Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvitløksmajones

#1

Nabojenta sa for siden:

Må jeg ha rømme i hvitløksmajones?

Kan jeg ikke bare ha majones, hvitløk, sitron, sennep, salt og pepper?

: orker ikke på butikken en gang til:


#2

safran sa for siden:

Klart du kan.


#3

cilen sa for siden:

Hva skal du lage for no godt da?

Lag den med det du har du.. blir sikkert kjempebra!


#4

Nabojenta sa for siden:

Skal bare ha den til ferske reker og loff, så det er ikke den store middagen.
Men godt skal det bli! :ja:


#5

Nabojenta sa for siden:

Hvor mye av hver ingrediens trenger jeg til 1 pk majones?


#6

cilen sa for siden:

Tror jeg ville prøvd meg fram. Smaken "setter" seg jo hvis den står i kjøleskapet en stund. Reker er ikke bare bare det da. Kanskje vi også skal spise det i kveld.

PS: Husk sitronpepperet, det er så godt på reker! Og kok noen egg ved siden av også. Mmm..


#7

Eia sa for siden:

Det kommer an på hvor godt du vil at hvitløken skal komme frem. Selv liker jeg hvitløk godt, og har i minst to gode fedd. Littegrann sitronsaft, salt, pepper og litt vann til slutt. Vannet er for å få litt bedre konsistens. Nammenam!


#8

Che sa for siden:

en pose majones og 3 fedd hvitløk (evt flere) er nok spør du meg det andre krydret ser jeg ikke poenget i...


#9

liefje sa for siden:

Hvitlöksmajones blir enda mye bedre hvis du lager den fra bunnen av. En raa eggeplomme mixes med stavmixer mens man har i olivenolje (litt og litt i i en tynn straale mens stavmixeren jobber) og saa krydre med salt pepper og hvitlök etter smak til slutt. :sikle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.