Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pålegg på ristet brød?

#1

Mamma Rosa sa for siden:

Jeg er veldig sær når det kommer til ristet brød. Spiser kun gulost som pålegg.
Hva bruker dere?


#2

Maverick sa for siden:

Honning, gult syltetøy av noe slag. Egentlig foretrekker jeg å ikke ha noe pålegg, bare litt smør. Og te. :sulten:


#3

Søster sa for siden:

Margarin, tomat-/kokt potet-/epleskiver, salt og pepper. Eller gulost. Eller noe annet. Nesten alt er godt på rista brød jo. Nå må jeg lage meg litt lunsj. Fyser på rista brød


#4

Blåbær sa for siden:

Leverpostei med sylteagurk, fårepølse og agurk, røkt skinke med majones og agruk, syltetøy også gulost da. Godt smør er ett must!


#5

Søster sa for siden:

Rista brød-fest hos meg om tre minutter.


#6

Maverick sa for siden:

:highfive:

tar med egen te


#7

Ole Brumm sa for siden:

Syltetøy eller brunost, fikk lyst på ristet brød, da er det vel på tide med lunsj da. :D


#8

Pingis sa for siden:

Jeg fikk lyst på brødrister! Rista brød med hvit- eller brunost er jo kjempegodt.


#9

Mamma Rosa sa for siden:

Syltetøy ja. :gruble:


#10

malena sa for siden:

Brie! Helt nydelig til kaffen.


#11

Kaktus sa for siden:

Smør og sukker. :flau:


#12

tiddelibom sa for siden:

Philadelphiaost og kalkunskinke


#13

løve70 sa for siden:

Som regel smør og syltetøy.


#14

Che sa for siden:

ristet brød er best med godt smør som pålegg. Ellers funker hvitost.


#15

Pasta sa for siden:

Brunost eller eggerøre.


#16

nolo sa for siden:

Peanøttsmør!


#17

Honda sa for siden:

aldri spist ristet brød...

Har jeg gått glipp av noe?


#18

Christina sa for siden:

På ristet brød må jeg ha enn eller annen type syltetøy.


#19

Salt sa for siden:

Leverpostei!


#20

konemor sa for siden:

Smør eller brunost, sylte kan og gå ann.


#21

Olvina sa for siden:

Jordbærsylte eller brunost.


#22

Tinka sa for siden:

Syltetøy, gul eller brunost.


#23

Dixie Diner sa for siden:

Alltid meierismør. Ellers kan jeg ha på kokt skinke, hvitost eller syltetøy. Honning også. Jeg liker vanligvis ikke søtt pålegg, men på ristet brød blir det liksom litt godt allikevel.


#24

Azi sa for siden:

Kun smør på. Og kopp te ved siden av. Hmm fikk lyst på.


#25

Inagh sa for siden:

Nå ble jeg sulten!

Jeg bruker honning, appelsinmarmelade eller brunost på ristet brød.


#26

Pamina sa for siden:

Favoritten er sitronmarmelade eller lemoncurd på og selvfølgelig smør under. Brunost og gulost er godt det og.

Helst vil jeg ha seig engelsk toast med smør og syltetøy.


#27

Benzo sa for siden:

Marmite. :knegg:


#28

Mamma Rosa sa for siden:

Det var noen som fikk lyst på mat ja. :knegg:

Ja, det vil jeg si.

Du er den første jeg har hørt om som aldri har smakt ristet brød.
Men så har jeg ikke gått rundt og spurt folk om det heller.


#29

Zip sa for siden:

Brunost elle Hapå :)


#30

snus sa for siden:

Jeg liker smør og sukker


#31

Angelique sa for siden:

Smør og appelsinmarmelade.
Kjempegodt!


#32

Noba sa for siden:

Syltetøy. Jordbær eller bringebær. Bare smør (meierismør) er også veldig godt.


#33

Honda sa for siden:

Så da er jeg unik?

:DHehe

Mamma sier at jeg fikk ristet brød en gang på hotel i sverige da jeg var under 10 år. men jeg ville ikke ha svidd brød:knegg:

Kjenner ingen med en brødrister og tror ikke jeg gidder å kjøpe en heller;)


#34

Shakira sa for siden:

Stabburet leverpostei!


#35

Sitron sa for siden:

:dulte: Eller sirup.

Det sier seg selv at jeg aldri spiser ristet brød.


#36

Lizzie sa for siden:

Jordbærsyltetøy eller Norvegia er best på ristet brød.



#38

Marge sa for siden:

Smør, egg eller syltetøy.


#39

Ekorn sa for siden:

Hjemmelaget tomatpesto, diverse grønnsaker og oliven :hjerter:


#40

Karamell sa for siden:

Brunost, syltetøy eller bare smør dersom vi snakker loff her. Men det meste går! Ristet brød er godt. Hvorfor har vi ikke brødrister? (den gamle tok fyr for noen år siden).


#41

Karamell sa for siden:

Smør og aprikosmarmelade er jammen godt, kom jeg på nå! :nam:


#42

Karamell sa for siden:

Lemoncurd har jeg smakt og det var kjempegodt på toast ja.


#43

liefje sa for siden:

Alt!!! Jeg rister nemlig alltid brödet, ja, selv om det er helt ferskt (saa lenge det ikke er varmt). Vi spiser for det meste ökologisk grovt (fullkornbröd) og det er jammen meg kjempegodt aa riste slikt bröd ogsaa. Maa imidlertid ristes veldig lenge sml. med "vanlig" bröd. Sönnen min paa 4,5 har forresten arvet denne dillen.


#44

Trolljenta25 sa for siden:

Alt jeg spiser på vanlig brødskive blir bedre på ristet brød. Men en absolutt klar favoritt på ristet brød er leverpostei og agurk/sylteagurk.


#45

turi sa for siden:

Smør og jordbærsyltetøy.


#46

Labolina sa for siden:

Jeg har bare brunost på ristet brød.


#47

Candy Darling sa for siden:

Svett ost? :skremt: Jeg spiser aldri ristet brød annet enn toast på hotellfrokoster i yytlandet, og i tilfelle er det syltetøy som gjelder.


#48

amylin sa for siden:

Smør, gulost, leverpostei, bacon, syltetøy, smøreoster, brie, salami, kokt egg og egentlig det meste. Ble sulten jeg også.


#49

amylin sa for siden:

Svett ost, nei, ost som smelter og det er godt.


#50

Susse sa for siden:

Soft mini og mager gulost :D



#52

Nenne sa for siden:

Makrell i tomat med masse slangeagurkskiver på.


#53

Slettet bruker sa for siden:

Det beste er absolutt den seige engelske toasten med syltetøy på.
Ellers bruker jeg brunost eller gulost, eller bare smør.


#54

Lykketrollet sa for siden:

Majones, fårepølse og agurk.

Da jeg var liten spiste jeg ristet brød med smør og sukker på.


#55

Karamell sa for siden:

Jeg har fremdeles ingen brødrister, men kom på at jeg har brie, paprika og te! :sulten: :D


#56

Vimsen sa for siden:

Mannen min sverger til leverpostei. Det er litt snålt, synes jeg.


#57

Koma sa for siden:

Ett tynt lag med smør/bremykt er det beste.
Peanøttsmør er også godt
Norvegia eller ekte geitost kan være godt med ett glass melk til.


#58

Mirasol sa for siden:

Når jeg var liten var det alltid smør og sukker på. :himle: Det er fortsatt godt dessverre, men fornuften får som regel seire.

Syltetøy eller ost er godt på, men etter å ha bodd en stund i USA er favoritten, hold dere fast...

Syltetøy på ristet skive, eggerøre og bacon ved siden av! Og alle smaker skal inn i munnen på samme tid ja! Og NÅ ble jeg sulten!


#59

Sokk sa for siden:

Smør og gulost på ristet grovbrød. Må spises fort før osten begynner å svette. Hvis jeg rister to brødskiver legger jeg osten til brødskive nr. 2 på fatet, ikke på skiva, slik at jeg kan legge den på rett før spising. :nemlig:

Smør og appelsinmarmelade på ristet loff. Dette forekommer stort sett under hotellfrokoster, og da som dessert etter alt det andre man må spise til frokost på hotell. :flau: (Hvis det da ikke er et hotell som også har - Gud forby - wienerbrød! :dåne: Da kommer wienerbrødet helt til slutt!)


#60

Benzo sa for siden:

Fiskepudding med kaviar og majones er også godt på ristet brød.


#61

MokkMokk sa for siden:

Her går det i gulost (evt. sammen med kokt skinke), fløtemysost eller leverpostei. Jeg har dilla på ristet brød om dagen, så det går mye i det her. :nam:
Te på engelsk vis (Yellow Label med sukker og melk) hører også med.


#62

malena sa for siden:

Vi bruker Kvelde Spelt (grovt økologisk), og rister det når det ikke er dagferskt. Skorpen får en vanvittig god smak,
nesten nøtteaktig. Smaker mye bedre enn ristet loff.


#63

Enhjørning sa for siden:

Ost, syltetøy, salami eller leverpostei.


#64

Tammen sa for siden:

Alt er godt på ristet brød!

..men det ultimate er masse smør og mammas rørte jordbær :nam: (noe jeg ikke har spist på mange år)


#65

Aminta sa for siden:

Meierismør bare, eller evnt. Brie! Det er så godt. Og noen ganger kan man skeie ut og ta bittelitt økosyltetøy oppå Brie'n, det er snacks det!


#66

polarjenta sa for siden:

Hvitost eller brunost. Salami er også godt.


#67

Maverick sa for siden:

Ristet brød høres dumt ut.

:serformegnoensomstårogristerbrødposenesine:


#68

Maysen sa for siden:

Smør, syltetøy, bananer og hvitost.


#69

Honda sa for siden:

hvor kjøper du det brødet?


#70

Maverick sa for siden:

Hvordan vet du det, egentlig? Jeg tviler på at så veldig mange av mine venner VET at jeg har en brødrister. ;)


#71

Lucifer sa for siden:

Brunost og syltetøy eller frokost salat og gastromat.
Nam-nam.

Det hørtes godt ut forresten, men blir vel litt dårlig til middag...


#72

Michayla sa for siden:

Leverposteig, kokt skinke synes jeg er godt eller bare med smør med et varmt kokt egg ved siden av.


#73

Hjertensfryd sa for siden:

Nugatti :sparke:

Seier seg vel sjølv at det er innmari sjeldent me rister brød her i huset


#74

Obelix sa for siden:

Svært sjelden jeg spiser ristet brød, men i såfall jeg gjør må jeg ha en eller annen ost på. Brunost er da å foretrekke.


#75

Camomilla sa for siden:

Smør og gulost eller brunost og en kopp te.


#76

Agurke sa for siden:

Tomat med sukker/salt, brunost,smøreost, salami,syltetøy ...


#77

Mamma Rosa sa for siden:

Ja, hvor i alle dager kommer denne ristingen inn egentlig?

Det er et lite diskutert tema her også gitt.


#78

Arona sa for siden:

Ha-På som smelter.... :nam: Leverpostei eller kjøttpålegg er også godt. Ost synes jeg bare blir svett og ekkel.


#79

malena sa for siden:

Jeg bor i Vestfold. Du bor nordpå?

Her er link til bakeriets nettside om du vil sjekke ut forhandlere.


#80

Katinka sa for siden:

Det være appelsinmarmelade! :nam:


#81

malena sa for siden:

:nikker:

Smakt det med hjemmelaget tyttebærsyltetøy? :nam:


#82

petra sa for siden:

Leverpostei eller peanøttsmør. Men det meste går på rista brød!


#83

Maverick sa for siden:

Eg anar ikkje. Kanskje nokon høyrde "toast", og forveksla det med "tossed"? :vetikke:

Noko eg synst me alle burde ta ansvar for å gjere noko med. Sette temaet på dagsorden neste gang venninudn møtast og slek.

:nynorskforanledningen:


#84

Mamma Rosa sa for siden:

:knegg:

Eh.

:skremt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.