Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Uteområdet

#1

annemede sa for siden:

I vår fikk vi laget en nydelig plen på nesten 40 kvm. Vi bestilte også noen som skulle gjøre ferdig resten av utearealet vårt, vi bestilte i april, og det er enda ikke begynt på. Nå har vi fått et nytt tilbud, og i uke 3 skal de begynne på uteområdet, det er ikke så mange kvm det er snakk om, men det kjennes helt uoverkommelig ut, så det er utrolig deilig å få noen andre til å gjøre det, dessuten må vi ha et gjerde pga høy mur. Er veldig spent på hvordan det kommer til å bli.


#2

malena sa for siden:

Høres spennede ut. Du får oppdatere oss med bilder. :blafre:


#3

annemede sa for siden:

Nydelig var forresten ment å stå i hermetegn. En liten bagatell. :blafre:


#4

Mikkeline sa for siden:

Spennende! Og så deilig å slippe å gjøre det selv.


#5

annemede sa for siden:

Får bare håpe at de kommer da.


#6

Silence sa for siden:

Høres deilig ut å bare få noen til å gjøre det. Tomta vår er bare gjort klar til bygging, for plen må det vel til en 10-20 lastebil-lass med jord. Minst... Tror vi satser på naturtomt i noen år. ;)


#7

Erica sa for siden:

Vi leide anleggsgartner i sommer til å legge grunnlaget på 200 kvm til belegningsstein (140 kvm) og plen (resten). Selve utleggingen av steinen gjorde vi selv, og såing av plenen, men de gjorde alt grunnarbeidet. Det var veldig enkelt å legge steinen når grunnlaget var helt perfekt. Kjempefint ble det. Og selv om det var veldig dyrt, så var det verdt pengene, det må jeg si.

Skjønner at dere gleder dere til å få det ferdig!


#8

Silence sa for siden:

Hva vil "veldig dyrt" si?


#9

Erica sa for siden:

Det vil si 116 000 kr for anleggsgartnerens arbeid. Da kommer vårt arbeid, materiale (stein, matjord, plenfrø) i tillegg.


#10

Silence sa for siden:

Ja, det er en del, men takst på hus kan jo gå betraktelig opp med et opparbeidet uteområde. Jeg får belegningsstein veldig billig gjennom jobb, så der kan vi spare inn en del om vi bestemmer oss for å oppgradere "hagen". (Kan ikke kalles en hage nå, men så er jo heller ikke huset ferdig.)


#11

Silence sa for siden:

Beklager, var ikke meningen å kuppe tråden din, Annemede! :sorry:


#12

annemede sa for siden:

Bare hyggelig. :)


#13

Azi sa for siden:

Så deilig å få andre til å gjøre slikt. Det er rett og slett drittjobb.
Får håpe dem kommer nå iår! Hold oss oppdatert, og kanskje med bilder? :blafre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.