Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som kan anbefale meg en god bok?

#1

*HH* sa for siden:

Leste ferdig Drageløperen i helgen og trenger noe nytt lesestoff. Venter på at moren min skal lese ferdig Tusen strålende soler, men aner ikke når hun blir ferdig med den. Leste akkurat i avisen i dag at 2007 var et dårlig år på biblioteket her, så tenkte kanskje jeg kunne ta meg en tur dit ellers er Amazon min venn :D

Jeg er ikke så veldig glad i krim. Om det er en bok som bare er å finne på engelsk gjør ikke det noe, men andre språk må jeg nok melde pass på :o


#2

Skilpadda sa for siden:

Kan du nevne noen bøker du liker godt? Så blir det lettere å gjette hvor kompatibel smak man har. :)


#3

*HH* sa for siden:

Jeg har vel lest min del av bøkene i Marian Keys sjangeren, men jeg vil gjerne lese noe annet. Noe som gir meg litt mer.

Føler ikke at jeg har lest så mye god litteratur :flau:
Bøker jeg liker(som ikke er av sjangeren Marian Keys skriver):
Kvinne som kledde seg naken for sin elskede, Siste Dans For Matilda, Drageløperen

Jeg følte at jeg leste så mye en stund, men nå lurer jeg virkelig på hva det er jeg har lest, for jeg kommer ikke på noen ting.

Jeg er ganske åpen for å lese det meste.

Kan jo si at boken jeg leser nå er Europa 1800-1900. Oppbrudd av Karsten Alnæs.


#4

Stompa sa for siden:

Hvis du liker Maryan Keyes liker du sikkert Elizabeth Noble, i hvert fall. The Reading Group, The Tenko Club, Alphabet Weekends.

Ellers har jeg begynt på Special Topics in Calamity Physics av Marisha Pessl, og jeg liker den veldig godt så langt. Men den er helt annerledes da. :)

(Vet ikke norske titler.)



#6

*HH* sa for siden:

:blomster: Tusen takk for tips.

Stompa(trenger ikke norske titler. Kan fint lese de på engelsk :))

Det trenger absolutt ikke å være bøker i Marian Keys sjangeren.


#7

Skilpadda sa for siden:

Jeg anbefaler ofte og gjerne bøkene til Jasper Fforde. :) Den første i serien om Thursday Next heter The Eyre Affair. (Og hvis man ikke har lest Jane Eyre, er dette et gyldent påskudd til å få gjort det; det er slett ikke nødvendig, men Fforde er morsommere jo flere man har lest av bøkene han refererer til.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.