Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spanske kryssord

#1

Mams sa for siden:

Jeg går på spanskkurs, og læreren jeg har er den samme som gutten min har på ungdommskolen.
En annen kursdeltager kom med forslag om kryssord (både for oss og ungene våre) Det er jo fin trening når det gjelder ordene i allefall.

Noen som vet om nettsteder eller andre steder hvor man kan få tak i det?
(sånn utenom at spansklæreren må få moren i Spnia til å sende han)


#2

katj sa for siden:

Tror det er kryssord i El Pais, og andre aviser. Derimot så er de litt vanskelige dersom man ikke er veldig god i Spansk.:riktig:


#3

Gremli Skremli sa for siden:

Øh, i spanskbøkene? Lærebøkene? Det er det i hvert fall i de jeg bruker i undervisninga, de fra Cappelen. Det ligger nok noen på bøkene sine nettsider også. De har nok da ordforråd som hører til pensumtekstene. De som står i spanske aviser er nok på litt vel høyt nivå hvis dere er nybegynnere. Jeg tror jeg heller ville satset på Hangman på nett hvis dere vil ha noen sånne type oppgaver.


#4

Mistral sa for siden:

Det syns jeg hørtes krevende ut. Jeg har bodd i Frankrike i snart ni år og snakker bortimot perfekt fransk, men kryssord syns jeg fortsatt er kjempevanskelig. De bør iallfall være beregnet på nybegynnere eller folk som lærer språket.


#5

Bluen sa for siden:

Det tror jeg også. Jeg anser meg selv som god i svensk, men greide ikke å løse stort da jeg bodde i Stockholm. Kryssordspråket er gjerne noe for seg sjøl - sånn er det jo på norsk også. Kanskje barnekryssord kan gå? :vetikke:


#6

Gremli Skremli sa for siden:

:nemlig:
Om det er noe annet du lurer på med hensyn til spansklæring, er det bare å spørre. Spanskkurset levde ikke lenge, men spansklærern er her fremdeles og svarer på spørsmål og kommer med tips.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.