
1/2 pk krydderost
karri
salt og pepper
ev jevne med litt maisenna

freser paprika, hvitløk og løk

Blander dette i en ildfast form, legger kalkunbitene oppå og strør over ost.

Gratineres i ovnen og serveres med salat og hvitløkbrød.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.