Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dampkoker?

#1

Misteri sa for siden:

Så på du er hva du spiser fra England. Hun ga en av damene en slags dampkoker?

Så fryktelig enkelt ut å lage god mat i den. Ante ikke at det fantes noe slikt på markedet. Så er spørsmålet, finnes en slik i Norge? For sånn vil jeg ha. Så veldig godt ut å lage f.eks laks og grønnsaker i den. Sunt er det jo også.


#2

tinkadott sa for siden:

ja det finnes. Venner av oss har. Ser stilig ut, kan ha potet i en del, grønnskaer i en del og fisk i en del. Kjøpt på elkjøp. Kanskje det er det jeg skal bruke gavekortet på elkjøp til??


#3

Azi sa for siden:

Ikke akurrat en dampkoker. Men sånn en microlignende matlager. Fikk den i gave. Aner rett og slett ikke hva jeg skal kalle det. Faktisk veldig smart sak.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg kjøpte en for mange år siden, den ble aldri brukt så jeg ga den til ei venninne (Ms. Lee). Hun har visst brukt den og er ganske fornøyd. Husker de hadde masse reklamer for sånne på TV-Shop før, og på disse amerikanske "My name is Bob"-showene de sendte tidligere, der de skulle selge alle slags fantastiske duppeditter.
Jeg kjøpte min på Elkjøp, og den hadde vel 2-3 etasjer? Og gikk på strøm. Ganske genialt, egentlig. Fatter ikke hvorfor jeg aldri brukte den. :teite Iset:


#5

lucifine sa for siden:

Vi bruker vår til å dampe grønnsaker (poteter, kålrot, gulerøtter og andre grønnsaker), dampe fisk i, vi lager pinnekjøtt i den, ja det var det jeg kom på (vet det er mer). Er en grei liten sak som vi kjøpte på elkjøp.


#6

Fibi sa for siden:

Iset: Ja nå kan du angre! :lerav:

Jeg bruker den ikke så ofte, men den er helt super til frosset pinnekjøtt. Dump det i maskina, dampedampe i en halvtime, og grill i ovnen. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.