Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skal til London

#1

MiaPia sa for siden:

på kjærestetur. Altså ikke en reinspikka shoppetur for da er hele poenget å reise som kjærester borte. Søndag til torsdag skal vi være der, og det jeg egentlig lurer på er :blånn: hvor mye penger skal jeg beregne? Jeg har ingen anelse:blånn:

Planen er vistnok å sove lenge, drikke vin og øl, spise middag på ukristelige tider (fordi vi ellers spiser middag kl halv fire hver dag) og bare være sammen.


#2

Millen sa for siden:

Jeg har alltid med meg kort og tar ut penger eller bruker kort ved behov når jeg er på tur. :enkel:
Må si jeg er ferdig med tiden :hvor mye penger skal jeg ta med meg nå:

God tur og kos dere masse.


#3

Pia sa for siden:

Hun mente kanskje heller hvor mye penger hun skal beregne? Det er jo umulig å vite hvor mye du vil shoppe, og til hvilke priser. Det er omtrent norske priser på klær, og noe billigere mat og alkohol. Liker du å shoppe bør du spare det du kan. Bruker lett 20000 på en dag jeg altså, og da handler jeg på typiske kjedebutikker, men ikke de aller billigste.


#4

Wix sa for siden:

Jeg vil si det kommer an på hvor mye du har!


#5

Tangina sa for siden:

Åh, det hørtes deilig ut, MiaPia. Har ingen aning om hvor mye penger du bør ha - jeg hadde tatt med det jeg hadde råd til å unnvære siden det frister å bruke mye penger på en sånn tur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.