Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det går så fint mellom marsvinene våre

#1

Estrella sa for siden:

For en uke siden kjøpte jeg et marsvin til som er helt nydelig. Den vi hadde fra før er en 4 månd. gammel. Vi var veldig spent på hvordan det ville gå da hun er vant til å være alene og å få all oppmerksomheten. Den nye var bare 5 uker gammel når vi fikk henne. Men det har godt over all forventning. Dere skal høre hvordan de "prater" og koser med hverandre. Det er 2 jenter. Noen ganger når vi kommer bort til buret så gjemmer den minste seg bak hun største. :humre: Og noen ganger ser vi hun største gjør det samme. På en måte beskytte hun minste. Når vi har begge oppe og koser med de og legger hun minste ned i buret først roper hun skikkelig på den andre. Hun skal neimen ikke være alene. :)


#2

Inagh sa for siden:

Det høres koselig ut! :jupp:


#3

kisha sa for siden:

Så søtt!
Marsvin er skjønne.


#4

Pelen sa for siden:

Bilde?


#5

jane sa for siden:

Så fint at de går godt overens. Det bruker som regel å gå bra også da, så lenge de er av samme kjønn. Jeg har to gutter. Vi hadde den første aleine i ca 2-3 mnd før vi anskaffet en til som var litt mindre. Det også gikk kjempegreit. :)


#6

Enhjørning sa for siden:

Åh, det er nok noen lykkelige dyr!
Det er så herlig når en slik forening går over alle forventninger! :blomster:


#7

Tinka sa for siden:

Så herlig at de trives sammen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.