Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mye alkohol drikker du?

Hvor mange alkoholenheter drikker du i løpet av uken?

  • 15 eller fler.
    0 stemmer
  • 10-14
    2 stemmer
  • 5-9
    7 stemmer
  • 1-4
    4 stemmer
  • Jeg drikker gjerne et glass til maten en hverdag.
    1 stemmer
  • Jeg drikker kun alkohol i helgen og andre festligheter.
    3 stemmer
  • Jeg drikker kun om jeg er på fest eller lignende.
    3 stemmer
  • Jeg drikker meg ganske snydens når jeg først drikker.
    0 stemmer
  • Jeg drikker meg lett på druen.
    0 stemmer
  • Jeg drikker aldri slik at jeg blir beruset.
    0 stemmer
  • Jeg er avholds som følge av et bevisst valg.
    11 stemmer
  • Jeg er avholds fordi jeg ikke liker alkohol.
    3 stemmer
  • Jeg drikker sjeldnere enn hver uke men oftest hver mnd.
    14 stemmer
  • Jeg drikker sjeldnere enn hver mnd.
    31 stemmer
#1

Pia sa for siden:

For ordens skyld. En alkoholenhet er vel 0.5 liter øl, et glass vin eller 4 cl sprit om jeg ikke tar helt feil.

Påll kommer!

Edit: Flervalgs! De to siste alternativene hører til litt lenger opp, men jeg orket ikke skrive alt på nytt. :lat:


#2

turi sa for siden:

4 halv-litere de siste 6 årene. orket ikke vente på pollen.


#3

Bluen sa for siden:

Nå som jeg bare ammer to ganger i døgnet, er jeg tilbake nær normalen hva vininntak angår. Jeg drikker som regel i helgene eller hvis jeg er ute og spiser e.l. midt i uka. Som regel blir det 2-6 glass vin i løpet av ei vanlig uke, så jeg faller litt mellom to stoler på alternativene her. Har en følelse av å være blant de mer drikkfeldige her inne, selv om jeg i utgangspunktet ikke synes jeg drikker mye for tida.

Og ja, jeg drikker meg gjerne litt på druen. :) Det skal for tida ikke mye til.


#4

Søster sa for siden:

Jeg ammer en liten baby, så jeg smaker bare litt av glasset til pappamannen. Jeg skal prøve å jobbe meg opp til to-tre alkoholenheter i uka, hvertfall fra sommeren av.

Krysset på denne:
Jeg drikker gjerne et glass til maten en hverdag. Selv om det nå for tiden begresner seg til et kvart glass.


#5

Mamma Rosa sa for siden:

5-9.
Jeg drikker kun om jeg er på fest eller lignende.
Jeg drikker meg lett på druen.
(Det finnes selvsagt unntak, der man glemmer å stoppe. :flau: )
Jeg drikker sjeldnere enn hver mnd.

Kan en moderator være så vennlig å sette min glemte stemme på "5-9" ?


#6

Maverick sa for siden:

Jeg også sliter litt med alternativene her. Noen uker blir det kanskje et glass vin eller noe, andre uker blir det kanskje 6, 7 glass. Så har du de ukene hvor jeg tar meg en tur ut, og det er gjerne på en hverdag, og da blir det også som regel 4 øl. Når jeg er ute, eller i en annen lignende anledning drikker jeg meg også gjerne litt på druen, og noen ganger mye mer, men til vanlig har jeg et nytelsesforhold til vin og øl, og drikker pga. smak, og ikke virkning.

Mitt eget alkoholforbruk er noe jeg har tenkt en del på, og jeg velger gjerne bort alkoholholdige drikker i sammenhenger hvor jeg vanligvis hadde drukket vin/øl, nettopp for å bevisstgjøre at alkolhol ikke er nødvendig for å ha det koselig/gøy.


#7

Honda sa for siden:

åh jeg er bestandig for snar å krysse å trykke enter.

krysset bare på en ting men kunne ha krysset 2.
Krysset dette:Jeg drikker sjeldnere enn hver mnd.
Kunne ha krysset og: Jeg drikker kun om jeg er på fest eller lignende.

Hvor mye jeg drikker kommer ann dagsform. 2 juledag\natt til 3tredje skal jeg ikke si at jeg var helt ædru nei lerDrakk ikke så mye men ble ganske rusa.
Julebrodet i beg av des så drakk jeg 2 rom og cola og kjente det ikke..
Så da drakk jeg jo 2 ganger på 1 mnd, men enste jeg har drukket i 2007 hehe

Ellers så drikker vi lite. Mann kan ta øl i helgene, men jeg liker ikke øl.
Jeg drikker ofte kanskje 2-3 ganger i året.Max. Men er ofte på fest.Men liker å komme meg hjem så da kjører jeg. Taxi er ofte kø og det er svindyrt.


#8

Azi sa for siden:

Jeg krysset av de to siste. For nå fortiden drikker jeg faktisk mer enn jeg gjorde før. Kanskje 2-4 enhet i måneden. Altså glass med vin. Men drakk jeg vanligvis 1-3 ganger året før halvt år siden. Men jeg har begynt å like vin nå så derfor drikkes det litt mer.


#9

polarjenta sa for siden:

Jeg svarte utifra drikkemønster når jeg ikke er gravid, nå som jeg er gravid drikker jeg selvsagt ingenting. Men jeg drikker omtrent ingenting når jeg ikke er gravid heller,så jeg stemte sjeldnere enn hver mnd. Jeg så ikke før etterpå at det var en flervalgspoll, men de gangene jeg drikker så varierer det fra ett glass likør, til å drikke meg full.


#10

Anne C sa for siden:

Jeg er nesten avholds uten å være det. Liker ikke alkohol. Kan ta litt rødvin nå og da, men ellers drikker jeg aldri alkohol.


#11

Line sa for siden:

Jeg tar meg gjerne ett glass rødvin hver dag jeg.


#12

Alfa sa for siden:

Eg dultar på Elinblu og aC. Eg drikk vel gjennomsnittleg 4-5 glas vin/flasker øl i løpet av ei veke. Nokre veker meir, nokre veker mindre.

I jula har det absolutt vorte meir :nemlig:


#13

torsk sa for siden:

5-9. Jeg drikker meg vanligvis ikke beruset, men kunne ikke krysse på "aldri" siden det selvsagt hender at jeg er ganske brisen. Edit: Også glemte jeg å krysse på at jeg gjerne tar et glass til maten på en hverdag.


#14

Slettet bruker sa for siden:

Svarte ut fra normalsituasjonen. Som gravid drikker jeg ikke. Jeg savner rødvin. :sukk:


#15

Noba sa for siden:

Jeg var litt snar med å svare på pollen, fikk ikke med meg at det var flervalgs. Jeg har ikke drukket alkohol siden juni 2006 fordi jeg har vært gravid og ammet, men nå er vel amminga snart mest for kosens skyld og da kan det være jeg etterhvert begynner å drikke litt alkohol igjen. Et normalt forbruk for meg er vel ganske "minimalistisk" det også, en øl på lørdagskvelden en gang i blant og ellers bare i festlige lag. Jeg blir fort trøtt av alkohol og er ingen vinelsker så det er mer "praktiske" årsaker og ikke så mye idealistiske prinsipper som ligger bak mitt forsiktige alkoholinntak (bortsett fra at jeg synes det skal være veldig begrenset med alkohol når barn er tilstede da).


#16

jane sa for siden:

Jeg kan godt ta meg et glass vin på en helt vanlig hverdag. Jeg drikker meg aldri beruset (ikke på fest heller). Det er det mange år siden jeg sluttet med.


#17

Che sa for siden:

Nå er jeg jo stordiger og gravid - så nå drikker jeg ikke. Men til vanlig tar jeg gjerne et glass. Jeg drikker meg svært sjelden full, men er ikke fremmed for å ta meg et glass på en hverdag om jeg har lyst til det.


#18

Alexy sa for siden:

Svarte at jeg drikker sjeldnere enn en en gang i mnd, drikker 5-9 enheter, drikker meg på druen og drikker kun om jeg er på fest e.l.


#19

Pia sa for siden:

Jeg hadde visst litt problemer med alternativene selv jeg. Antall enheter er jo selvfølgelig gjennomsnittet. Jeg slet mer med at jeg gjerne drikker meg lett på druen, men noen ganger ganske snydens. :sparke: Ellers drikker jeg i gjennomsnitt 5-9 i uken, og kun i helgene. Men jeg liker å ha øl og vin tilgjengelig om jeg skulle finne på å ha lyst på en onsdag. Nå fortiden prøver jeg imidlertid å holde meg unna den gode rødvinen i skapet. Men det er for kalorienes skyld.


#20

nolo sa for siden:

Jeg drikker et glass vin minst fire dager i uken til vanlig.På fest(sjelden!) blir det noe mer, men det er lenge siden jeg var beruset annet enn litt mer snakkesalig enn ellers.


#21

Tinka sa for siden:

Jeg drikker sjeldnere enn hver mnd.


#22

Miromurr sa for siden:

5-9
1-4
Jeg drikker gjerne et glass til maten en hverdag.


#23

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg svarte 1-4 enheter i uken. Mulig det var beskjedent, jeg husker ikke lenger. :har ikke drukket siden begynnelsen av november: I ikke-gravid tilstand har vi gjerne vin til middag også på ukedager, men det blir gjerne ikke mer enn ett glass. I helgene kanskje litt mer. Drikker meg sjelden beruset, men det skjer så klart. Aldri snydens da. Det orker jeg ikke, for jeg er av typen som spyr. :nemlig:


#24

Pasta sa for siden:

Jeg syns det var vanskelig å svare med poll, så jeg skriver her. Mitt drikkemønster varierer. I julen drakk jeg en akevitt og en munkholm til maten nesten hver dag, men ellers drikker jeg mye mindre. Hvis jeg drikker øl til mat blir det ofte munkholm. Noen ganger i helgene kan jeg ta meg en smirnoff ice eller et glass vin.
På fest er jeg kanskje 1 - 2 ganger pr. år. Dersom ungene eller jeg sover borte fra hjemmet drikker jeg meg skikkelig full, men hvis jeg skal være sammen med dem dagen etter drikker jeg 2 - 3 glass vin eller 1 - 2 drinker.


#25

Toffskij sa for siden:

Jeg tipper snittet ligger rundt fire glass i uka, det varierer mye fra uke til uke. Jeg drikker gjerne vin til maten en helt alminnelig hverdag, men drikker meg så å si aldri mer enn lett fnisete.


#26

Canisa sa for siden:

Var ingen alternativer som passet helt, men jeg svarte at jeg gjerne tar et glass til maten på en hverdag og at jeg drikker 5-9 enheter alkohol i uka.

Jeg tar meg gjerne et glass vin sammen med mannen på kvelden etter at ungene er lagt. Om det er onsdag eller lørdag spiller ingen rolle for meg. Spiser vi sen middag en lørdag tar jeg gjerne et glass vin eller en øl til maten selv om barna spiser sammen med oss. Alkoholforbruket mitt ligger nok nærmere 5 enn 9 enhete i uka. Når det er ferie går ofte alkoholforbruket litt opp. Jeg drikker meg ikke full lenger, og det er også sjelden jeg blir pussa.

Sprit drikker jeg "hvert fjerde jubelår", så barskapet er støvete.


#27

Dronningen sa for siden:

Jeg drikker kun på fest, og da drikker jeg gjerne mye. Drikker ikke sammen med barna. Er enten eller på meg. Fest uten alkohol er skikkelig pyton. Jeg er så reservert og innadvendt at det må noe til. Drikker helst øl og vodka (eller rom)/battery, men liker veldig mye forskjellig. Mange gode likører, drinker, et.c.

Det er ikke noe problem for meg å ikke drikke over lengre perioder. Er glad i øl, og Munkholm har fått mange nye typer som jeg synes er skikkelig gode. Så får jeg bare noe som smaker øl og er godt, så går det greit til vanlig.


#28

Tove sa for siden:

Drikker om jeg skal på fest eller noe...1-2 ganger pr. år...kanskje ikke det en gang.


#29

Sitron sa for siden:

Jeg drikker sjeldnere enn hver måned. Sist jeg drakk var august i forfjor.


#30

Veronal sa for siden:

Nå drikker jeg ingenting, men jeg stemte ut fra normal ikke-gravid tilstand: 1-4 enheter, som regel bare i helgene og blir aldri beruset. Drikker normalt ikke alkohol til maten (dvs. middag) med mindre jeg er på fin restaurant.


#31

Benzo sa for siden:

Jeg drikker sjeldnere enn hver mnd, men kan godt ta et glass vin midt i uka. Elsker i utgangspunktet rødvin, men synes det smaker best i en setting uten barn og da begrenser det seg selv. :knegg:


#32

Inagh sa for siden:

Er jeg på fest, kan jeg drikke meg lett på druen. Jeg syns det er hyggelig å være lettere beruset, da blir jeg skravlete og blid. Jeg misliker sterkt å være full, så det forsøker jeg å unngå.

Jeg drikker sjeldnere enn en gang i måneden, men kan ta et glass vin til maten uavhengig om det er en mandag eller en lørdag, for å si det slik.


#33

Dixie Diner sa for siden:

Jeg krysset av for "avholds - fordi jeg ikke liker alkohol". Det er vel en sannhet med modifikasjoner, for jeg drikker en VELDIG sjelden gang og da går det i feks. hjemmelagde drinker eller rusbrus, som jeg godt kan få ned. Men jeg LIKER ikke noe alkohol og velger heller brus eller annet å drikke. Dessuten tåler jeg ikke alkohol etter vektoperasjonen, jeg blir dritafull av et halvt glass vin.


#34

Karamell sa for siden:

Jeg liker ikke alkohol noe særlig. Jeg drikker litt kanskje 1-2 ganger i året.


#35

Sitron sa for siden:

Jeg er skikkelig gira på en fest. :hyper:


#36

Angelique sa for siden:

Jeg drikker sjeldnere enn hver mnd og Jeg drikker aldri slik at jeg blir beruset.

Svært ite med andre ord og kun øl aldri sprit


#37

Sitron sa for siden:

Uff da, jeg glemte å svare på mer enn hvor ofte jeg drakk.


#38

Pingis sa for siden:

Jeg drikker en slurk sjampanje hver nyttårsaften. Synes alt som inneholder alkohol smaker høgg, så jeg unngår det såfremt jeg kan (og det kan jeg jo faktisk alltid, har jeg innsett). I tillegg er jeg kontrollfreak, så jeg ville nok aldri drukket meg full uansett.


#39

Bluen sa for siden:

...og dette viste seg å stemme - per nå er det 48 % som drikker sjeldnere enn én gang i måneden (iberegnet de 10 prosentene som er avholdsfolk). :eek:


#40

Maverick sa for siden:

:rairai:

Du er i godt selskap, Elinblu! :glis:


#41

Veronal sa for siden:

Det er mulig jeg kan joine deg. Ved nærmere ettertanke har vi ganske store glass. Sjekket nå og en flaske vin tilvarer 4,5 enheter, så jeg skulle ha stemt i 5-9-kategorien. :nemlig: (Deler normalt 2 flasker vin i uken.)


#42

Røverdatter sa for siden:

Jeg drikker når jeg har lyst til det og det er en passende anledning. Alt fra hjemme alene med film på fredagskvelden til fest med 150 deltakere. Hvor mye jeg drikker og hvor full jeg blir kommer an på settingen. Av og til passer ikke mitt fullhetsnivå til settingen heller siden jeg av og til har visse vansker med å bremse etter en viss mengde. Hvis vi er sammen med barn så drikker jeg aldri mer enn et glass eller to for å være på den sikre siden.

Sist det gikk riktig galt var nå i julen da jeg skulle på konsert. :flau: Det er så pinlig at jeg orker ikke å tenke på det en gang. Heldigvis er det sjelden det går så ille.

Jeg vet ikke helt gjennomsnittet av hva jeg drikker siden det varierer med nivået på mitt sosiale liv. Kanskje gjennomsnittlig litt på druen en gang i måneden og vin til maten en gang i måneden. Eller noe.


#43

maggypop sa for siden:

Jeg var litt rask på labben, så flervalgsmulighetene gikk meg hus forbi.
Jeg krysset av for 5-9 enheter i uken. Det er ihvertfall slik opptakten til julen har vært, og med julefeiring attpå har vi kommet til den konklusjon at vi drikker litt for ofte.
Januar blir derfor 'hvit' måned for oss. Rai-rai.


#44

Senna sa for siden:

Tar gjerne et glass vin fredag eller lørdag eller en Irish Coffee. Ellers drikker jeg stort sett bare til fest, og det kan være en gang i måneden eller det kan gå flere måneder imellom. Og noen ganger er det fest mer enn en gang i måneden. Har vel enda tilgode og drikke meg overstadig beruset (eller hva det nå heter).


#45

Candy Darling sa for siden:

Jeg krysset visst litt i vildens sky. :blånn: Men jeg drikker i snitt ikke hver uke, som oftest bare på fest eller "på byen". Vi kan godt dele en flaske rødvin i helgen, men gjør det ikke så ofte. Jeg kan drikke meg litt vulgærfull, men foretrekker å holde posøren.

:rairai:


#46

5barnsmor sa for siden:

Jeg er avholds, et bevisst valg!!


#47

Hønemor! sa for siden:

Har ikke drukket siden vi var på ferie for snart 3 år siden (et par drinker i løpet av uka), og før da hadde det vel også gått noen år. Med andre ord: Avholds


#48

Shakira sa for siden:

Nå som jeg er gravid blir det ingenting. Sånn ellers kan jeg nok fint ta meg ett glass hvitvin en fredag eller lørdag kveld om jeg så sitter alene også.


#49

Skilpadda sa for siden:

Typisk 2-4 enheter i løpet av en typisk uke. Gjerne en øl til maten på en hverdag, og nesten alltid én eller to øl (eller vinglass) i løpet av lørdagskvelden. Går jeg "ut" (dvs. spiser ute eller går på kafé/pub med venner) i løpet av uken, dobles fort antallet enheter, men det gjør jeg ikke hver uke. Krysset av for 5-9 sånn i snitt; det er kanskje litt i overkant, men ikke så helt fjernt.


#50

Line* sa for siden:

Ja, noe der i nærheten er jeg også. Kanskje litt mer.


#51

Michayla sa for siden:

Drikker kun på fest og når jeg er ute på byen med venner og det er opp til 6 ganger i året.

Og hvor mye jeg drikker kommer an på dagsformen. Aldri full, men blir i veldig godt humør. Brisen er vel man kaller det.


#52

Mandino sa for siden:

Jeg drikker kun på fest eller lignende, har to små barn så det blir ikke så alt for ofte - kanskje 10 ganger i året. Drikker som regel en flaske vin + og blir nok en smule på druen.


#53

Ru sa for siden:

Jeg er avholds. Et bevisst valg, ettersom jeg er gravid. :knegg:

Jeg stemmer ut fra hvordan en ikke full-ammende og ikke-gravid Ru ville ha gjort det jeg. :enkel:


#54

era sa for siden:

Er egentlig ganske kjedelig ,,,,,,,og 5-9 -da skryter jeg litt på meg.
Ikke hver uke men hver mnd stemmer ganske bra .
Og så måtte jeg krysse av på at jeg drikker meg snydens, litt skryt det og, men noe må man gjøre for å booste statistikken her inne litt.


#55

Trois sa for siden:

Svarte 10-14 men mente å hake av for 5-9.

Vi drikker stort sett vin til maten hver dag:)


#56

Lykken sa for siden:

Jeg drikker vin flere ganger i uken, hvor ofte varierer noe. Jeg liker å ta et koseglass med rødvin eller hvitvin på kvelden på hverdagene, litt mer i helgene.Mye mer på fest, jobbturer, venninnemiddager etc..


#57

Appelsin sa for siden:

I praksis er jeg vel egentlig avholds, selv om jeg ikke har inntatt det standpunktet. Jeg trives godt med å ha en unnskyldning for å la være - graviditet eller amming.


#58

Kirsebær sa for siden:

Jeg drikker kun om jeg er på fest eller lignende.
Jeg drikker meg lett på druen.

(


#59

liefje sa for siden:

Jeg stemte 1-4. Jeg drikker egentlig gjerne et glass til hverdags til mat, men i praksis blir det ikke til at jeg gjör det mer enn i helgene, men da gjerne alle tre dagene.


#60

Tjorven sa for siden:

Akkukrat nå ammer jeg, og det begrenser alkoholinntaket en del. Fremdeles unner jeg meg et glass vin hvis knerten er lagt for kvelden, men det blir med det glasset. Ellers kan det bli mer enn et glass, men sjelden veldig mye. Som regel er det i helgene, men det kan skje på hverdager også.


#61

Labolina sa for siden:

Jeg drikker aldri slik at jeg blir beruset.
Jeg drikker sjeldnere enn hver mnd.


#62

Interference sa for siden:

Som gravid, ingenting. Til vanlig blir det kanskje 4-5 ganger i året.

Tar gjerne et glass vin til mat, men drikker like gjerne vann eller farris.


#63

Irma sa for siden:

Jeg stemte at jeg er avholds som følge av et bevisst valg.

Det er en sannhet med modifikasjoner, de siste årene har jeg drukket alkohol kanskje 1-2 ganger i året. Det er først de siste årene det har blitt slik, i ungdomstiden drakk jeg ganske mye. Grunnen til at jeg så og si er avholds er en blanding av at jeg sover dårlig selv etter et glass vin (jeg synes ikke en søvnløs natt er verdt et glass vin), i tillegg har jeg jobbet mye med rusavhengige, noe som har gjort noe med meg og evnen til å nyte det å drikke alkohol.


#64

Blå sa for siden:

Jeg drikker 5-9 enheter i uken

Jeg drikker gjerne et glass vin til maten på en hverdag.

Jeg drikker meg ikke beruset.


#65

Dragen sa for siden:

Jeg drikker meg full en gang hvert jubelår. En gang i 1999, en gang i 2005, og hvem vet når det blir neste gang. Utenom det rører jeg ikke alkohol.


#66

Maysen sa for siden:

Jeg drikker ikke så ofte, men når jeg først drikker tar jeg den helt ut.
Men tar meg gjerne et glass vinpå rolige kvelder hjemme.


#67

Møøse sa for siden:

Drikk ikkje nokonting, eg :keisam: :festbrems: : osb:


#68

Beckett sa for siden:

Jeg kan vel egentlig nesten kalle meg selv for avholds - jeg har drukket 2 ganger på 20 måneder.


#69

Martis sa for siden:

Jeg er tørrlagt for øyeblikket, men sånn ellers så er jeg glad i vin og vi delte gjerne en vinflaske i helgen og innimellom et glass eller 2 midt i uken.

Jeg drikker meg svært sjelden full, men er jeg ute på byen og det skjer kanskje en gang i måneden, så går det gjerne en flaske vin og kanskje to drinker...


#70

Line* sa for siden:

NUH, er gubbelure i styremøte. Bikkjene er "kastet ut" i hundegården, jeg skal BARE se "råsa" tv, og tar meg en øl.
Så blir det nok et par glass rødvin med ost til etterpå. Herlig! :)


#71

polarjenta sa for siden:

Denne tråden fik meg til å tenke på den gangen jeg skulle øve meg å drikke alene, for det klarte jeg ikke. Det eneste jeg hadde i hus var bayleys, så jeg tenkte at jeg skulle ta meg et glass og kose meg med det. Det endte med at jeg låste døren, drakk et glass på styrten, sprang på kjøkkenet og vasket det opp, før jeg gikk ned og låste opp døren igjen. IKke særlig vellykket med andre ord.


#72

Sitron sa for siden:

Pfft, du er da ikke avholds av den grunn.

#73

Maverick sa for siden:

Jeg husker den gangen jeg og en pappvin skulle lese til eksamen en hel helg alene.

Plutselig demrer det for meg hvorfor det ikke ble noen A, gitt. :knegg:


#74

torsk sa for siden:

Det viktigste var vel at du gjorde det bedre enn pappvinen på eksamen. For du gjorde det, vel? (Hvis ikke var det nok en dum idé å ta med pappvinen på eksamensdagen også).


#75

Maverick sa for siden:

Høhø, den pappskallen følte seg heeelt tom på eksamensdagen, så det gikk rett i søpla for den, altså!

:cool:


#76

Myrsnipa sa for siden:

Drikker i 99% av tilfellene på fest, og da drikker jeg meg på druen. :knegg:
Det betyr ca to flasker vin. Jada,- tåler en del.
Jeg er i snitt på en fest i mnd, unntatt i desember, da tror jeg det var minst 6 tilstelninger. Klarte ikke å tømme to flasker alle de kveldene nei.


#77

Susse sa for siden:

Jeg liker så godt som ingen ting med alkohol i, med unntak av et par typer likører. Dermed blir det fint lite til hverdags eller på fest. Et par små glass i året kjanskje ?
Har prøvd å lære meg å like rødvin nå i vinter, men æsj og fysj. Hjelper visst ikke å ha rundet 30 .
Takke meg til vørterøl og farris bris :D Ikke blir man syk av det dagen etter heller.


#78

Esme sa for siden:

Hoi, jeg hører visst til rølpegjengen jeg med mine 4-5 enheter i uka.

Jeg kan drikke vin på en hverdag selv om det er nokså sjeldent. Som oftest holder det med 2 glass for en helaften hjemme. Ute på kafé og lovnad om at mannen tar barnet dagen etter kan jeg drikke meg temmelig beruset, har 5-6 øl som tålegrense.

Da jeg var student tålte jeg mye mer og husker en gang jeg drakk 17 øl på Samfundet og spaserte hjem etterpå.


#79

torsk sa for siden:

Det har sikkert noe med at du ankom Samfundet på torsdagskvelden, og spaserte hjem på mandag morra blues. (Eller så er det fiskehistoriemomentet som slår inn, der fiskens lengde etter hvert bare begrenses av egne armer).


#80

Esme sa for siden:

Det var flasker ja, og det tok nok noen timer for å si det sånn. Men lell da!


#81

Cascaye sa for siden:

Drikker 1-4. Veldig varierende.
Kan gå måneder uten å smake alkohol, i helgen ble det noen få glass vin, med godt selskap selvsagt :)


#82

Maverick sa for siden:

Altså, "drakk 17 øl" og "husker" er to ting som sjelden kommer i samme setning hos meg. I såfall er "husker" etterfulgt av "ikke".


#83

Line* sa for siden:

Han kom hjem, fortalte om møtet, la seg, jeg tapper ett glass vin til. Skål! :cool:


#84

Line* sa for siden:

Og nå tar jeg ett til, og ser frustrerte fruer på tv2! :snurt:


#85

Enhjørning sa for siden:

1-4 (siden jeg ikke drikker så ofte som hver uke engang.)
Jeg drikker gjerne et glass til maten en hverdag.
Jeg drikker meg lett på druen. (Men ikke hver gang. Oftest holder det med ett glass, noen ganger blir jeg lett på druen - og av og til engasjerer jeg meg i ei skikkelig rotbløyte for gamle dagers skyld. :knegg: )
Jeg drikker sjeldnere enn hver uke men oftest hver mnd.


#86

Enhjørning sa for siden:

:lol:


#87

Vimsen sa for siden:

Jeg drikker mindre enn en gang i året.


#88

Adele sa for siden:

Jeg drikker ytterst sjelden. Nå er det nesten 6 mnd siden sist jeg drakk. Jeg synes rett og slett ikke at alkohol er så godt. Kan drikke et par glass hvitvin til reker, men det er alt.


#89

Alfa sa for siden:

Smaksløkane mine hadde klart seg mykje betre utan godis og dessertar i eitt år enn utan vin. :nemlig:


#90

Macky sa for siden:

Veldig lite. Jeg var ute 22.12, da hadde jeg ikke drukket alkohol siden januar-07 (grunnet graviditet og amming). Vi drikker aldri alkohol her hjemme utenom når det er festligheter. Mannen liker ikke alkohol (smaken på det altså), så da blir det ikke til at jeg åpner en flaske rødvin bare for meg selv. Kan fint gjøre det om vi har gjester da, for da har jeg jo kompani :p Men når jeg først er ute å fester, så går der unna en del alkoholenheter, og jeg er alltid lykkelig dagen etter for at barna ikke er hjemme (de sover alltid hos mormoren og morfaren når vi skal ut) :cool:


#91

Line* sa for siden:

Jeg tar et glass vin i kveld også, jeg. :)


#92

lijander sa for siden:

Snakker om ikke-gravid-tilstand ;)
Drikker sjeldnere enn en gang i mnd ;)


#93

vimjer sa for siden:

Joiner Line*. :)


#94

Maya80 sa for siden:

Akuratt nå er jeg gravid, så da blir det null. Men sånn ellers snitt kansje 1 gang i mnd noen ganger flere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.