Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Overnatting i London

#1

Tøsa sa for siden:

I april skal sambo og jeg på en liten tur til London. Endelig klaffet det med barnevakt!

Noen som har tips om overnattingssteder som er forholdsvis rimelige, sentral beliggenhet og er ok?


#2

Vimsen sa for siden:

Jaaa... Det ligger et hotell i enden av Oxford Street. Like ved parken. Men jeg kommer ikke på navnet!


#3

scilla sa for siden:

Har ikke vært der selv, men har fra sikre kilder fått anbefalt The Hoxton Hotel.
En luksuriøs opplevelse til en fornuftig pris visstnok.
God tur:jupp:


#4

allium sa for siden:

Marble Arch Inn er veldig sentralt, smått og enkelt, rent, hyggelig. Ok pris i forhold til beliggenhet.

Hvis det ikke må være rett ved Oxford Street, var Premier Travel Inn Kensington, ved Earl's Court, et ok sted. Relativt moderne, rent og greit, god frokost. Valuta for pengene.

Regent Palace, rett ved Piccadilly Circus, var ok for 25 år siden. Nå har jeg hørt mye negativt. Visstnok skittent og bråkete. Men ekstremt sentralt, og rimelig.


#5

tinkadott sa for siden:

Vi var 3 netter på Hoxton i november. Et utrolig flott hotell, betalte ca 3000 for 3 netter, reint, nyopppusset, trivelig stemning! Skal i alle fall bo der om jeg skal til London igjen. sjekk ut [url]www.hoxtonhotel.com[/url]


#6

petra sa for siden:

Gubben har vært i London i helga og bodde på Comfort inn Kings Cross. Betalte 2600,- for rommet for 3 netter inkl. frokost. Små rom, men rent og pent. Grei frokost og veldig sentralt.

For et par år siden bodde ei venninne og jeg på Tottenham court hotel. Ligger helt i enden av Oxford street, ved siden av British museum. Det var et veldig bra hotel men jeg husker ikke prisen. Tror det var 800 pr natt.pr rom!

Søk på hotels.com der får du opp mange greie hotell!


#7

petra sa for siden:

Kan det være Tottenham court hotel? det ligger i enden av oxford street og er bra!!


#8

Skilpadda sa for siden:

Hvis det skal være billig, vil jeg trekke frem Monopole Hotel. Det ligger fem minutters gange fra Paddington tog- og undergrunnsstasjon (som igjen er 15 min. unna Heathrow med ekspresstoget) og ett minutt unna bussholdeplass. Vi var der sommeren for tre år siden, da kostet det £42 pr. natt for et dobbeltrom med eget bad og frokost inkludert, og ut fra websiden ser prisene ut til å være omtrent de samme nå. Ulempene var at det var litt smal (queen-size) seng, og en del trafikkstøy, og så ganske lite og slitt rom, men både rommet og sengetøyet var rent og innehaveren var hyggelig.


#9

LilleLeo sa for siden:

St.Giles ligger fantastisk bra til!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.