Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen tips om Renault?

#1

Unagi sa for siden:

Snuser på ny bil og har sett litt på Renault megane og laguna. Noen som har erfaring med disse?


#2

Olvina sa for siden:

Tja, min erfaring med Renault er at det blir dyrt. Verkstaden gjev ikkje kvantumsrabatt, nemleg. :rolleyes:

Dette var riktignok ikkje ein bil av siste årgang, så det er mogelg at kvaliteten har betra seg radikalt sidan den gong.


#3

Mamma Rosa sa for siden:

To familiemedlemmer eier Lagunaer (ganske nye), og de er det bare trøbbel med.
Vi har en eldre Espace (sjuseter) og den har vi aldri noe problemer med.

:vetikke:


#4

Hunter sa for siden:

Renault er et bra merke. Billig og bra. Laguna er verdt prisen.


#5

Misteri sa for siden:

Vi hadde renault cenic engang. Det var ikke så gamle bilen før den brøt totalt sammen og regninga kom på 20.000 kr, pluss andre elektriske feil vi ikke gadd fikse. Så vi var ikke fornøyd kan man si. Holder oss langt unna renault for all framtid. Ga det en sjans, på tross av alle advarslene mot å kjøpe fransk. Aldri igjen. :rolleyes:


#6

Katinka sa for siden:

Hadde Renault Scenic. Bare trøbbel.


#7

Misteri sa for siden:

Det var sånn man skrev det ja. Du skjønner, jeg har fortrengt hele bilen. :knegg:


#8

Muad'Dib sa for siden:

Mener ikke at Renault egner seg til norske forhold.


#9

Hunter sa for siden:

Er ikke enig i det hele tatt. En Scenic eller Laguna som er velholdt og alle servicer fulgt kan anbefales. Billig og bra bil.


#10

Misteri sa for siden:

Alle servicer var gjort på vår bil. Hjalp ikke det tøddel. :sur:

Ga 159 000 kr for den, så kolapset den totalt 1 1/2 år etterpå og vi fikk 50 000 kr for den tilslutt.


#11

Hunter sa for siden:

Ok
Da hvar dere uheldige. Det er jo ikke sånn det skal være. Har ikke Renault selv men mener den er verdt prisen. Kjenner flere som har laguna fra 2002modell og oppover og de er fornøyde.


#12

meisje sa for siden:

Vi har en Scenic 2001 modell. Går som en klokke, men dyr i drift. Og damen i kundemottaket er klarer ikke å håndtere fiksing på en enkel måte (les minst 2 verkstedbesøk pga delebestilling selv om bilen har vært besiktiget på forhånd) Skal aldri ha bil som forhandles av bilia konsernet igjen.

Selve bilen er genial med kjøleskap og god plass inni for kompakt bil.


#13

Ekkir sa for siden:

Vi har Laguna stasjonsvogn. Kjøpte den ny i 02 og det eneste positive jeg kan si om den bilen er at det er veldig god plass i den. Utover det har det bare vært feil med den etter garantien gikk ut da den var 3 år.
Dessuten er den helt grusom å kjøre når det er mye snø- Setter seg fast bare det er medlt snø på værmeldingen. Nå skal vi bytte bil.


#14

Line sa for siden:

Vi holdt på å kjøpe Laguna st. men er veldig glad vi valge Toyota Avensis istedenfor når jeg leser om alle problemene med Renault.

Lykke til med bilvalget.


#15

Unagi sa for siden:

Takk for alle tips. Er blitt litt klokere.


#16

Misteri sa for siden:

Av nysgjerrighet. Gikk dere for Renault?


#17

Unagi sa for siden:

Har ikke kjøpt ennå. Bankmannen vår er sykemeldt frem til begynnelsen av februar. Men blir nok ikke Renault. Har fått en del advarsler om de andre steder og. Tør ikke gamble på at vi får en som er i orden. Dessuten har jeg hørt at de daler fort i pris, og er interessert i å få litt igjen når den eventuellt skal selges igjen etterpå.


#18

Hunter sa for siden:

Min Bestemor har en renault scenic som hun kjøpte ny i 2000. Ingenting feil med den. Perfekt bil for en liten familie vil jeg si.
Er fortsatt bestemt på at renault lager gode og billige biler. Man får mye bil for pengene.


#19

Olvina sa for siden:

Det gjer ein nok - om ein er heldig med å treffe ein bil som er laga på ein god dag på fabrikken... Litt flåsete sagt, men eg kjenner mange Renaulteigarar, svært mange. Nokon få er knallfornøgde med bilane sine, dei fleste berre ristar trist på hovudet når det kjem til spørsmål om korleis det går med bilen. Dette gjeld uansett modell og årgang av Renault. Familiar med to stk Renault opplever at den eine går som ei klokke, den andre er meir på verkstad enn på vegen. Det er praktiske bilar og gode å køyre - når dei berre fungerar.

Eigne erfaringar er som tidlegare nemnt, ikkje gode. Eg trur vi skifta det meste som kunne skiftast på den bilen. Den var kjøpt ny og alle service var følgde. Det einaste vi kunne vere sikre på var at det kom til å bli oppdaga masse rart som måtte fiksast på på kvar einaste service, og at neste verkstadbesøk pga hjullager, oljelekkasje eller noko anna akutt, aldri var langt unna. No har vi skifta til Toyota og er storfornøgde.


#20

Imma sa for siden:

Jeg har en Renault Megane -2004 modell

Har bare hatt den 1 år ,men har ikke hatt noe problemer med den. Den har jo litt liten motor så den er jo ikke så sprek,men til gjengjeld bruker den lite bensin.


#21

Elisabet sa for siden:

Hvis du kjøper en Renault som er ca. 1 år gammel så får du mye bil for pengene. Da er det fortsatt 2 år igjen på full garanti. Fra 01.01.08 så har Renault skilt seg ut av Volvo selskapet, og står på egne ben her i Norge. De benytter stort sett det gamle forhandlersystemet, men de kjører nye garantibestemmelser. De har nå 5 års full garanti på alle biler solgt etter denne datoen.

Det er litt enten eller med Renault, det har vært noen garantiting som har vært gjengangere på noen modeller dessverre. Vi har hatt flere Renault selv, og vært kjempefornøyd. Om dere velger å se på Renault, så bare snakk med meg når du har bilnummeret på bilen dere lurer på. Jeg har tilgang på alle opplysninger på bilen om hva som har skjedd i hele landet på den når det gjelder garantisaker internt i systemet. ;)

Helt enig. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.