Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg vil vite alt om Granada!

#1

Gremli Skremli sa for siden:

Dytter på denne, kanskje det har kommet noen nye medlemmer i forumet som kjenner til Granada?
Endelig er det hun som har gitt underforumet navn som skal på tur! :lykkelig:
Jeg skal til Granada 8-15 mars med 30 sytten-attenåringer og to spansklærerkollegaer, og vil vite hva jeg har i vente. Jeg har bodd i Spania i to perioder, men har nesten utelukkende vært i Midt- og Nord-Spania.
Hva kan vi finne på med en gjeng tenåringer? Hva kan vi lærere (tre damer i 30-40 års alderen) gjøre på fritida, annet enn å sitte på bar? Hvordan er været i mars? Jeg vil vite alt om byen og om andre reisendes erfaringer!


#2

Eia sa for siden:

Åh! En av mine yndlingsbyer. Heldige du!

Alhambra er en selvsagt attraksjon, både med og uten tenåringer. Washington Irwing skrev i sin tid "Tales of the Alhambra", fin lektyre å lese før turen. Flere av historiene der kan være spennende å høre for tenåringene. Du har også jødekvarteret og kanskje en tur opp på Sierra Nevada? Det er ikke langt dit.

Ellers er (var?) Granada en av de få gjenværende spanske byer som fortsatt har gratis tapas til drikken (øl, vin eller sherry).

Liker du melankolsk flamenco, er Club Eshavira et fint sted. Men livemusikken starter som regel ikke før ved midnatt. Det er noen år siden jeg var der sist, men forhåpentlig er den like intim og koselig som før.

I mars kan det fortsatt være bikkjekaldt der, men bygningene er i det minste oppvarmet, i motsetning til mange andre steder i Spania :hutrende erfart:


#3

Azi sa for siden:

Så utrolig gøy det høres ut. Kos dere masse og god tur!! :klemme:


#4

Gremli Skremli sa for siden:

Takk for tips, Eia! :) Vi har booket Alhambra allerede gjennom språkskolen og håper det er i orden. Flamenco er jeg ganske sikker på at elevene ønsker å få med seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.