Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan skaffer man seg et gratis hjørnebadekar?

#1

Balanse sa for siden:

Jeg jakter på en midlertidig badeløsning for herren i huset, og siden det må være hjørnebadekar ser det så forferdelig dyrt ut. Egentlig trenger det ikke å virke utover at det må holde tett. Pent trenger det heller ikke være.
Jeg lurer derfor på om det finnes noen som vet hvordan man skaffer seg et brukt hjørnebadekar gratis. Eller veldig, veldig, veldig billig? Bør jeg ringe VVS-innstallatører og høre om de har fjernet noen gamle og kastet dem i konteiner?


#2

Marge sa for siden:

Legge ut annonse på finn?


#3

jane sa for siden:

Min mor fant et veldig, veldig, veeeldig billig hjørneboblebadekar på finn.no.


#4

Balanse sa for siden:

Hvor billig er veldig, veldig, veeeldig billig sånn cirka?
Budsjettet her tilsier 0 -350 kr, og de som ligger ute nå starter på 1500, men med rundt 5000 som vanligste pris.


#5

Sitron sa for siden:

Hvorfor i all verden trenger dere en midlertidig badeløsning?


#6

Balanse sa for siden:

Tja, "trenger" var kanskje et sterkt ord?

Vi har ikke råd til en "ordentlig" løsning, fordi badet i så fall krever at man bruker litt penger på det. Han hater å dusje, og det er heller ikke så praktisk eller morsomt. Han tåler ikke såpe så godt, og de oljebaserte løsningen vi har forsøkt har ikke vært bra. Badebalje og båtbasseng har fungert bare sånn passelig, og er på forskjellige måter tungvint for bekkenet mitt. Jeg vil gjerne at han skal være ren og glad, og erfaringer fra bading på besøk hos badekareiere tyder på at dette er tingen for oss. Jeg ønsker meg derfor et kar som får plass på badet vårt.


#7

jane sa for siden:

Jeg husker ikke, jeg bare husker jeg fikk hakeslipp over hvor billig det var. Fint er det også, jeg har så klart prøvekjørt det. :D


#8

Mikkeline sa for siden:

Jeg mener å ha sett "badekar" som man kan sette i dusjhjørnet f.eks. Laget av "seilduk", som man bare klapper sammen etter bruk. Ser veldig greit ut om man har tilgang til sluk, men ikke plass til badekar.
Skal se om jeg finner link, kan ikke tenke meg at det kostet veldig mye.


#9

Balanse sa for siden:

Takket være Finn.no har vi forresten hatt badekar en liten stund nå! Det er en stor suksess.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.