Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har noen sett et grønt og brunt skjørt i "Katvig-mønster"?

#1

Bluen sa for siden:

Det skal vel litt til at dette lykkes, men jeg prøver meg. I høst så jeg et nydelig skjørt på Fransa-butikken på Byporten. Det var ikke av merket Fransa, men jeg lurer på om det kan ha vært Saint Tropez..? Skjørtet er knelangt og litt utskrådd, og hele greia er mønstret - vevd av brune og grågrønne blomster i litt retrostil. Det kan minne om et typisk Katvig- eller kanskje Marimekko-mønster, tror jeg. Jeg så også skjørtet på en butikk på Grønland Basar (på vei til spikketreff, faktisk). Mønsteret kan minne litt om vedlagte bilde, men det er andre farger og ikke hvit bakgrunn.

Skjørtet er prøvd, og det passet helt flott. Det var imidlertid litt dyrt, syntes gjerrige meg (500?), så jeg ønsket meg det av mamma til jul. Selvfølgelig var det utsolgt da hun skulle lete etter det - både her og der. Er det noen som kan huske å ha sett dette skjørtet et eller annet sted?



#3

Bluen sa for siden:

Det var kjempetøft, Azi, men str. 8 år blir nok i minste laget, selv om det var veldig utskrådd over ræva. :o Jeg bør kanskje presisere at det var et dameplagg.


#4

Azi sa for siden:

:humre: Ja det blir nok i minstelaget. Og når jeg tenker meg om så har du jo bare en liten baby? Så slik skjørt til 500 kr trenger hun selvsagt vel ikke? :knegg:



#6

TBM sa for siden:

Den var god! ;)



#8

Bluen sa for siden:

Tusen takk, Jenna! Det skjørtet du tipset om var veldig meg. :) Jeg hadde satt meg fore å aldri handle klær på nett mer, særlig ikke fra utlandet, men dette var jo under tollgrensa. :sparke:

Da mamma snakka med folket på Byporten, ante de ikke hvilket skjørt hun snakket om. Det var veldig pussig, synes jeg - de må da huske ting de nettopp har hatt masse av i butikken? God idé å prøve å ringe!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.