Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemmelaget dip

#1

Pasta sa for siden:

Noen som har noen tips til hvordan jeg lager god dip til grønnsaker og potetgull uten å bruke posene fra Maarud ?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg bruker rømme som basis og bare mikser og trikser. Men jeg har fire favoritter, og det er guacamole, tzatziki, Tiger-dip og Sweet Chili-dip. De to første har du kanskje oppskrift på selv (bare si fra hvis ikke), og de to andre latterlig enkle:

Til Tigerdipen blander du bare Tigersauce (fås bla. på Ultra) i rømme, så mye som du vil ha. Smak deg frem. Det samme med chili-dipen, da blander du sweet chilisauce i rømme, så mye som du selv ønsker. Knallgodt!


#3

Søster sa for siden:

En boks rømme/kesam, en spiseskje revet pepperrot. Jeg bruker ofte den på tube :lat: Rør. Ferdig.

Den er god til grønnsaker og kyllingdypping, og som tilbehør til fiskeretter. Helt okei til chips, men ikke 100 %.



#5

Dixie Diner sa for siden:

Åh jaa hummus glemte jeg jo! Det er fantastisk!


#6

Søster sa for siden:

Hummus er også godt på brødskiva, så nå vet dere det.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Og i pitabrød med falafel! :sikle:


#8

Søster sa for siden:

Jeg-må-ha-falafel. :zombiestemme:


#9

Dixie Diner sa for siden:

Haha jeg og. Jeg har faktisk falafler i fryseren, dødsgode! OG pitabrød, OG kikerter, men ikke Tahini. :sur:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.