konemor sa for siden:
Når en er skikkelig middagslei og ikke vet hva en skal lage til middag eller har dårlig tid.
Hva lager mann da?
Begynner jeg:
Omelett med skinke og salat
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
konemor sa for siden:
Når en er skikkelig middagslei og ikke vet hva en skal lage til middag eller har dårlig tid.
Hva lager mann da?
Begynner jeg:
Omelett med skinke og salat
Nenne sa for siden:
Da lager man noe som smaker en del. Taco eller kyllingfajitas.
Eia sa for siden:
Dårlig tid? Da varierer vi med noe sånt som:
Hjertensfryd sa for siden:
Skinke biff med chili kål
Tilden sa for siden:
Når vi er drittleie middag lager vi verdens enkleste "bondeomelett". Pytt i panne stekes og omelett av fire egg over. Evt revet ost over. Da spiser ihvertfall ungene godt og det er kjapp mat.
Interference sa for siden:
Kjøttdeig og spaghetti med godt krydret saus til kjøttdeigen.
petra sa for siden:
Ostesmørbrød! i micron!
Bakt potet i micron!! med mais, skinke, hvitløk, ost og bacon. Og såklart rømme! Nam nam
Stekte røkte pølser med snarkokt makaroni:D
Blåbær sa for siden:
spagetti cabonara (kok spagetti, sprøstek litt bacon, bland 2 egg og en god dæsj følte og hel over, toppes med litt revet parmasan)
kjøttdeig og spagetti med dolmeo (trenger vel ingen nærmere forklaring)
pasta med ostesaus, skinke og salat/rå grønnsaker (saus: en god dæsj fløte kokes opp, riv litt ost oppi, krydre)
wok med svinekjøtt, nudler, grønnsaker
Michayla sa for siden:
Bestiller en deilig pizza med masse namnam på..
Hjertensfryd sa for siden:
Då må ein jo bu i nærleiken av eit pizzeria.
Michayla sa for siden:
Det er en fordel ja. :p
Jinx sa for siden:
Spaghetti bolognese
Taco
Hjemmelagd pizza....
Søster sa for siden:
Tar opp ferdig renset klippfisk fra fryseren og sprøsteker. Har på spaghetti. Det er raskt, men fordrer jo at du allerede har ferdig klippfisk i fryseren.
konemor sa for siden:
Dette trengs litt mer forklaring.
Mange bra tips her.
Greit å ha et lite lager av alternativer.
Hjertensfryd sa for siden:
Oppskrift kommer her. Igrunn er det ytrefilet med chilikål, men me bruker like greit skinkebiffer.
Ingredienser
600 g i skiver ytrefilet av svin
1 ts salt
½ ts sitronpepper
2 ss olje
1 stk. spisskål eller sommerkål
2 båt hvitløk
1 stk. rød chili
2 dl eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper
Slik gjør du:
Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.
Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.
Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.
Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.
Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.
Dette er kjapt å lage og innmari godt !
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.