Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har vært i Newcastle?

#1

Alexy sa for siden:

Jeg tenkte jeg skulle overraske mannen min med tur til Newcastle i 30-årsgave! Han er Newcastle-fan, og har alltid drømt om å dra dit, både for å se byen og dra på fotballkamp.

Hva kan man ellers gjøre i byen og i hvilken av månedene februar, mars, april er det finest å dra dit?

Er kanskje litt i tvil om vi skal dra nå eller vente til snuppa blir litt større.. Hun er nå 16 måneder og blir iallefall 17-18 mnd før vi drar. Kjenner jeg får litt dårlig samvittighet av å dra fra henne ei helg, men samtidig så hadde det vært supergodt å få ei helg sammen med mannen! Hadde du dratt?


#2

Sitron sa for siden:

Selvsagt hadde jeg dratt! Men jeg hadde nok ikke latt henne være alene hjemme.


#3

Alexy sa for siden:

:tullerdu: Å, det hadde jeg da virkelig tenkt. Bare sette ut masse skåler med mat, som med katter. Og legge frem bleier, for hun kan da skifte på seg selv.

:knegg:

:blunke2:


#4

Pamina sa for siden:

I følge mannen som er Newcastlefan på sin hals, og som ene og alene av den grunn tok engelsk ved universitetet i Newcastle, så er det ganske kaldt i februar. Men, viktigste er å finne ut hvilke kamper som går, og når de har hjemmekamp. Det desidert morsomste er et lokaloppgjør mot Sunderland.

Vi var i Newcstle i sommer, med barn, og bodde i Jesmond, et veldig trivelig og rolig område, med kjapp adgang til sentrum med t-bane. Viktig å bo her oppe, det er reint, trivelig og sikkert - det finnes områder i byen man bør unngå.

Vi bodde her Veldig koselig hotell, kjempestore rom og koselig betjening. Ta kontakt med dem direkte og finn ut hva slags tilbud de kan gi dere.

Hva må man se, Bigg market, festemekka/lunsjmekka, en tur langs elva, Grace street ned til Keyside og tyne bridge, Blickfriar house, det gigantiske kjøpesenteret på Elton square. De har også verdens minste Chinatown, med god mat og gode priser på supre buffeter.

Det er god stemning i byen, ting stenger ganske tidlig i helgene (butikker) Det finnes slott og utflukter i nærheten, katedralen i Durham, Whitley Bay. Det er greit å kjøre der, hvis dere skal ha bil.


#5

løve70 sa for siden:

Jeg har ikke vært i Newcastle, men med tanke på vær ville jeg reist i april.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.