Nabojenta sa for siden:
Må jeg ha rømme i hvitløksmajones?
Kan jeg ikke bare ha majones, hvitløk, sitron, sennep, salt og pepper?
: orker ikke på butikken en gang til:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Nabojenta sa for siden:
Må jeg ha rømme i hvitløksmajones?
Kan jeg ikke bare ha majones, hvitløk, sitron, sennep, salt og pepper?
: orker ikke på butikken en gang til:
safran sa for siden:
Klart du kan.
cilen sa for siden:
Hva skal du lage for no godt da?
Lag den med det du har du.. blir sikkert kjempebra!
Nabojenta sa for siden:
Skal bare ha den til ferske reker og loff, så det er ikke den store middagen.
Men godt skal det bli! :ja:
Nabojenta sa for siden:
Hvor mye av hver ingrediens trenger jeg til 1 pk majones?
cilen sa for siden:
Tror jeg ville prøvd meg fram. Smaken "setter" seg jo hvis den står i kjøleskapet en stund. Reker er ikke bare bare det da. Kanskje vi også skal spise det i kveld.
PS: Husk sitronpepperet, det er så godt på reker! Og kok noen egg ved siden av også. Mmm..
Eia sa for siden:
Det kommer an på hvor godt du vil at hvitløken skal komme frem. Selv liker jeg hvitløk godt, og har i minst to gode fedd. Littegrann sitronsaft, salt, pepper og litt vann til slutt. Vannet er for å få litt bedre konsistens. Nammenam!
Che sa for siden:
en pose majones og 3 fedd hvitløk (evt flere) er nok spør du meg det andre krydret ser jeg ikke poenget i...
liefje sa for siden:
Hvitlöksmajones blir enda mye bedre hvis du lager den fra bunnen av. En raa eggeplomme mixes med stavmixer mens man har i olivenolje (litt og litt i i en tynn straale mens stavmixeren jobber) og saa krydre med salt pepper og hvitlök etter smak til slutt. :sikle:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.