Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vask/tørk-kombi

#1

Kanina sa for siden:

Vi har en udugelig UPO kombinert vaskemaskin/tørketrommel. Etter et års bruk begynte den å lukte svidd, og brukte uendelig lang tid på å tørke tøyet. Det viste seg ved reparasjon at vifta var gått fast pga lo fra klærne, og at denne loen hadde begynt å bli svidd!! Reparatøren sa det ikke var noe å gjøre med, annet enn å bytte ut vifta på garantien. Men siden maskinen ikke har noen mekanisme for å fange opp lo, vil dette garantert skje igjen.

Jeg har vurdert å klage på hele kjøpet, selv om vi fikk reparert vifta på garantien, fordi vi ikke fikk beskjed om denne elendige løsningen da vi kjøpte maskina. Men jeg har ikke giddet, late meg.

I kveld tror jeg minsanten hele maskina ble ødelagt av en hårspenne på avveie. Jeg kjøpte med en sånn "tabbe-forsikring" med maskina, den skal vel gjelde ved slike anledninger.

Men hva skal vi gjøre? Klage på kjøpet likevel? Få maskina reparert,d ekket av forsikringen? Kvitte oss med hele brannfella og kjøpe oss en ny, uansett klagegjennomslag eller ei?

Og har noen i så fall tips til hva vi bør velge i stedet?


#2

DM sa for siden:

Har dere funnet noen løsning?


#3

Left sa for siden:

Jeg hadde styrt unna kombinasjonsmaskiner i hvert fall. Ryker den ene, får du ikke brukt den andre heller. Hadde heller satset på vaskmaskin og tørketrommel.


#4

Aminta sa for siden:

Jeg hadde styrt unna kombier jeg og.
:genereltskeptisktilhybrider:


#5

Kanina sa for siden:

det løste seg med reparasjon, bytte av pumpe. en ny tlf til service ga meg noen nye svar ang bruk av maskina. tørketrommelen er visstnok beregnet å bare kunne brukes for hver 6. klesvask, eller deromkring, dette for å få skylt gjennom skikkelig mellom hver tørk. greit nok, vi kan redusere bruken, også for miljøet. men det står ingenting om dette i manualen, og vi fikk ike info om det da vi kjøpte den. men nå gidder jeg ikke gjøre noe med det, og jeg vil ikke ha både vaskemaskin eller tørketrommel på badet, så det så :snurt:


#6

Maggie74 sa for siden:

:eek: Bare hver 6. vask?!?! Hva skal man med tørketrommel da, da??


#7

Kanina sa for siden:

he he. vi bruker den bare til undertøysvask og håndklevask innimellom. men jeg tar sjansen på ca hver 4. vask, da...

#8

Maggie74 sa for siden:

Hvis tanken er å skylle igjennom, så må det nok holde med hver 4. vask! :jupp:

mumle Vil bo et sted hvor jeg ikke trenger tørketrommel mumle furte mumle


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.