Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spa, vin og snowboard: Trenger tips til hotell på fjellet

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg prøver å finne et saklig hotell på fjellet, slik at mannen kan få stått på snowboard, guttungen snowrace og jeg nyte et glass vin i fred og ro. I tillegg bør det være spatilbud der, til medbragt venninne. Finnes det noe slikt i kjøreavstand fra Oslo? (Med det menes altså max 3-4 timers kjøring.) Jeg er ubevandret i den norske fjellheimen, og det eneste jeg har sett har vært høyfjellshotell som er mildt sagt slitne. Vi ønsker oss noe som er litt mer delikat. Og gjerne med et godt kjøkken, hvor de i hvert fall ikke serverer gjennomstekt oksestek og hermetisk fruktcoctail.

Noen som har et bra tips?


#2

Observatøren sa for siden:

Skarsnuten i Hemsedal. :hjerter:

[url]www.skarsnutenhotel.no[/url]


#3

Alfa sa for siden:

Er det ikkje gode hotell på Lillehammer då?




#6

Guava sa for siden:

Det er også en del SPA-hotell i Sverige, men skal du på høyfjellet må du passere grensa så langt nord som ved Røros eller Meråker før du finner steder med flotte bakker og bra hoteller. Det er litt lengre reise enn det du skisserer fra Oslo. Svenske hoteller har heller ikke norsk kjøkken :knegg:.


#7

daffy sa for siden:

Ja, Dr. Holms er vel ganske bra tror jeg. Rett borti gaten derfra ligger Finnegåaardsstuene hvor Frode Aga er sjefskokk.


#8

Marge sa for siden:

Anbefaler på det varmeste Vestlia Hotel på Geilo, nyoppusset med kjempeflott spa-anlegg og rett utenfor døren er skiløyper og slalåm-trekk.


#9

Zip sa for siden:

Anbefaler Vestlia som Rypejenta :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.