Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger rimelig, men god stekepanne/sautépanne

#1

Hyacinth sa for siden:

Er det salg på gode gryter/ stekepanner? Jeg har mange med belegg som begynner å skalle av/ bli skadet. Selv om jeg ikke bruker metall i grytene, så blir de stygge etter en tid. Det er vel ikke helt heldig å lage mat i panner med ødelagt belegg? Mange av grytene mine er Høyang Polaris, Paryserien. I dag måtte jeg kaste min beste sautépanne.

Hvor finner jeg nye som ikke koster skjorta? Jeg trenger STORE panner, og de MÅ være med høye kanter. Gjerne gryte, faktisk, så lenge den er stor og kan stekes i.


#2

Beathe sa for siden:

Det hender at Jamie Oliver sine er på tilbud til 50%. Jeg har sett det flere ganger på Jernia, og så nå (tror jeg) at kasserollene var på salg på Christiania GlasMagasin - mulig det gjelder sautepanne også?


#3

Carrie sa for siden:

Min siste stekepanne er fra Tefal, og den har holdt seg veldig godt. Ikke så dyr i pris.


#4

Hyacinth sa for siden:

Hvor store er de pannene dere snakker om, har de høye kanter og hvor selges de? Jeg trenger noe man både kan koke og steke i.


#5

Gerbera sa for siden:

Mine beste panner og gryter har jeg faktisk kjøpt på A-møbler, og den siste på Ultra :eek:

Den fra A-møbler klarer jeg ikke å finne noe navn på, men den fra Ultra er av merket Schou. De er billige (en på 28 cm med greit høye kanter, kostet 239 kr.), og det fantes både dypere og større panner/gryter der, som ikke kostet all verden.

Vi har endel i Høyang Party serien også, og jeg må si jeg ikke er imponert over kvaliteten på disse, i hvertfall ikke om jeg sammenligner med disse billige vi har.


#6

Hyacinth sa for siden:

Ultra? Interessant! Inne i selve matbutikken altså?


#7

Huldra sa for siden:

Jeg er imponert over kvaliteten på Ikea sine stekepanner. Før har jeg hatt div billige som ikke har holdt mål, men jeg har også kjøpt ei til over 1000 kr og den blei ødelagt innen et halvt år. Brukte bare plast eller tre-redskaper, selv om det stod at den også tålte stål ol.l.

MEN den jeg har fra Ikea er ikke så stor, vet ikke om det finnes i større str.


#8

Gerbera sa for siden:

Ja, inne i selve matbutikken, hos oss er det nesten nede ved kassene, men det varierer sikker fra butikk til butikk hvor de plasserer non-food avdelingen.


#9

Ru sa for siden:

Vår beste stekepanne er av merket noWo eller noe slikt. Fra Jernia, med avtagbart håndtak slik at den kan gå i stekeovnen. Den er gull verdt, og har ikke noe møkkateflonbelegg som blir ødelagt okke som.


#10

Vito sa for siden:

Elkjøp har Nowo steikepanne på tilbud nå.

Skal kjøpe en slik selv, liker at det går ann å ta av skaftet og så har de supert belegg!


#11

Erica sa for siden:

Vi har flere kasseroller med titanbelegg i denne serien, de er virkelig gode. En liten kasserrolle kostet 299 på Jernia, men min mor kjøpte et helt sett med 2 små, en mellomstor og en stor kasserrolle + en stekepanne til 999 på expert.


#12

Beathe sa for siden:

Den er ganske stor, og har lokk.

Nå er det et par år siden vi kjøpte vår, men nå kan jeg ikke finne den når jeg søker så jeg lurer på om den kan være utgått?



#14

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk! :blomst:


#15

Vito sa for siden:

Det hørtes ut som et supert tilbud!! Tror du de har det enda?


#16

Erica sa for siden:

Vet ikke, hun kjøpte det litt før jul.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.