Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Charterferie med 3 barn

#1

konemor sa for siden:

Dere med 3 barn over 2 år: hvor bestiller dere tur?
I fjor bestillte vi leilighet ol privat.Det var jo greit, men nå har vi søkt litt på charterturer. Med minstemann på 4 har vi problemer med å bestille på nett og finne en plass som tar oss 5.
Har prøvd forskjellige plasser og reiseselskap og enten så har de ikke rom/leiligheter som rommer oss eller så må vi betale oppi 15000 for minstemann (pga enkeltmannsromstillegg el hva det nå heter).
Helt utrolig at en liten tass på 4 skal utgjøre så mye.

Noen som har noen tips?


#2

Fruktflua sa for siden:

I år er vi utrolig heldige. Vi har klart å få oss tur ( 2 voksne og 2 barn på 13 og 5) til Bulgaria i juli ( to uker ) for den latterlige sum; 19000 Nok.
Vi har bestilt fly via Sterling, og en bulgarsk kamerat - dvs; mannen til venninna mi som vi drar sammen med, har bestilt leiligheter til oss ved å ringe ned selv.
Leilighetene har to separate rom med to sovesofaer i stuen, en dobbeltseng, samt en ekstraseng på soverommet - altså sengeplass til 7. I tillegg er dette på et ganske så komfortabelt hotell.


#3

Elisabet sa for siden:

Hvis du sjekker ut sidene til www.solfaktor.no/ så har de veldig mye både 3- og 4-roms leiligheter som ikke er så avskrekkende dyre. Nå har ikke vi tre barn over 2 år ennå, men hvis jeg søker på det så blir det ikke så mye dyrere enn når minstemann er under 2 år. :) Kommer litt ann på hvilken periode du skal reise også. I juni f.eks. så er det veldig mye å velge i rimelig.

Eneste du skal være klar over om du bestiller tur med Solfaktor er at du bør sjekke nøye mulighetene for transfer (det står tydelig når du legger inn antall personer hva det koster og hvilken type transfer du kan satse på). Nå i år har de lagt opp til at en kan bestille plasser på fellesbuss som ikke er så dyrt, men tidligere måtte en ordne privat transfer som leiebil eller taxi, og til mange hoteller så må en fortsatt det. For oss så lønte dette seg allikevel et år, selv om vi måtte betale kr 4000 for transfer med minibuss. Allikevel ble turen billig, og da dro vi til et hotell som også Ving hadde i programmet sitt, og betalte mye mindre enn med evt. Ving. Solfaktor sine hoteller er ofte internasjonale. De har mange barnevennlige hoteller, men ikke skandinavisktalende barneklubber etc. Fordelen når en reiser med Solfaktor er også at en reiser med rutefly. Helt supert når en har med barn pga. at flyene er sjelden fulle og tettpakket. Vi har bare fått god plass og kunnet breie oss skikkelig når vi har reist med dem. :D


#4

konemor sa for siden:

Takk for tips. Skal sjekkes ut :)


#5

Frost sa for siden:

Star Tour har mange 2 roms leiligheter med mulighet for 3 ekstrasenger. Dermed får man barnepris for alle barna. Det gjelder de hotellene som har barnepriser. På de andre får man bare ekstrasengsrabatt.


#6

trøtt sa for siden:

Ving og startour har vi reist med. Har de leiligheter så går det greit. I fjor var vi i Bulgaria og da fikk vi et stort dobbeltrom som hadde plass til oss alle fem. 15000 for en uke.

Det er ikke mange steder jeg ikke får opp alternativer når jeg søker. Thailand får jeg sjeldent opp alternativer, men ellers går det som regel greit.


#7

tinkadott sa for siden:

Vi reiser med ving, til ett hotell som heter Sunwing resoert og spa Side beah. Vi har 3 barn. Skal bo i leilighet der, barnevenlig hotell med gratis barneklubb, lekeland, gratis frokost/mat til barn osv. Verd å sjekke ut. I leiligheten er det tre ekstrasenger, så vi fikk fratrekk på 12000 mener jeg det var på 3 barn.

Når en er 5 i familien må en begynne å bestille tidlig. Vi bestilte for 1 uke siden, nå vil en vennefamilie av oss også dit, men nå begynner det å bli utplukket for reiser dit i perioden vi skal, og de må opp i 45000 for 5 i samme periode!


#8

Virra sa for siden:

Vi reiste til Alcudia med Sunwing, og da var det ikke noe problem å få leilighet til mange. Vi var to familier på 3 stk, og bodde sammen (altså 6 stk.). Det kostet 37 000 (18 500 pr. fam), 2 uker i juli/august. Vi hadde soverom (med plass til 3), stor stue (med god plass til 3), bad og kjøkkenkrok. For en familie på 5, vil det sikkert koste rundt 30 000 for en tilsvarende liten leilighet .


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.